ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای فارسی کردن قالب carbonation

pctaz
04-04-2008, 10:53 AM
من قالب carbonation رو گرفتم حالا میخوام فارسیش کنم اما توی پوشه CSS چندین تا فایل داره با اسم های :
blue
green
grey
orange
red
pink
template_css
template_ie
editor_content
اون 6 تای اول رو که میدونم برای رنگ های قالب هست 3 تای آخر واسه چی هست

توی پوشه اصلی قالب هم یه فلدر هست به اسم js که محتویاتش این هست
rt_sameheight.jsاین به چه دردی میخوره

و چند تا هم توی روت اصلی قالب هست با این اسم ها که نمیدونم کارشون چیه
buildxml.php
rt_splitmenu.php
rt_styleloader.php
rt_styleswitcher.php
templateDetails.XML
لطفاً راهنمایی کنید چون من واقعاً به این قالب نیاز دارم

farhad
04-04-2008, 01:04 PM
اين قالب يكي از قالب هاي شيك و البته سخت براي فارسي سازي هست.

فايل ها :
سي اس اس ديفالت : template_css
مربوط به اينترنت اكسپلور : template_ie
مربوط به اديتور كه معمولا روي جوملا فقط هست ! : editor_content

بقيه فايل ها هم مربوط به امكانات قالب هستن ، لود سي اس اس ، تغيير رنگ ، منوي بالاي سايت و ...

اميدوارم موفق باشيد.

pctaz
04-04-2008, 01:34 PM
آیا میتونم خودم فارسی کنم البته با همکاری تیم مامبولرن

farhad
04-04-2008, 01:44 PM
من نميدونم شما چقدر با فارسي سازي قالب ها ،‌ css ، php و ... آشنايي داريد.
اگر ميخواين تيم واستون انجام بده ،‌ با info[at]mambolearn[dot]com تماس بگيريد...

mr_aliagha
04-04-2008, 03:46 PM
لینک دانلودش رو بذارین ما هم یه چکی بکنیم.

iransbs
04-04-2008, 05:02 PM
با سلام
قالب دارای کپی رایت هست، با توجه به قوانین انجمن، لینک اینجا نباید قرار بگیره.
فایل template_css.css باز کنید،

div.moduletable h3 {
}

به

div#moduletable h1 {
}

تبدیل شود.

div.moduletable h3 {
}
به

div#moduletable h1 {
}
تبدیل شود.

body.contentpane, table.contentpane td,#ja-content, .contentheading, .componentheading, div#moduletable h1, div#moduletable, div.module, div.module h3, div.module-brick h3, div.module-blue h3, div.module-green h3, div.module-brick, div.module-blue, div.module-green, table.blog, table.contentpane, table.contentpaneopen, table.contenttoc, table.poll, table.pollstableborder, a.mainlevel, a.sublevel, #ja-search .inputbox {

text-align: right;

direction: rtl;

}

و خط بالا، در آخر فایل CSS اضافه شود، با این کار اکثرا قالب های RocketTheme و Joomlart فارسی خواهند شد.
همین طور باید بعضی عکس ها با Photoshop در ویندوز و Gimp در لینوکس برعکس بشن.

موفق و پیروز باشید
یا علی

pctaz
04-04-2008, 07:46 PM
با تشکر جنای سیادتی عزیز از پشتیبانی بسیار عالیتون قالب کلاً راست چین شد فقط سه تا خطا در قالب هست که 2 تا مربوط میشه به فایلی با اسم rt_splitmenu که این دو تا خطا هست :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> plitmenu.php on line 155

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> plitmenu.php on line 252

و یک خطا مربوط به فایل index قالب که این هست :

Notice: Undefined variable: leftsidenav in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> x.php on line 159

iransbs
04-04-2008, 07:51 PM
با سلام
فایل index.php را باز کرده، خط 25 نوشته شده :

$menu_name = &quot;mainmenu&quot;;
تبدیل کنید به :

$menu_name = &quot;منوی بالا&quot;;

از این به بعد هر منویی، در قسمت مدیریت، منو ها، منوی بالا قرار دهید در بالای قالب شما قرار خواهد گرفت (قسمت نمایش منو های بالا ).

حالا فایل rt_splitmenu.php را باز کنید :

foreach ($topmenu as $menuitem) {
تبدیل می کنیم به :

$topmenu = isset($topmenu) ? $topmenu : array();
foreach ($topmenu as $menuitem) {

همین طور

foreach ($rows as $v ) {
تبدیل می کنیم به :

$rows = isset($rows) ? $rows : array();
foreach ($rows as $v ) {

موفق و پیروز باشید
یا علی

pctaz
04-04-2008, 07:59 PM
اون دو تا ارور بالا درست شد ولی ارور قالب هنوز هست : Notice: Undefined variable: leftsidenav in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> x.php on line 159

iransbs
04-04-2008, 11:18 PM
با سلام
فایل index.php را باز کنید

if ($menu_sidenav == &quot;left&quot; &amp;&amp; (mosCountModules(&#039;left&#039;) || strlen($sidenav)&gt;0)) $leftsidenav = true;
if ($menu_sidenav == &quot;right&quot; &amp;&amp; (mosCountModules(&#039;right&#039;) || strlen($sidenav)&gt;0)) $rightsidenav = true;

