PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترتیب فایل ها و تاریخ در ReMOSitory

nice
04-14-2008, 05:50 PM
با سلام به همه دوستان در ReMOSitory فایل ها از ابتدا نمایش داده میشه یعنی فایلی که قدیمی تره اول از جدید تر قرار میگیره برای نمایش نزولی چه کار باید انجام بدهیم ؟

یک نکته دیگه من ماژول آخرین فایل های اضافه شده را از سایت ReMOSitory دانلود کردم و نصب کردم جالبه تاریخ کنار فایل ها رو 31 Dec 1969 میزنه این هم لینک میتونید مشاهده کنید هر دو مشکل رو

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در ضمن من در تنظیمات پوشه ها یک گزینه هستش به نامه Store file as plain text که نمی دانم چیه را نمیزنم حتی برای پوشه پیشفرض که به بازی ها تغییر نام دادمش چون میگه فایل ها در بانک اطلاعاتی ذخیره میشوند .

یا علی

firoozmandan
04-15-2008, 10:18 AM
سلام

شما دیگه چرا

فایل رو باز کنید
query مربوطه رو پیدا کنید و ASC رو DESC تغییر بدید.

در مورد ماژول :
باید چک کنیم ...

یا علی

nice
04-15-2008, 02:07 PM
سلام آقا محسن بله اون با این کار حل میشه من ماژول رو دیگه ویرایش نکردم کمی هم عجیب هست مشکل نمی دانم حتما با تاریخ جلالی مشکل داره یا...؟

یا علی

mr_aliagha
04-15-2008, 02:29 PM
در مورد تاریخ هم شما اون رو بذارین که بر اساس submitdate مرتب کنه : ORDER BY f.submitdate
خط 79 رو هم بکنین

$content .= &quot;&lt;tr class=&#039;$class&#039;&gt;&lt;td width=&#039;20%&#039; valign=&#039;middle&#039; class=&#039;number&#039;&gt;&quot;.date($date_format, strtotime($newdownload-&gt;submitdate));

تا تاریخش رو هم درست نشون بده!!
این مشکل برای من هم پیش اومده ، اما عجیب اینه که بعضی موقع ها با نصب مامبو و اضافه کردن این ماژول این مشکل پیش میاد ، که این جوری رفع می شه ، بعضی موقع ها هم از همون اول درسته...

nice
04-15-2008, 06:56 PM
سلام عزیز شما این را در کدام فایل ها اعمال کردید ماژول یا کامپونت ؟؟؟؟
لطفا اسم فایل را بهم بگو !

mr_aliagha
04-15-2008, 07:20 PM
در ماژول remositorynewest دیگه...

nice
04-16-2008, 08:18 AM
سلام من در کامپونت برای نوع select و order کاری نکردم رفتم در ماژول خط زیر رو به صورت در آوردم که مشکل ترتیب فایل ها درست شد و آخرین فایل ها انتحخاب شد

if ($category) $sql .= &quot; AND f.containerid=s.item AND s.container=$category&quot;;
$sql .= &quot; ORDER BY f.submitdate DESC LIMIT $max&quot;;

اما خط 79 که شما گفتید من هم تعجب کردم تغییر دارم به این کد اما stdClass::$submitdate را براش Notice داد حالا برای شما چطور کار کرده نمیدونم .
یا علی.

nice
04-16-2008, 08:24 AM
با سلام اگر من فعلا کد خط 79 را به شکل زیر تغییر دادم و از دست تاریخ راحت شدم تا ببینیم چی میشه

$content .= &quot;&lt;tr class=&#039;$class&#039;&gt;&lt;td width=&#039;80%&#039;&gt;&lt;a href=&#039;$url&#039;&gt;&quot;;
$content .= &quot;&lt;img

یا علی.

mr_aliagha
04-16-2008, 11:11 AM
والا داره برا من مثه بنز کار می کنه ، اگه می خواین بگین تا براتون کد رو کامل ارسال کنم، یه ماهی می شه اون رو تغییر دادم درست تو ذهنم نیست بازم تغییرش دادم یا نه!

nice
04-16-2008, 11:20 AM
سلام راستش الان داره درست کار میکنه ماله من ولی بدون تاریخ.
در ضمن تاریخ رو ازش حذف کردم قشنگ تر و ساده تر هم شد ولی شاید یک سری از دوستان باشند که این ماژول رو لازم داشته باشند فایل را یا بگذار اینحا یا اینکه برای من ارسال ببینم چه تغییری دادی چک کنیم بزاریم شاید هم آقا محسن یا بهرام منتشرش کنند برای همه تو مامبولرن

یاعلی

mr_aliagha
04-16-2008, 06:15 PM
یه ایمیلی چیزی برام بذارین که براتون ارسال کنم...