ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد لینک های دستی

amirdorna2
04-13-2008, 08:52 AM
سلام
من چندتا صفحه درست کردم که حالت یک فهرست داره که لینک میشه به مطالب مربوط . این صفحات رو هم بصورت یک محتوا و هم بصورت صفحات استاتیک ایجاد کردم . ولی بعد از دو روز الان موقعی که روی صفحات می رم و روی یکی از فهرست ها کلیک می کنم میگه شما مجاز نیستید .
دوباره یک سری شون رو از اول لینک کردم .
فکر می کنین مشکل از چی باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان اگه از منوی سمت راست قسمت &quot; حقوقی &quot; رو انتخاب کنین 10 تا منو میاد که هر کدوم به یکی از اون صفحات لینک شده . 5 تای اولش رو الان دوباره درست کردم . ولی 5 تای آخر رو هنوز درست نکردم تا ببینم مشکل از چیه . در ضمن اینها لیتهاشون از نوع محتوای معمولی هست .
توی منوی &quot; کیفری &quot; این صفحات از نوع صفحات استاتیک هستن . همون مشکلو دارن .

nice
04-13-2008, 10:56 AM
سلام من همچین چیزی که گفته اید در سایت ندیدم همه لینک ها باز شدن....!

amirdorna2
04-13-2008, 01:26 PM
شما بعنوان مثال
از منوی سمت راست ( منوی اصلی ) برید توی قسمت کیفری &gt; مجازات و کیفر &gt; و مثلا&quot; 10 تا عنوان اول رو ببینید

abtin
04-13-2008, 04:17 PM
یعنی قبلا این مشکل نبوده ؟

چک کنید ببینین سطح دسترسی به اون مطلب public هستش یا خیر ؟

amirdorna2
04-13-2008, 04:40 PM
بله مشکل قبلا&quot; نبوده . همش هم پابلیک هست

nice
04-13-2008, 07:42 PM
سلام من چک کردم باز شد برام مطمئن شوید که از کش نیست مشکلتون هم کش مامبو را پاک کنید هم مرورگر و از یک isp دیگر چک کنید

یا علی.