توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پورتال سینما
mr_aliagha
04-06-2008, 07:35 AM
یه پورتال برای سینما راه اندازی کردیم ، تا ببینیم چی می شه ، واقعا نیازش حس می شه ، اما خیلی کار وقت گیری هست. تا چی پیش بیاد...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
firoozmandan
04-06-2008, 07:48 AM
سلام علی جان
تبریک میگم
خسته نباشی
چند موضوع که من در دید اول توی سایت دیدم :
"
نویسنده Administrator
۰۶ فروردين ۱۳۸۷
بالاخره پورتال اطلاعاتی فیلم و سینما نیز راه افتاد"
این متن در FF به رنگ بکگراند هست یعنی مشکی ... و اصلا مشخص نیست .
سایت خیلی گرمه ... اگر یه مقدار در استفاده از رنگهای گرم تعادل رو حفظ کنی خیلی بهتر میشه
موضوع بعدی : دسترسی Cache رو Writable قرار بده تا لینک RSS مشکلی نداشته باشه
یا علی
mr_aliagha
04-06-2008, 07:54 AM
عجیبه !! من هم تو فایر فاکس چک کردم ، هم تو IE هم تو opera مشکلاتی که گفتین نبود.
در رابطه با گرم بودن ، احتمالا یه سری تغییرات توش می دم که درستش کنم.
در رابطه با rss ، پرمیشن 777 هست ، اما چون بالای سایت ارور می داد که خطا در دسترسی به پوشه cache طبق گفته بچه ها اون علامت گذاری زنده رو خاموش کردم بخاطر اون نیست؟!
firoozmandan
04-06-2008, 08:54 AM
شما اون پچ مامبو 4.6.2 رو overwrite کردید ؟
mr_aliagha
04-06-2008, 09:24 AM
ماله سرچ رو می گین؟!
نه هنوز کارای امنیتیشو انجام ندادم، یه لیست تهیه کردم یکی یکی دارم انجام می دم و تیک می زنم.
امروز تا حالا گیر seo بودم ، بعد از اون می رم سراغ امنیتش.
خیلی عجیبه! رو یه کامپیوتر دیگه تست کردم ، حق با شما بود، با فایرفاکسش مشکل داشت، البته کامپیوتر خودم که فایرفاکسش ورژن آخر و آپدیت شده هست مشکلی نداشت، حالا باید ببینم جریان چیه ;)
راستی مشکل rss چی بود مگه؟ متوجه نشدم!!!
** دو پست یکی شد
firoozmandan
04-06-2008, 09:55 AM
سلام
منظور این پچ بود .. : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
mr_aliagha
04-06-2008, 11:05 AM
مشکلش رو فهمیدم ، رفتم با css optimize ، بهینه کنم ، ظاهرا برا فایرفاکس خرابش کرد :D
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.