توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل برهم خورد تمامی لینک ها و عدم برگشت
hamid2days
04-17-2008, 04:26 PM
من امروز قالب رو عوض کردم ولی با مشکل جدید روبه رو شدم
الان در قسمت مدیریت رو هر لینکی و یا در انجمن وقتی می خوام پست جدیدی بزنم..صفحه خودکار میره به صفحه اول سایت...در کنترل پنل هم همین جور هست...
فکر می کنم در تنظیمات عمومی من این رو فعال کردم... "" فعال کردن SEF "" به این مشکل بر خوردم
الان لینک صفحات اینجوری هست..
/??action=featuresettings بعنی به جای index.php دو تا علامت سوال آورده...
هر کار می کنم برگشت نداره؟
mr_aliagha
04-17-2008, 04:46 PM
اگر با فعال کردن SEF به مشکل برخورد کردین که همون طور که تو آموزش های سایت آورده شده باید htaccess.txt رو هم به .htaccess تغییر نام بدید ( در هاست لینوکس ) اگر هم جریان چیز دیگه ای هست لینک رو بذارین تا ببینیم دقیقا جریان چیه...
hamid2days
04-17-2008, 05:06 PM
الان
حمید
hamid2days
04-17-2008, 05:07 PM
لینک رو ببنید....
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به جال index.php علامت سوال هست..
باید بسته را حذف کنید تا مشکل برطرف بشه
hamid2days
04-18-2008, 03:21 AM
خوب نوید این کار رو نمیشه کرد
با کلیک روی لینک خذف بسته صفحه ریلاکت میشه صفحه اول.. ???
اینجوری حذفش کن
اول غیرفعالش کن
آدرس ها رو اینجوری تغییر بده تا بتونی غیرفعالش کنی مثلا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
را بکن
hamid2days
04-18-2008, 07:03 AM
هنوز موفق نشدم.
با همون جریان
hamid2days
04-18-2008, 05:14 PM
خودش میگه این رو درست کنید درست میشه...
استفاده به جای index.php (در تمامی سرور کار نمیکند, لطفا "$disable_sef = true;" را در فایل Settings.php انجام بدهید)
خوب این رو کجای فایلSettings.php قرار بدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.