تبدیل کنید به :

if ($menu_sidenav == &quot;left&quot; &amp;&amp; (mosCountModules(&#039;left&#039;) || strlen($sidenav)&gt;0)) {
$leftsidenav = true;
}else{
$leftsidenav = false;
}
if ($menu_sidenav == &quot;right&quot; &amp;&amp; (mosCountModules(&#039;right&#039;) || strlen($sidenav)&gt;0)) {
$rightsidenav = true;
}else{
$rightsidenav = false;
}

موفق و پیروز باشید
یا علی

pctaz
04-05-2008, 06:36 AM
وقتی این کد ها رو هم قرار میدم تا underline حذف شه از main حذف نمیشه البته در CSS اصلی آیا باید این کد ها رو در تمام CSS ها بزارم ؟

.main a:hover
{
text-decoration: none;
}

.main a, .main a:link, .main a:visited
{
}

pctaz
04-05-2008, 08:41 AM
3 مشکل دیگه هست که اگه برطرف شه قالب کاملاً فارسی میشه
1
اینه که منوی سمت راست رو اگه نگاه کنید چند تا از ماژول ها رفته سمت چپ موقعیت راست (تصویر رو ببینید)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2 underline در موقعیت mainbody وجود داره که میخوام برشون دارم و سایز اون لینک مطلب رو هم درست کنم 11 px و Bold باشه

3 آخرین مشکلش اینه که آخر صفحه یکی از مطالب رو بد نشون میده توی تصویر زیر متوجه منظورم خواهید شد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iransbs
04-05-2008, 07:59 PM
با سلام
فایل template_css.css را باز کرده،

div.moduletable
را به

div#moduletable
تبدیل کنید.

همین طور قسمت RTL را به صورت زیر تغییر دهید :

body.contentpane, table.contentpane td,#ja-content, .contentheading, .componentheading, div#moduletable h1, div#moduletable, div.module, div.module h3, div.module-brick h3, div.module-blue h3, div.module-green h3, div.module-brick, div.module-blue, div.module-green, table.blog, table.contentpane, table.contentpaneopen, table.contenttoc, table.poll, table.pollstableborder, a.mainlevel, a.sublevel, #ja-search .inputbox, table.moduletable td, table.moduletable th {
text-align: right;
direction: rtl;
}

برای حذف underline هم از قسمت زیر استفاده کنید :

td#mainbody a:hover,a:link, a:visited, a {
}

در مورد پس آخر شما هم بخاطر اشتباه ارسال کردن مطلب هست، مطلب را در چهار تگ pre قرار دادید، دوباره پست را ارسال کنید یا در html پست را ترمیم کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

dj_ahmad
08-06-2008, 05:01 PM
اگه بخواهيم تو همين قالب منو رو راست چين كنيم چطور؟منظورم splitmenu هست.

plusboy2005
08-06-2008, 08:23 PM
سلام. میشه لینک دانلود نسخه انگلیسی یا فارسی شده این قالب را بگذارید؟؟؟
البته میدونم که فارسیش هنوز کار داره

سعید
08-06-2008, 09:23 PM
سلام. میشه لینک دانلود نسخه انگلیسی یا فارسی شده این قالب را بگذارید؟؟؟
البته میدونم که فارسیش هنوز کار داره

با سلام
قالب دارای کپی رایت هست، با توجه به قوانین انجمن، لینک اینجا نباید قرار بگیره.

ضمنا آقای سیادتی، این روالی که اینجا مرور شده ، برای تبدیل این قالب به مامبو هست ؟

چون تا جایی که می دونم، این قالب یک قالب جوملا هست.

البته من این قالب رو فارسی کردم. ولی به خاطر اینکه روی مامبو مشکل داشت، اون کاری رو کردم که ...

طرف رفت مغازه میگه یک ماشین خوب برای این لاستیک بدید

به خاطر این قالب گرفتار جوملا شدم که ترجمش زیاد مناسب نیست متاسفانه.

plusboy2005
08-07-2008, 06:07 AM
?????
کپی رایت ؟؟؟

سعید
08-07-2008, 07:08 AM
یعنی تا حالا این کلمه به گوش شما نخورده ؟

کپی رایت ؟؟؟
بله. مطابق قوانین و کپی رایت، حق تکثیر و فروش اون قالب، در اختیار و انحصار تولید کننده هست و کسی اجازه تکثیر اون رو نداره.

قوانین سایت: (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

22) در صورت مشاهده هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب و یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت میشود و بصورت تجاری و غیرمجانی از سوی سازنده اش منتشر شده است، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.

این قالب هم یک قالب کامرشیال یا تجاری (پولی. غیر مجانی) هست و قرار دادن لینک اون در انجمن مجاز نیست.

plusboy2005
08-07-2008, 09:51 AM
استاد، به گوشم خورد
نمیدونستم که کامرشیال هست.

atoofy
08-07-2008, 12:23 PM
سلام. :)اصولا قالب های خیلی با حال و حرفه ای کامرشیال هستند. ;)

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی