ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای اجرای Mambo به طور Local

akooo
06-20-2006, 01:26 PM
با سلام
من Mambo رو به طور Local نصب کردم(با استفاده از VertrigoServ) ولی هنگامی که اونو اجرا میکنم خطای زیر رو میده:

Fatal error: Cannot redeclare class mosmambot in C:\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2742

کسی هست که منو راهنمایی کنه؟

VertrigoServ

developer
06-20-2006, 01:49 PM
سلام

از کدوم نسخه مامبو استفاده میکنید و از کدوم سایت دانلود کردید .
مشکل شما با استفاده از AppServ قطعا حل میشه .

akooo
06-21-2006, 04:53 AM
سلام

از کدوم نسخه مامبو استفاده میکنید و از کدوم سایت دانلود کردید .
مشکل شما با استفاده از AppServ قطعا حل میشه .

از نسخه 4.5.3 H استفاده می کنم و از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کردم :&#039;(

akooo
06-21-2006, 09:50 AM
همانطورکه گفتم از نسخه mambo453h_pro که ازسایت خودتان گرفتم استفاده کردم و برای نصب Apachi و Mysql و سایرمتعلقات از Vertrigo 2.05 استفاده کردم و اون خطا رو که ابتدای تاپیک گفتم داد :&#039;(
بنابه پیشنهاد developer عزیز از AppServ به جای Vertrigo استفاده کردم حالادیگه ZendOptimizer-2.6.0 گیر میداد یعنی پس ازورود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میگفت که ZendOptimizer رو نصب کن درحالی که چند بار نصب کردم وحذف کردم ولی نشد که نشد :-\

بالاخره رفتم سایت mamboxchange.com و مامبو رو دانلود کردم (MamboV4.5.3h.zip) با همون ZendOptimizer-2.6.0 و AppServ امتحان کردم مثل باقلواجواب داد :D
حالا به نظر شما مشکل ازکجاست که من نمی تونم مامبو فارسی رو نصب کنم ؟ :(

iransbs
06-21-2006, 02:07 PM
با سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای آپاچ
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و برای ZendOptimizer-3.0.1

موفق و پیروز باشید
یاعلی

sorry4uboth
07-17-2006, 04:50 PM
سلام
من همین مشکل رو پس از ارتقاء appserv پیدا کردم

Fatal error: Cannot redeclare class mosmambot in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2742

در ضمن من از import&amp;export استفاده کردم
مشکل از کجاست؟

ebrahim1110
07-18-2006, 05:39 AM
سلام
بعد از استفاده از wamp موقع ورود به phpmyadmin اين پيغامو ميده
phpMyAdmin - ΘǼ/h1&gt;
cannot load mysql extension,&lt;br /&gt;please check PHP Configuration - 㓊䏇ʼ/a&gt;

يا علي

javad583
07-18-2006, 11:36 AM
خب این پیغام خطا نشون میده که PHP نتونسته بدرستی با MySQL وارد تعامل بشه. حتما یه سری به فایل php.ini بزنید . گزینه مربوط به بانک اطلاعاتی رو فعال کنید. (علامت ; رو از ابتدا همون سطر بردارید).

sorry4uboth
07-18-2006, 05:20 PM
سلام
خوب مشکل من کجاست؟؟