PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحات با تم ها و زبان هاي مختلف

iys
04-08-2008, 05:19 PM
سلام
من مي خواهم دو صفحه با زبان مختلف يكي فارسي و ديگري انگليسي داشته باشم و تم هاي آنها هم فرق كند آيا بايد cms را دو بار نصب كنم در پوشه هاي مختلف يا خير؟
اگر بخواهم از يك cms استفاده كنم چطور است ؟ تم هاي مختلف چطور؟
من از مامبو ور‍ژن 4.6.3 استفاده كرده ام البته انگليسي است.
مي خوام صفحه فارسي هم براي آن طراحي كنم. :-[ :-[

mhadaily
04-08-2008, 05:38 PM
اون که گفتید دوباره نصب کنید یک راه است البته و می تونید این کار رو بکنید و لی با مامبو فارسی مامبولرن که فارسی باشه !

البته از کامپوننت دو زبانه هم می تونید استفاده کنید که در انجمن دوزبانه جستجو کنید و تاپیک های مربوطه رو بخونید

iys
04-09-2008, 08:14 AM
اون که گفتید دوباره نصب کنید یک راه است البته و می تونید این کار رو بکنید و لی با مامبو فارسی مامبولرن که فارسی باشه !

البته از کامپوننت دو زبانه هم می تونید استفاده کنید که در انجمن دوزبانه جستجو کنید و تاپیک های مربوطه رو بخونید

انجمن دوزبانه كجاست؟

تمهاي مختلف براي صفحات مختلف چطور؟

radmehr
04-09-2008, 02:16 PM
از کامپوننت nokkaew میتونید استفاده کنید

iys
04-11-2008, 05:18 AM
اين برنامه نصب شد ولي جواب نداد و كار نكرد
من مامبو 4.6.3 دارم آيا مشكلم مامبو ام است؟
آيا مي شود ور‍‍ژن مامبو خودم را عوض كنم بدون اينكه مطالب نوشته شده و تنظيمات تغير كند و حتي تنظيمي كه روي تم خودم انجام دادم تغيير نكند ؟

mr_aliagha
04-11-2008, 08:56 AM
برین به سایت کامپوننت مربوطه ، ببینین برای مامبو 4.6.3 نسخه ای منتشر شده یا نه؟اصلا چرا از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده نمی کنین و پچ های امنیتی رو اعمال کنید؟!
در ضمن به منظور رسیدن به هدفتون بایستی برای هر زبان یه فایل CSS جدا تعریف کنید و ...