PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب بسته های smf

merkousha
04-03-2008, 11:31 AM
سلام دوستان باز هم یه مشکل دیگه
وقتی میخوام یک پکیج رونصب کنم مثل تقویم جلالی یا نقشه سایت ... بعد از تنظیمات FTP و زدن دکمه ی نصب این خطا رو میده ::: >>>

Fatal error: packageinstall() [function.require]: Failed opening required '/xxxxxx/local/home/xxxxxx/forum.xxxxx.ir/Packages/temp/./addsql.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /xxxxxx/local/home/xxxxxx/forum.xxxxx.ir/Sources/Packages.php on line 552

یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

babakskr
04-04-2008, 10:06 AM
منهم همین مشکل رو دارم
Fatal error: Call to undefined function: jdate() in D:\vhosts\zodiagreiki.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> urces\Subs.php on line 885

بعد نصب جلالی این پیغام رو صفحه است.

besctripts.ir
04-04-2008, 01:52 PM
منهم همین مشکل رو دارم
Fatal error: Call to undefined function: jdate() in D:\vhosts\zodiagreiki.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> urces\Subs.php on line 885

بعد نصب جلالی این پیغام رو صفحه است.
توي فايل ها دستكاري نكرديد؟
براي اينكه پيغام از بين بره ،بريد تو فايل Sources\Subs.php هر جا jdate هست تبديلش كنيد به date

mahmooood
04-12-2008, 02:51 PM
بعضی از فایل های این بسته نیاز به تبدیل به حالت قابل نوشتن دارند. برای رفع این مشکل برنامه باید با استفاده از مشخصات FTP برای تبدیل فایل ها به حالت chmod نیاز به اتصال به سرور FTP دارد.
550 /vhosts/drpipe.ir/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> No such file or directory

اقا من اينو چيكار كنم تمام دسترسي ها 777 هستش و بازم اينو ميگه مشخصات هاست هم بهش دادم كار نميده چرا آيا ؟