PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک اتفاق عجیب در مامبو توسط گوگل!!

نوید
06-19-2006, 07:19 PM
با سلام از اعضای تیم مامبولرن(بخصوص آقای فیروزمندان عزیز) که به تمام سوالات من و بقیه جواب میدن
من امروز داشتم توی سایتم گشت میزدم که دیدم رتبه صفحه اول سایت من در گوگل 2 است :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی رتبه صفحه اول سایت من به این آدرس 4 است!!!!!!!!!!!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

می خواستم بدونم اشکال از گوگل است یا مامبو یا سایت و راه حلش چیه؟؟؟؟

به نظر اگه سایت را روی لینک دوم دایرکت کنم چه اتفاقی می افته و آیا این کار بهتره؟؟

با تشکر

developer
06-19-2006, 07:35 PM
سلام

این مشکل نه از مامبوست و نه گوگل و نه ...

این تفاوت دلیلش اینه که به آدرس دوم شما بیشتر لینک داده شده و به همین علت رتبش بالاتر هست .
یه مدت اگر بگذره و PageRank لینک دوم شما پایین نیاد PageRank اول شما هم به 4 ارتقا داده میشه .

موفق باشید

javad583
06-20-2006, 09:45 AM
دوست عزيز برای اينکه PageRank دامنه اصلی تون هم بياد بالا يه فايل به اسم index.html بسازيد و Redirect ش کنيد به صفحه اولتون.

sadatian
01-16-2007, 04:21 AM
سلام
چطوري redirect ميكنند؟

ممنون

firoozmandan
01-16-2007, 05:19 AM

!!!

يا علي