توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت شعر lyrics میخواهم : نیاز فوری
rezalp
06-20-2006, 12:31 PM
سلام
من کامپوننت شعر میخواهم lyrics
به این صورت که اسم خواننده ها در آن باشه و بعد که روی اسم خوانند کلیک کرد اسم آهنگهای آن بیاد و وقتی روی آهنگ کلیک کرد متن آهنگ در آن باشه
مثل این سایتها البته درسته که اینها جوملا یا مامبو نیستن اما یه چیزی مثل اینها میخواهم میدونم که است ولی نمی دونم اسمش چیه لطفا چند تاشو بزارید خیلی نیاز دارم
راستی نمی خواهم از این فلش ها باشه :D
اینم نمونه lyricshead.com
یا lyrics.com
ممنون میشم
خداحافظ
Siamak
06-20-2006, 12:53 PM
در این سایت جستجو کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
rezalp
06-20-2006, 01:06 PM
ممنون از جوابت اما چیزی نبود اونجا یعنی اونجا lyrics را سرچ کردم چیزی نیومد
میتونی لینک بدید یا بگید چی بزنم که در بیاد واسم
مرسی
rezalp
06-21-2006, 10:39 AM
من منتظرم خواهش میکنم چند تا لین بزارید
iransbs
06-21-2006, 01:59 PM
دلیلی نداره که حتما با همین اسم باشه
با اسم های دیگه بگردید و البته با توضیحاتی که شما دادید با کامپوننت content هم می تونید همین کار رو بکنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
rezalp
06-22-2006, 08:28 AM
سلام
آقا آخه تاز کارم میشه بگید چگونه
مسلا میخواهم لیست خوانند ها باشه بعد که کلیک میکینم روش لیست آهنگها بیادش بد روی آهنگ کلیک کنیم تا نوشته ها بیاند
هر کاری کردم با content نتونستم اگر بتونید در 2 یا 3 خط برام بنویسید چکار کنم ممنونتون میشم
مرسی
خداحافظ
Siamak
06-22-2006, 11:34 AM
۱- یک جدول مطالب بخش ایجاد کنید و بخشی رو که مربوط به خواننده ها هست به اون لینک کنید.
۲- یک جدول مطالب مجموعه ایجاد کنید و نام آهنگها رو به اون لینک بدید.
یا
۲- از ماژول latestnewslink استفاده کنید و آهنگها رو درون یه مجموعه قرار بدید تا این ماژول اونها رو به صورت لینک نمایش بده.
۳- مطالب رو درون مجموعه ای که در بخش 2 ایجاد کردید قرار بدید.
موفق باشید.
نکته: ماژول latestnewslink در بخش دانلود مامبو لرن موجود هست.
Black Prince
07-04-2006, 12:03 AM
اگر هنوز دنبال همچين كامپوننتي ميگردي، به نظر من بهترين انتخاب كانپوننت Mosets Tree هستش. در اين كامپوننت ميتوني براي هر خواننده يك قسمت درست كني و آلبئمهاي خواننده رو هم بزاري و......... البته اين كامپوننت مخصوص Lyrics نيست ولي با اين كامپوننت خيلي كارا ميشه كرد :P
قيمت هم 99$ هستش. اين هم سايت سازنده + عكس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يكي ديگه هم هست به اسمه Hot Property كه 119$ بيد و اونم براي همين سايت هست. من هر دو اين كامپوننت ها رو دارم. اگه خيلي لازم داري بگو با هم كنار ميايم :P ::)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.