PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل یاداشت پیشرفته و بهینه کردن لینک ها

majd66
04-16-2008, 05:55 AM
من کامپوننت و مامبو یادداشت پیشرفه رو نصب کردم و خوب کار می کنه ولی مجبور شد حالت قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي در تنظیمات کلی غیر فعال کنم چون با کلیک روی لینک ها هیچ صفحه ای یافت نمی شد کش رو هم پاک کردم ولی فایده ای نداشت.

majd66
04-16-2008, 07:02 AM
مشابه این مشکل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

haji
04-16-2008, 12:11 PM
منم نصب کردم اشکالی که داره این که تو حالت sef قسمت نظرها وقتی نظرات کاربران زیاد می شه پایین می زنه صفحه 2 ولی وقتی می زنی نمی ره به آن صفحه و به صفحه اول بر می گرده

ninjavo
04-16-2008, 03:22 PM
در مورد بهینه کردن و آمدن صفحه سفید زیاد بحث شده باید سرچ کنید.

haji
04-17-2008, 06:31 AM
سلام دوست من یعنی چی بهینه سازی لینک ها ؟
من نگفتم صفحه سفید می یاد گفتم صفحه اول که تو نظر سنجی پر می شه به صفحه دوم نمی ره این تو سایت بالا که گذاشتن هم نوشته و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و آخر مدیر سایت گفته این یه باگ که کشف شده و دارن درستش می کنن

majd66
04-17-2008, 02:20 PM
یعنی حالت &quot;قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو&quot; در تنظیمات کلی مجبورم غیر فعال کنم چون با کلیک روی لینک ها هیچ صفحه ای باز نمی شه
من یه کامپوننت دیگه کی یکی از دوستان معرفی کرده بود رو با توضیحاتش آپلود کردم شاید به درد شما هم بخوره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم لینک اصلی:

majd66
04-26-2008, 10:29 AM
من JoomlaComment 3.20 نصب کردم خیلی چیز خوبی ولی کلی خطا داره یکی کمک کنه

Notice: Use of undefined constant JREQUEST_ALLOWHTML - assumed &#039;JREQUEST_ALLOWHTML&#039; in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tils.php on line 72

Notice: Use of undefined constant JREQUEST_ALLOWHTML - assumed &#039;JREQUEST_ALLOWHTML&#039; in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tils.php on line 72

Notice: Undefined property: id in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 52

Notice: Undefined property: title in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 53

Notice: Undefined property: id in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 6

majd66
05-10-2008, 06:25 AM
این JoomlaComment روی مامبو جواب نداد من همون کامپوننت پیش فرض مامبو دوباره نصب کردم

mhadaily
05-10-2008, 04:50 PM
این JoomlaComment روی مامبو جواب نداد من همون کامپوننت پیش فرض مامبو دوباره نصب کردم

خیر این سازگار نیست با مامبو