PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه نویسند‌گان

saqibarzani
06-20-2006, 08:42 PM
سلام دوستان

من دارم یک سایت روزنامه دیزاین میکنم که از مامبو استفاده‌ میکنم...... مشکلی که دارم در مامبو Author همیشه Administrator هست یا اگه میخواهید عوضش کنید باید username جدید درست کنید... چطور میشه که هر مقاله یا خبری را لینک کرد به نویسنده مقاله و همچنین Category مقاله (مثل خبر - هنری - سیاسی -فرهنگی...) بعدا چطور میشه که با کلیک کردن روی اسم یک نویسنده همه نوشته‌هاش نشون داده بشه ؟ یعنی 2 تا category داشته باشیم 1- طبق نام نویسنده 2- کگتوری نوع مقاله ؟؟؟ ....از کمکتون بینهایت تشکر............

ساقی - امریکا

Siamak
06-20-2006, 09:06 PM
دوست گرامی

ورود شما رو به انجمن مامبو فارسی تبریک میگم.

لطفا قبل از هر چیز مقاله آشنایی با طرز کار مامبو رو که دوست و همکار گرامی آقای دکتر گودرزی نوشتن بخونید. با این کار تمام سوالات شما در مورد راه اندازی ابتدایی یک وبسایت با مامبو پاسخ داده میشه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد از اون اگر سوالی بود در خدمتیم.

لطفا قوانین هم برای اطمینان خاطر مطالعه کنید.
متشکرم.
ارادتمند

saqibarzani
06-21-2006, 01:07 PM
گودرزی جان خیلی عالی بود دست شما درد نکنه ! من به انگلیسی تو ویبسایت ممبو خیلی مطالبا در مورد راه‌اندازی خوندم .... ولی این قابلیت را ندیدم.... متشکر میشم اگه راهنمای کنید............

ساقی - امریکا

javad583
06-21-2006, 01:16 PM
تا اوناج که من می دونم تيم مامبو لرن يه کامپوننت داره مخصوص Up کردن سايت های با محتوای خبری بوسيله مامبو -- از ايشون سوال کنيد حتما جوابتون رو میگیرید

developer
06-21-2006, 02:06 PM
سلام

از کامپوننت Community Builder استفاده کنید .

Community Builder suite extends the Joomla! user management system. Key features: extra fields in profile, enhanced registration workflows, user lists, admin defined tabs, image upload, front-end workflow management, integration with other components, like PMS, Newsletter, Forum, Galleries, etc. N.B.: upcomming 1.0 stable release is compatible with 4.5.0-4.5.4

برای دیدن نسخه Demo این کامپوننت و دریافت اطلاعات بیشتر و دانلود اون به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مراجعه کنید .

saqibarzani
06-22-2006, 09:01 PM
مرصی بابت پاسخها ولی community زیاتر باسه گروپهای فورم و ارتباط و پیونده...مال من روزنامه الکترونی است ...... با انواع مطالب مختلف مطالب و نوشتارها و گروهها و رابطه بینشون......

saqibarzani
07-06-2006, 04:14 AM
کسی بلد چه کار باید کرد ؟ از راهنمایتون تشکر !

ebrahim1110
07-06-2006, 05:18 AM
سلام دوست عزیز
شما مي تونيد از اين كامپوننت استفاده كنيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اطلاعات بيشتر رو در اين تاپيك ببينيد :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يا علي

firoozmandan
07-06-2006, 05:23 AM
سلام

کامپوننت های موجود جوابگوی شما نخواهد بود . در صورت تمایل میتونید سفارش این کامپوننت رو به تیم مامبولرن بدید .

لطفا تقاضای خودتون رو به info [at] mambolearn [dot] com بفرستید و در اون کاملا نیازهای خودتون رو شرح دهید ...

یا علی

saqibarzani
07-06-2006, 01:01 PM
مرصی دوستان ! من بهشون ایمیل کردم و یه کپیشا هم اینجا میزارم شاید کسی دیگه‌ای هم بهش نیاز داشته باشه !

دوستان عزیز سلام،

از زحماتتون خیلی متشکرم... من به کمک شما نیاز داشتم و اگه بتونید بهم کمک کنید خیلی متشکر میشم !... من دارم یه سایت روزنامه‌ای دیزاین میکنم که از مامبو استفاده کردم ! ولی مامبو این قابلیت را نداره و دوستان گفتند که اگه به‌ شما ایمیل کنم ، شما لطف میکنید یه کامپۆننت باسه این کار من درست میکنید.... نیازهای من بدینگونه‌ است

من به یك کومپوننت لازم دارم که بتونه ‌مقاله‌ها را بصورت Category و با نویسنده‌ها ش مرتیط کنه یعنی:
کتگوری میتونه (سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، خبر....) باشه.

1- مقاله‌ها میتونند جزو 1 یا چند کتگوری مختلف باشند. در ضمن مقاله‌ها باید یک نویسنده هم داشته باشند.

2- کتگوریها میتونند به نوعی باشند که بشه زیادشون کنیم . نویسنده‌ها هم همینطور.....

3- باید بتونیم مقاله‌ها را با هم كتگوری خودش و هم با نویسندش ببینیم ! یعنی اگه كلیك روی یك نویسنده‌ای كردم بتونم تمام مقاله‌هاشو ببینم یا اگر كلیك روی یه كتگوری كردم همه‌ی مقاله‌های همه نویسنده‌ها برای اون كتگوری نشون داده بشه.

4- صفحه‌ اول باید طوری باشه که عکس نویسنده + نام نویسنده + تاریخ نوشتن مقاله+ کتگوری + گزینه‌ای از مقاله‌ ... نشون بده. و در پایین continue داشته باشیم که بتونند مقاله‌های یک یا 2 هفته را ببینند !

از کمکتون بینهایت تشکر !

saqibarzani
07-07-2006, 02:34 AM
دوستان من سایت مامبو را نگاه کردم ... چیزی که من میخوام یه چیزیه شبیه ezine component ولی فارسی شده.... در ضمن سایت &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هم یک کومپوننت دیگه داره به اسم JamboZine ولی فعلا در دسترس نیست باسه خرید ! ایا ما یه همچنین چیزی داریم به فارسی ؟ یا یکی ازین کمپوننتها را کسی ترجمه فارسی نکرده ؟

مرصی