PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب با اینترنت اکسپلرر

Enterhost
04-11-2008, 03:30 PM
با سلام و خسته نباشید

من یه تمپلیت مانستر رو به قالب مامبو تبدیل کردم ولی نمی دونم چرا در اینترنت اکسپلرر ماژول صفحه اصلی رو می یاره زیر نوشته های صفحه اول می زاره و به هم ریخته می شه در صورتی که با موزیلا هیج مشکلی نداره

این آدرس سایته : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم یه عکس از مشکل

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

mhadaily
04-11-2008, 05:51 PM
قالبتون رو validate کنیداز لحاظ css و html

Enterhost
04-11-2008, 05:59 PM
باسلام

دوست عزیز من آدرس سایت خودم را در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دادم و 75 تا ارور داد . آیا باید این ارور ها رو درست کنم ؟ اگه می شه یه توضیحی بدید ممنون می شم

باتشکر

mhadaily
04-11-2008, 06:02 PM
بله عالی بود

خطا ها رو در سی اس اس و اچ تی امل بر طرف کنید

البته همه ی اونها به طور کامل بر طرف شاید نشه اما تاجایی که هاامکانش هست برطرف کنید

موفق باشید

z-tazekar
04-15-2008, 08:09 AM
خیلی ممنونم جناب enterhost منم قالبهام در بعضی از کامپیوتر ها با ie مشکل داشت. الان ارورهاشون رو دیدم و امیدوارم درستشون کنم مشکلم حل بشه.

z-tazekar
04-16-2008, 07:52 PM
دوست عزیز
مشکل من حل شد البته اون سایتها ایراداتی که گرفته بودن دلیل گرفتاری من نبود.
مشکل من این بود که قالبم رو با مونیتور 17 اینچ طراحی کرده بودم و وقتی در مانیتور های 15 اینچ در ie نگاه می کردی به مشکل بر می خورد. و منو مانند اشکال شما پایین می افتاد.
من قالبم رو درصدی طراحی کردم و مشکلش حل شد.
پیروز باشید.