توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب جدید جوانه های گندم برای جوملا
جوادی
04-07-2008, 03:52 PM
سلام
از اونجایی که دوستان ما در تیم مامبولرن لطف دارند و قالب های جدید در اختیار ما نمیزارن ، تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم و امیدوارم که این کارم رو ادامه بدم . . .
سایت دانش آموزان طراح : [studentsdesign.del]
لینک قالب جوانه های گندم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منتظر قالب های مامبو هم باشید - یا حق
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
atoofy
04-07-2008, 03:56 PM
سلام. کار ارزش مندی می کنی. امیدوارم تداوم داشته باشه.
ممنونم ازت. ;)
yaser1
04-07-2008, 08:38 PM
از اونجایی که دوستان ما در تیم مامبولرن لطف دارند و قالب های جدید در اختیار ما نمیزارن.....
سلام
یعنی داستان اینقدر ضایعه که شما با همین اولین پستت توی انجمن متوجه این موضوع شدی؟ ;)
iransbs
04-07-2008, 10:40 PM
با سلام
البته دوستان عزیز نسبت به ما لطف دارن ;)، فکر می کنم کمی کم لطفی از طرف کاربران نسبت به ما می شه و زحمت های شبانه روزی برای پشتیبانی و ایجاد نرم افزاری بی مشکل تر فراموش شده ??? و حداقل این انتظار هست دوستان طراحی قالب سایت خودشون رو، خودشون قبول کنند یا هزینه برای پرداخت طراحی قالب به تیم مامبولرن بپردازند، به هر حال این سایت و مدیران این سایت هم خرج دارند، درسته ؟ :) و فکر هم نمی کنم کسی در اینجا عاشق جمال ما باشه و ماهیانه برای ما کمک های نقدی ارسال کنه :D
دوست عزیز، کار شما تحسین پذیر هست و امیدوارم اینکار رو ادامه بدید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
yaser1
04-08-2008, 04:19 AM
تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم و امیدوارم که این کارم رو ادامه بدم . . .
سلام
با 4.6.2 سازگارش کردین؟
یک مقدار زیادی به هم ریخته و نافرمه (البته الان در موقعیتی نیستم که بتونم از صفحه عکس بگیرم و آپ کنم. لازم باشه اینکارو می کنم)
نمی دونم خودتون متوجه شدید یا نه
به هر حال خسته نباشید. امیدوارم نواقصش رو رفع کنید و دوباره آپ کنید
جوادی
04-08-2008, 08:15 AM
با سلام
البته دوستان عزیز نسبت به ما لطف دارن ;)، فکر می کنم کمی کم لطفی از طرف کاربران نسبت به ما می شه و زحمت های شبانه روزی برای پشتیبانی و ایجاد نرم افزاری بی مشکل تر فراموش شده ??? و حداقل این انتظار هست دوستان طراحی قالب سایت خودشون رو، خودشون قبول کنند یا هزینه برای پرداخت طراحی قالب به تیم مامبولرن بپردازند، به هر حال این سایت و مدیران این سایت هم خرج دارند، درسته ؟ :) و فکر هم نمی کنم کسی در اینجا عاشق جمال ما باشه و ماهیانه برای ما کمک های نقدی ارسال کنه :D
دوست عزیز، کار شما تحسین پذیر هست و امیدوارم اینکار رو ادامه بدید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
بله حق با شماست ، واقعاً زحمات تیم مامبولرن رو نباید نادیده گرفت ولی این تیم لا اقل نباید سال نو به فکر یک قالب نوروزی زیبا برای کاربرانش باشه ، یعنی سرشون به حدی شلوغه که اصلاً به این کار نمیرسن ؟ اگر 1 روز از وقتی که برای انجمن میزارین رو (فقط یک روز ) برای طراحی یه قالب جدید بزارین دوستان کاربر شما خیلی خوشحال میشن. همه به دنبال قالبی جدید هستن که تیم مامبولرن منتشر کنه. . . ما همچنان منتظر می مانیم . و من هم به اینکار ادامه خواهم داد تا مزاحم شما نشن .
یا حق
جوادی
04-08-2008, 08:26 AM
تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم و امیدوارم که این کارم رو ادامه بدم . . .
سلام
با 4.6.2 سازگارش کردین؟
یک مقدار زیادی به هم ریخته و نافرمه (البته الان در موقعیتی نیستم که بتونم از صفحه عکس بگیرم و آپ کنم. لازم باشه اینکارو می کنم)
نمی دونم خودتون متوجه شدید یا نه
به هر حال خسته نباشید. امیدوارم نواقصش رو رفع کنید و دوباره آپ کنید
دوست عزیز منظور شما مامبو 4,6,2هستش نه؟
همونطور که گفتم این قالب برای جوملاست ولی چشم این قالب رو برای مامبو هم سازگار میکنم .
یا حق
hossein.shokrzadeh
04-08-2008, 08:27 AM
سلام آخه جوادی جان... اگر 1 روز انجمن رو تعطیل کنن که صدای کاربران بیشتر در میاد :)
ضمن اینکه خوب تیم کلی قالب فارسی کرده و تو mambo-digg گذاشته :)
یا علی علیه السلام
جوادی
04-08-2008, 08:42 AM
سلام آخه جوادی جان... اگر 1 روز انجمن رو تعطیل کنن که صدای کاربران بیشتر در میاد :)
ضمن اینکه خوب تیم کلی قالب فارسی کرده و تو mambo-digg گذاشته :)
یا علی علیه السلام
آخه عزیزم کی گفت انجمن تعطیل شه؟فکر کردی کل مامبولرنیا بیکارن بشینن برای ما یدونه قالب طراحی کنن؟هرچیزی بخش مخصوص خودش همراه با مدیران مخصوص همون بخش رو داره . من میگم مدیران بخش قالب لطف کنن این کار رو برای کاربران انجام بدن .
دوست عزیز میدونی این قالب ها که تو مامبو دیگ هست مال کی هستش ؟
موفق باشی - یا حق
yaser1
04-08-2008, 09:44 AM
سلام
جناب جوادی عزیز! بابا دمت گرم! شما میایی تو انجمن مامبو قالب جوملا ارائه میدی که چی بشه؟
تازه بماند که خودت هم وقتی میگی:
تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم
درستش اینه که قالبتون برای مامبو سازگار شده باشه والا خیلی برای مامبو کارها کاربردی نخواهد بود؟
بازم میگم دستت درد نکنه
اما به خاطر داشته باشیم که فارسی سازی قالب جوملایی برای جوملا نیمی از راهی هست که برای فارسی سازی قالب جوملایی برای مامبو صرف میشه چرا که سازگاری هم فاکتور مهم و زمانبری است.
iransbs
04-08-2008, 02:00 PM
با سلام
لطفا با توجه به قوانین انجمن، از قرار دادن نرم افزار هایی که سازگاری با مامبو را ندارند جدا خوداری کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.