PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شرکت بین المللی پرورش ذهن بدن و روان متافیزیک

babakskr
03-31-2008, 08:18 PM
با سلام
علی رغم مشکلاتی که در خدمات مامبو وجود دارد ولی بر آنیم که همچنان مامبو را به عنوان CMS خود برگزینیم.
این شرکت زیر نظر دکتر علیرضا حقیقی تنها استاد اعظم حال حاضر ریکی در ایران آموزشهای ریکی در سطوح اسویی ، کارونا ، کاگمی و سچیم ، سنگ شناسی ، علوم غریبه ، علم اعداد ، سایکو سایبرنتیک را در کشور با مجوزهای قانونی و مدارک رسمی ارائه می نماید.
آدرس ما <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بین المللی پرورش ذهن بدن و روان متافیزیک
بابک سرخپور

z-tazekar
03-31-2008, 10:28 PM
دوست گرامی خوشحالم که شما هم به گروه مامبو پیوستید و به خاطر انتخابتون بهتون تبریک می گم.
مطمئنم که با کار بیشتر روی مامبو خودتون هم با من هم عقیده می شید که مامبو با در نظر گرفتن جنبه های مختلف حرف نداره.
البته مامبو داره رشد می کنه و هر روز هم بهتر از قبل می شه.
من هم ادعا نمی کنم که بهتر از این نمی شه. ولی مطمئنم که پشیمون نمی شید از انتخابتون.
پیروز و پاینده باشید.

iransbs
04-01-2008, 02:31 PM
با سلام
خوشحال می شم اگر منظور خودتون رو واضح تر در مورد مشکلات خدمات مامبو بیان کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

abtin
04-01-2008, 07:37 PM
چرا برای بخش فارسی سایت هم از مامبوی انگلیسی استفاده کردین ؟

جالبه ! شما به جای اینکه مجموعه و بخش برای مطالبتون ایجاد کنید برای هر بخش یک مامبو نصب کردید ؟

babakskr
04-19-2008, 08:14 AM
دلیلی نصب مامبو های مختلف داستان مار از ریسمون سیاه سفید می ترسه
چون هر بار با اینکه بک آپ از سایت و دیتا بیس گرفتم بدا&quot; تو آپ دیت کردنها به مصیبت برخوردم
اینجوری همه سایتم از بین نمی ره.
پیشنهاد بهتری دارین