توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست كمك
re1386
04-05-2008, 05:34 AM
با سلام
من براي سرور هاستي كه از نوع ويندوز هست مي خواهم مامبو رو نصب كنم. ابتدا mambo462 رو دانلود كردم و يك فولدر به نام mambo روي هاست تعريف كردم و محتويات فايل دانلود شده رو به درون اين فولدر منتقل كردم سپس روي هاست بوسيله كنترل پنل سايت يك ديتابيس از نوع sql به نام test_mambo و يك يوزر به نام test_it ايجاد كردم. از اينجا به بعد نمي دونم بايد چه كار كنم. ضمنا چه طور ي مي تونم به تنظيمات مربوط به نرم افزار كه در همين سايت آمده دسترسي پيدا كنم.لطفا منو راهنمايي بفرماييد. خيلي ممنون
در محلی که مامبو را آپلود کرده اید را در مرورگر وارد نمایید
به همین سادگی
re1386
04-05-2008, 07:17 AM
در محلی که مامبو را آپلود کرده اید را در مرورگر وارد نمایید
به همین سادگی
ضمن تشكرفراوان- با وارد كردن مسير <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد مراحل نصب شدم. فقط در قسمتي كه يوزر و پسورد ديتابيس و نام ديتا بيس آمده هركار مي كنم پيغام ميده كه نام يوزر و پسورد اشتباه است. نام هاست رو localhost انتخاب كردم. ضمنا چون سرور هاست من ويندوز هست تنظيم خاصي بايد انجام بدم؟ ممنون
amirdorna2
04-05-2008, 07:42 AM
می تونی از یوزرنیم و پسورد کنترل پنلت استفاده کنی .
یا یوزر رو فقط بنویسی root و پسورد رو خالی بزاری .
البته اگه یوزر و پسورد رو درست بنویسی نباید موردی بگیره .
توی قسمت دیتابیس ، یوزرت رو به دیتا بیس مرتبط کردی یا نه /.
re1386
04-05-2008, 08:43 AM
می تونی از یوزرنیم و پسورد کنترل پنلت استفاده کنی .
یا یوزر رو فقط بنویسی root و پسورد رو خالی بزاری .
البته اگه یوزر و پسورد رو درست بنویسی نباید موردی بگیره .
توی قسمت دیتابیس ، یوزرت رو به دیتا بیس مرتبط کردی یا نه /.
حالتهايي كه شما فرموديد رو چك كردم. نميشه. البته توي كنترل پنل نتونستم جايي رو پيدا كنم كه مربوط به ارتباط دادن يوزر به پسورد باشه. معمولا اين ارتباط با چه عبارتي عنوان ميشه؟ ممنون
amirdorna2
04-05-2008, 09:19 AM
ببین زمانی که یه دیتابیس درست می کنی بعدش یک یوزر باید درست کنی .
بعد از اینکه یه یوزر با پسورد درست کردی باید یه گزینه داشته باشه بنام Add User To Database یا همچین چیزی .
iransbs
04-05-2008, 07:46 PM
با سلام
دوست عزیز، لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید، بعد از ایجاد تاپیکی برابر با قوانین انجمن جواب سوال شما داده خواهد شد. :)
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.