PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راه اندازی مامبو

tanhaei
04-06-2008, 12:58 PM
سلام
بعد از نصب اولیه مامبو و تعریف منوها روی هر یک از منوها کلیک می کنیم صفحه زیر ظاهر می شود:
[l
eft]Object not found!
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404
localhost
04/06/08 17:28:01
Apache/2.2.4 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8e mod_autoindex_color PHP/5.2.2[/left]

چگونه می توان صفحات را به content های دلخواه متصل کرد؟
با تشکر

iransbs
04-06-2008, 01:43 PM
با سلام
به احتمال زیاد شما SEF را فعال کرده اید اما .htaccess را ایجاد نکرده اید، چون خطایی که من می بینم مربوط به وجود نداشتن فایل ها هست، لطفا برای نمونه یکی از آدرس هایی که به خطا بر می خورید را اینجا قرار دهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

tanhaei
04-06-2008, 01:56 PM
سلام
با تشکر از پاسخ شما
من local کار می کنم و یک نمونه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا راهنمائی کنید.
یا علی

iransbs
04-06-2008, 02:13 PM
با سلام
خوب پس بهترین راه این هست که SEF را از قسمت مدیریت مامبو غیر فعال کنید و یا اینکه در شاخه اصلی که مامبو نصب می باشد htaccess.txt را به

.htaccess
تغییر نام دهید تا mod_rewrite بر روی پوشه مورد نظر فعال شود.

موفق و پیروز باشید
یا علی

tanhaei
04-06-2008, 02:26 PM
ببخشید
یعنی extension فایل htaccess را بردارم؟
sef از کجا غیر فعال می شه؟

با تشکر

mhadaily
04-06-2008, 02:54 PM
خوب پس بهترین راه این هست که SEF را از قسمت مدیریت مامبو غیر فعال کنید و یا اینکه در شاخه اصلی که مامبو نصب می باشد htaccess.txt را به

.htaccess

دقت کنید که پسوند رو بر می دارید اما یک نقطه به اول فایل اضافه می شود

برای غیر فعال کردن sef هم باید از مدیریت وارد تنظیمات کلی شده و در تب لینک بهینه قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو: رو خیر قرار بدید