ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2تا سوال ساده کمک

gijali
03-30-2008, 05:06 PM
یه یکی دوتا سوال داشتم خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
1)من یه انجمن ساختم میخوام مثلا یدونه انجمنش رو محدودش کنم به اعضا ولی هرکاری کردم نشد.
2) این آیکنها چرا نشان داده نمیشه؟ مثلا آیکون ارسال پاسخ یا www و... به صورت نوشته هست.
باید کجا آپلود کنم؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قالبم هم اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3)آیا وقتی یه مد رو در قسمت نصبه بسته اینستال میکنیم به طور خودکار فعال میشه؟ دیگه نباید جایی رو مثلا تیکی چیزی بزنیم؟
به به
به به
خیلی ممنونم.

ninjavo
03-30-2008, 05:28 PM
1- شما باید برای تغییر سطح دسترسی به آدرس زیر بروید
مدیریت -&gt;مدیریت انجمنها از اینجا باید تغییر را در جلوی هر یک از انجمنهاتون بزنید و پس از انتخاب [ تغییر ] باید به ویرایش گروههای کاربری بپردازید و تیک مربوط به گزینه دلخواه را بزنید.

2- شما ببین تو چنین فایلی وجود داره یا نه اگه داشت که هیچ ولی اگر نداشت عکس مربوط را در آدرس مخصوص با نام مناسب ذخیره کنید.
forum/theme/your theme name/images/persian/search.gif
forum/theme/your theme name/images/persian/new_topic.gif

3- خیر خودش فعال میشه فقط باید با قالبتون سازگار باشه و بیشتر روی قالبهای پیشفرض smf جواب میده.

hossein.shokrzadeh
03-31-2008, 05:24 AM
سلام
لطفا همین ابتدای ورودتون به سایت یه سر به قوانین هم بزنید :) : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عنوان مناسبی برای تاپیک هاتون انتخاب کنید بهتر میتونیم بهتون کمک کنیم :) موفق باشید
یا علی علیه السلام

gijali
03-31-2008, 03:09 PM
دادا خیلی ممنون مشکلم حل شد.
باشه عنوان مناسب انتخاب میکنم.

gijali
04-01-2008, 12:30 PM
آقا کمک.
این مشکل آیکونها حل نشد. از قالب نیستش؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
وجود داره ولی نشون نمیده از چیه؟

نوید
04-01-2008, 02:18 PM
الام من انجمنتونو دیدم
تصاویر همه به درستی نمایش داده میشوند
CTRl+f5 بزنید
در ضمن یک تصویر بزارید

iransbs
04-01-2008, 03:28 PM
با سلام
دوست عزیز، لطفا قبل از بازکردن هر تاپیک، قوانین انجمن را مطالعه کنید، برای پرسیدن چند سوال، چند تاپیک باز کنید :)
این تاپیک قفل خواهد شد، از دوستان عزیز خواهش می کنم جواب تاپیک هایی که از قوانین فاروم پشتیبانی نمی کنند را ندهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

gijali
04-03-2008, 01:21 PM
بابا نزنید... باشه. درجایی که میشه دو سوال رو تویه یه انجمن پرسید دیگه نیازی ندیدم 2تا تاپیک بزنم در هر صورت ممنونم بابت پاسخ.
اون قانون هفتم نیوتن بود گفتم