توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ساخت سایت با مامبو
Enterhost
04-21-2008, 01:49 PM
با سلام و خسته نباشید
من در حال راه اندازی سایتی جهت آموزش قرآن - ترجمه آن - داستانهای قرآنی و هر چیزی که در ارتباط با قرآن و ائمه اطهار باشه هستم . در این خصوص یک سوال داشتم . من می خوام مطالب سایت را در سه زبان عربی - فارسی - انگلیسی قرار بدم . برای این منظور آیا می تونم از مامبو استفاده کنم . آیا می شود سایت رو به سه زبان تعریف کرد ؟
باتشکر
Hosseini
iransbs
04-21-2008, 02:15 PM
با سلام
بله شما با استفاده از کامپوننت Nokkaew سایت خود را به چندین زبان بدیل کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
Enterhost
04-21-2008, 03:36 PM
ممنون دوست عزیز این طرح با هماهنگی دفتر آیت اله العظمی خوانساری در طی پروژه ای سه ماهه از سوی شرکت خدمات فن آوری اطلاعات شایان شتاب البرز ( با مسئولیت محدود ) آغاز به کار می کند و امیدوارم بتونیم با همکاری شما دوستان عزیز سایتی پربار و معنوی را به مسلمانان ایران و جهان تقدیم کنیم .
باتشکر
Hosseini
باسلام
یک سوال داشتم در مورد تبدیل سایت به چند زبان بهترین راه کدومه
یکی اینکه بیایم و سه مامبو نصب کنیم و هر کدام به یک زبان باشه و در یک صفحه ایندکس به اینها لینک داده بشه . با این توضیح که من سه انجمن دارم با آدرس های مختلف و زبانهای مختلف .
و دوم هم استفاده از کامپونت Nokkaew است .
به نظر شما کدوم راه بهتره ؟
باتشکر
*** دو پست شما یکی شد
abtin
04-30-2008, 06:18 PM
با کامپوننت مسلما چیز تمیز تر و بهتری از آب در میاد ولی خوب یکم مشکل تره , کار بیشتر می بهره و شاید مشکلاتی پیش بیاد که البته مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه !
راه دوم هم راه خوبیه . آسون هم هست .البته بستگی داره به اینکه شما هاستتون ظرفیت تحمل سه تا سایت رو داشته باشه !
mr_aliagha
04-30-2008, 07:03 PM
استفاده از 3 تا مامبو باعث می شه که شما مثلا برای 3 زبان مختلف دقیقا 3 برابر کار انجام بدید ، اما استفاده از کامپوننت مذکور ، خیلی از کاراتون را کم می کنه ، شاید 1.5 برابر هم کار نبره این جوری...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.