ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ست کردن payment method در php shop

faramarz58
06-16-2006, 07:51 AM
سلام خدمت همه دوستان و فیروزمندان عزیز.
خیلی جای تعجب داره برای من چون هیچکس سئوالی در مورد php shop نمیکنه در هر صورت سئوال من اینه کسی راجع به نحوه ست کردن payment methods در php shop میدونه من ایران نیستم و امکان استفاده از credit card و paypal رو دارم ممنون میشم اگر در مورد payment methods یا قسمتهای دیگه (shipping, Tax) راهنمایی کنید.

firoozmandan
06-16-2006, 08:00 AM
سلام دوست من

یه آموزش کامل از چگونگی کار با این کامپوننت و ست کردن قسمتهای مختلف اون :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و نحوه ست کردن ... ==&gt; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

امیدوارم تمام مشکلاتتون با این کامپوننت حل بشه .

یا علی

faramarz58
06-20-2006, 01:00 AM
فیروزمندان عزیز واقعآ ممنون. اگر اطلاعاتی راجع به Credit cart هم داشتی ممنون میشم

iransbs
06-21-2006, 02:03 PM
تویه istgah.com سرچ بزنی به صورت کامل توضیحاتش نوشته شده

موفق و پیروز باشی
یا علی

ghsmzan
02-12-2011, 08:54 AM
با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز
من از jshopping استفاده کردم
این کامپوننت مشابه virtumart هست. فقط کمی ظاهر گرافیکیش متفاوته
لطفا اگر میتونید، راهنمایی کنید که چطور میتونم مثلا یک حساب بانکی در بانک سامان رو برای فروشگاه سایت قرار بدم
ممنونم

delfanatash
02-12-2011, 08:25 PM
درود
ghsmzan عزیز ورود شما رابه جمع مامبولرن خوش آمد می گوییم
موضوع شما با موضوع های قبلی این تایگیک مرتبط نیست
بهتر آن بود که در یک تایپیک جداگانه مطرح می فرمودید (( قوانین را مطالعه فرمایید ))
اما جواب شما باید از طریق درگاه اینترنتی بانک مربوطه و نصب ماژول آن اقدام به برقرار امکانات گرداخت آنلاین نمایید که این امر رایگان نبوده و تجاریست و موضوعات تجاری نیز از موضع این انجمن خارج می باشد (( بازم قوانین))
پایدار و سربلند باشید