PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماجول منوی فلش

mohamo
04-04-2008, 08:23 PM
دوستان سلام می خواستن بدونم که اگر بخام مثل این سایت ا منوی فلش (سمت راست) راشته باشم باید چه کار کنم
آیا ماجولی هست یا نه باید با فلش درست کنم و بعد توی سایت قرار بدم ؟

آدرس سایت یادم رفت
سایت مدرسه معماری دانشگاه کلمبیا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** دو پست شما یکی شد

iransbs
04-05-2008, 12:13 AM
با سلام،
خیر مارژولی که Flash باشه و با مامبو 4.6.2 و زبان فارسی سازگار باشه وجود نداره.

موفق و پیروز باشید
یا علی

mohamo
04-05-2008, 08:10 AM
ممنونم که جواب دادید من دنبال نسخه انگلسی هستم .
البته مامبوی من مامبوی فارسی هست ولی صفحه اول سایتم انگلیسی هست بازم همچین ماجولی وجود نداره؟

iransbs
04-05-2008, 08:09 PM
با سلام
راستش من گشتم چیزی که رایگان باشه پیدا نکردم، اما غیر رایگان وجود داره، چرا شما از منوی Flash می خواین استفاده کنید؟ آیا منو های DHTML یا JavaScript جوابگوی نیاز شما نیستند؟

موفق و پیروز باشید
یا علی

mohamo
04-07-2008, 09:32 AM
سیادتی جان سلام
من می خام عین این قالب این سایت رو تو مامبو داشته باشم حالا شما بی زحمت به من بگو با چه روشی من باید یک همچین منوهایی ایجاد کنم .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>( مدرسه معماری دانشگاه کلمبیا)

iransbs
04-07-2008, 07:02 PM
با سلام
دوست عزیز، من هر چی تلاش کردم نتونستم وارد این سایت بشم، احتمالا در زمان بررسی بنده سرور Down بوده، شما یک Screenshot گرفته و در اینجا قرار بدید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

mohamo
04-11-2008, 07:31 PM
سلام دوستان ببخشید کمی دیر کردم اینم عکسی که گفته بودید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mohamo
04-14-2008, 04:49 PM
دوستان به نظرتون من از چه منویی استفاده کنم تا بتونم یک همچین منویی داشته باشم؟

firoozmandan
04-17-2008, 09:03 AM
شما برای این کار میتونید از swMenu استفاده کنید
و یا از برنامه های کمکی مثل Sothink DHTML Menu استفاده کنید

یا علی

mohamo
04-18-2008, 06:04 AM
استاد فیروزمندان عزیز دست شما در نکنه .