ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در رابطه با GPL



mr_aliagha
04-10-2008, 04:14 PM
با سلام خدمت دوستان.
من یه سوال در رابطه با لایسنس GNU برام پیش اومده ( البته دیدم که همچین چیزی رو می گم)
تو لایسنس GNU اورده شده که اگر فردی بیاد و تغییراتی تو سیستم مورد نظر ایجاد کنه ، می تونه کپی رایت خودش رو بهش اضافه کنه ، اما باید ذکر کنه که مثلا این سیستم از فلات سیستم کد باز استفاده می کنه ، درسته؟!
حالا یه سوال داشتم و اون اینکه کسی می تونه بیاد و سیستم جدید رو encrypt کنه و به نام خودش بده بیرون؟! حالا هر چقدر هم تغییرات توش اعمال کرده باشه؟!! بالاخره هسته همون هسته هست...!

mr_aliagha
04-11-2008, 08:59 AM
کسی نظری نداره؟!

iransbs
04-12-2008, 09:45 PM
با سلام
طبق اجازه نامه GNU/GPL شما مجاز هستید، برنامه رو تغییر بدید و نیازی هم نیست که کپی رایت نویسنده برنامه رو قرار بدید اما باید اجازه نامه GNU/GPL رو بالای فایل بزارید یا همراه برنامه قرار بدید، چرا که شما تحت هیچ شرایطی طبق قوانین GNU/GPL نمی تونید یک برنامه GNU/GPL را از این اجازه نامه خارج کنید.
در صورتی که در برنامه تغییری ایجاد می کنید باید اعلام کنید این نسخه تغییر یافته از برنامه اصلی می باشد.
باید زمان تغییر و قسمت هایی که تغییر یافته رو در فایلی به نام CHANGELOG بنویسید.
شما تحت هیچ شرایطی نمی تونید یک کد GNU/GPL رو از این اجازه نامه خارج کنید، و تحت هیچ شرایطی نمی تونید کد های GNU/GPL را Encrypt کنید و همین طور طبق هیچ شرایطی نمی توانید همراه یک بسته GNU/GPL از یک بسته غیر GNU/GPL استفاده کنید، بجز استفاده در پکیج های جدا.



موفق و پیروز باشید
یا علی

mr_aliagha
04-13-2008, 06:51 AM
با تشکر از پاسخ شما.
خدا رو شکر ت ومملکت ما که اصلا رعایت نمی کنند...