توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر سنجی
سلام من دنبال کامپوننت نظر سنجی هستم آجکس باشه بهتر ولی باید هر ip ادرس فقط یک بار بتونه با آن IP تو نظر سنجی شرکت کنه
mhadaily
03-31-2008, 04:45 PM
mambo-extensions.com منبع کامپوننت های مامبو هست لطفا درون اون جستجو کن
اما من هنوز چیزی که شما بخواهید رو برای مامبو ندیدم اگر یافتید به ما هم لینک بدید
ممنون
سلام من که از شما می خواستم الان سیستم نظر سنجی سایت تابناک آن طوری هر ip فقط یک بار می تونه تو نظر سنجی شرکت کنه
mhadaily
04-01-2008, 08:49 AM
کامپوننت خود مامبو البته در 4.6.1 تا جایی که من یادم هست هم همین صورت هست اگر در 4.6.2 این طور نیست امکان اضافه کردن این قابلیت به اون هست
ولی فکر می کنم همین طور باشه شما تست کردید ؟؟
iransbs
04-01-2008, 03:11 PM
با سلام
خیر در مامبو از نسخه های پیشین تابحال، اجازه شرکت در نظر سنجی با Cookie می باشد، یعنی وقتی کاربری در نظر سنجی شرکت می کند با توجه به زمانی که شما برای هر نظر سنجی در کامپوننت نظر سنجی تعریف می کنید، Cookie تعریف شده و تا زمان Expire نشدن Cookie کاربر حق رای دادن را نخواهد داشت، البته توجه داشته باشید در صورتی که کاربر کوکی خود را حذف کند می تواند دوباره در رای گیری مامبو شرکت کند.
در مورد نظر سنجی Ajax دو راه پیش رو دارید :
1. در اینترنت جستجو کنید به نتیجه ای می رسید یا خیر
2. با info[at]mambolearn[dot]com تماس گرفته و در خواست خود را ارسال کنید تا هزینه انجام پروژه برای شما ارسال شود.
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.