PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاربران سایت من نمیتونند به سایت لاگین کنند؟

radman
06-18-2006, 11:35 PM
با سلام
من یه مشکل بزرگ دارم
کاربران سایت من نمیتونند به سایت لاگین کنند؟
یعنی وقتی یوزر و پسور رو وارد میکنیم وا اینتر میزنیم سایت پیام میده که ورود با موفقیت انجام شد ولی وقتی سایت بالا میاد میبینیم که یوزر لاگین نشده؟
اینم باید بگم که من از ماژول اطلاعات اضافه کاربران استفاده میکنم.
مشکل از چیست؟؟

یا حق

jojo74
06-19-2006, 05:38 PM
سلام حسین
از چهbrowser استفاده میکنید

developer
06-19-2006, 06:35 PM
سلام

اگر زحمت میکشیدید و در انجمن جستجو میکردید ممنون میشیدیم.

دوست عزیز همانطور که در تاپیک های گذشته هم اشاره کردیم این مشکل مربوط میشه به برخی از ISP ها که معمولا بازدن تیک "بخاطر سپردن رمز عبور " هنگام لاگین حل میشه .

radman
06-19-2006, 07:23 PM
با سلام
من تیک "بخاطر سپردن رمز عبور " رو زدم و کار کرد.
اما در اینجا هنوز مشکل پابرجاست.
روشی برای رفع این مشکل وجود نداره ؟؟؟؟

یا حق

developer
06-19-2006, 07:31 PM
سلام
خیر - این مشکل باید توسط ISP ها حل بشه .

radman
06-29-2006, 12:43 PM
با سلام
من اتفاقی رو سیستمم مرورگر فایر فاکس نصب کردم و در صفحه اول سایت بدون زدن تیک "مرا به یاد داشته باش" به قسمت کاربری سایت لاگین کردم.
این به این معنی نیست که مامبو با فایر فاکس بهتر کار میکنه تا اینترنت اکسپلورر و این تقریبا یه مشکله؟؟؟؟

یا حق

javad583
06-30-2006, 01:03 AM
عجیبه!! میشه 3 رقم اول IP تون رو بگید.

Siamak
06-30-2006, 08:59 AM
نخیر دوست گرامی

سلام

اگر زحمت میکشیدید و در انجمن جستجو میکردید ممنون میشیدیم.

دوست عزیز همانطور که در تاپیک های گذشته هم اشاره کردیم این مشکل مربوط میشه به برخی از ISP ها که معمولا بازدن تیک "بخاطر سپردن رمز عبور " هنگام لاگین حل میشه .

سلام
خیر - این مشکل باید توسط ISP ها حل بشه .

ما بدون بررسی جواب سوالی رو نمیدیم.

نوید
06-30-2006, 09:35 AM
مشکل 90% مزبوط به isp است

iransbs
06-30-2006, 10:51 AM
با سلام
نمی دونم شاید برای دوستان این مشکل پیش نیومده باشه
درسته این مشکل با یکی از پک های اینترنت اکسپلور 6 هست که وقتی مرا به خاطر بسپار تیک می زنیم دیگه مشکلی نیست ولی وقتی نمی زنیم کاربر در session ثبت می شه ولی وارد سایت نمی تونه بشه
این مشکل بر می گرده به اون نسخه از IE نه مامبو

موفق و پیروز باشید
یا علی

arpa
11-28-2006, 12:19 PM
با سلام
این مشکل دقیقا برای من هم پیش آمده با این تفاوت که وب سرور من در اینترانت و مامبو ورژن 4.6.1 انگلیسی .
با firefox مشکلی ندارد ولی با IE مشکل دارد حتی ورژن IE 7 final را هم استفاده کردم مشکل حل نشد.
لازم بذکر که داخل فایل CONFIGURATION.PHP همه آدرسها به IP ویا به اسم سرور بر گردانده شد و از کلمه LOCALHOST استفاده نشده.ولی باز هم ID و PASS کاربر VERIFY میشه ولی منوی کاربر ظاهر نمیشه.

sorry4uboth
11-28-2006, 02:12 PM
قبلا بحث شده
یوزر و پسورد بفرستید بررسی کنم

arpa
11-29-2006, 08:20 AM
سلام
من از اینترانت در یک شبکه local ی استفاده میکنم لطفا احتمالاتی که میشه داد که ایراد از کجاست بفرمایید ومن تو این شبکه بررسی کنم .
البته تو فایل configuration.php عبارت mosConfig_host = localhost را نتونستم تغییر بدم چون سایت بالا نمی اید.
ممنون میشم کمک کنید.

radmehr
11-29-2006, 11:02 AM
توی mosConfig_live_site$ به جای localhost از ip کامپیوتر استفاده کنید

arpa
11-29-2006, 12:48 PM
همین کار را کردم غیر از آن یک مورد بالا که گفتم همه جا از ip استفاده کردم .

sorry4uboth
11-29-2006, 02:33 PM
شما اگر IP سیستمتون Valid هست بزارید + یوزر و پسورد تستی تا بررسی بشه یا از یه کامپیوتر خارج اون رنج IP تست کنید

maambo
06-18-2007, 06:23 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی، مشکل عدم امکان لاگین شدن کاربران همچنان وجود داره. آی پی و آی اس پی و امثال اینها هم راه چاره ی این کار نیست. البته در بعضی سیستمها فقط با به عقب کشیدن تاریخ سیستم (2006) مشکل رفع میشه و بعضی از کاربران میتونن با نام کاربری وارد سایت بشن. امید است تیم کوشای مامبو لرن بتواند این مشکل را لااقل از مامبوی فارسی سازی شده توسط خود رفع کند. چیزی که من فکر میکنم ارتباط این مشکل با ویندوزهاست...