PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استایل عنوان صفحه

جلال افشار
04-20-2008, 08:18 PM
سلام

من می خواستم عنوان صفحاتم بالای هر کدوم از pageها باشه. اول اینکه چطور این اتفاق بیفته؟ در بعضی منوها تو تنظیماتش هست. اما بعضی دیگه مثل guestbook نیست. و دومی که مهمتره استایل عنوان صفحه چیه؟

جلال افشار
04-20-2008, 09:32 PM
ببخشید مجبور شدم دوباره پست بدم. منظورم اینه که عنوان بعضی کامپوننت ها رو نمی نویسه.

balal
04-21-2008, 02:42 AM
تنظیمات کلی ->لینک بهینه -> عنوان صفحات بصورت پويا
مسیر بالا رو برید و "عنوان صفحات بصورت پويا" رو بلی قرار بدید.

درمورد نمایش دادن نام کامپوننت در بالای صفحات باید منویی برای کامپوننت مورد نظر ایجاد کنید و عنوان منو رو همون عنوان کامپوننت بگذارید.

جلال افشار
04-21-2008, 04:36 AM
من این کار رو کردم اما همانطور که عرض کردم متاسفانه فقط برای کامپوننت guest book (همین که خود مامبولرن ترجمه و برای دانلود گذاشته) نتونستم عنوان بذارم. در واقع همشون شده غیر از این. البته guestbook اصلا پارامترهای بقیه رو هم نداره.

جلال افشار
04-21-2008, 12:05 PM
ببخشید! شاید منظورم رو درست نگفتم. پارامترهایی که برای بقیه منوها بود برای guestbook نیست. بقیه منوها رو هم از نوع کامپوننت درست کردم درست مثل guest book اما نمی دونم چرا برای این یکی نداره.

جلال افشار
04-23-2008, 04:09 AM
عزیزان دل ما در مامبولرن جواب این بنده حقیر رو نمیدن. به خدا بدجوری گرفتارم کرده :(

balal
04-27-2008, 07:55 AM
username/password هاست و مامبو رو واسم بصورت خصوصی بفرستید. همچنین نام کامپوننت هایی که باهاشون این مشکل رو دارید ذکر کنید.

یا علی