توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف و ویرایش پیام بالای صفحه
drjalalian
04-23-2008, 08:38 AM
سلام. من از مامبوی 4.6.2 فارسی استفاده میکنم. درهمان تمپلت ja-sabina دربالای صفحه یک قسمت هست که بطور پیشفرض نوشته:
شما درحال بازدید از.... می باشید.
درست زیر این قسمت مکانی است که بنرهای تبلیغاتی نمایش داده میشود.
حالا درزیر این بنر، درحال حاضر من یک متنی نوشته ام که سال جدید شمسی را به بازدیدکنندگان ازسایت تبریک می گوید. منتهی الان که مدتی گذشته و می خواهم اون نوشته رو حذف یا عوض بکنم هرچه میگردم یادم نمیاد که این جمله رو کجا نوشتم و یا جمله اولیه اون چه بوده که من تغییرش دادم ( شاید جمله اول جمله خوش آمد بوده که بطور پیش فرض قرارداشته ، ولی مطمئن نیستم).
درون مدیریت مامبو گشتم و چیزی پیدا نشد. توی قالب های سایت هم رفتم فایلهای پی اچ پی رو گشتم ولی چیزی پیدانکردم . شاید قبلا دریکی ازهمین فایلها تغییراتی داده ام که حالا نمیدونم کدام فایل بوده است.
ضمنا درانجمن مامبو هم گشتم و سوال مشابه رو پیدانکردم. بهمین خاطر این سوال رو مطرح کردم.
لطفا من را راهنمایی کنید.
متشکرم.
abtin
04-23-2008, 09:05 AM
سلام
یا در قالبتون این رو نوشته اید که از قسمت مدیریت قالب های کاربری . قالب ja-sabina رو انتخاب کنید و از اون بالا ویرایش html رو بزنید .
یا اینکه به عنوان ماژول گذاشتینش . از مدیریت ماژول های بخش کاربری .. اون رو پیدا کنید !
drjalalian
04-23-2008, 09:48 AM
من به قسمت ویرایش اچ تی ام ال قالب هم رفتم ولی اونجا نبود. ضمنا یک نکته هست که این نوشته رو دربالای اینترنت اکسپلورر درجایی که آبی رنگ است و سمت راست سه تا دکمه کوچک برای بستن و مینیمایز و ماگزیمایز کردن پنجره وجود دارد و درسمت چپ هم معمولا نام سایت نوشته شده است هم دیده می شود. این پیام دراونجا هم دیده میشه. این میتونه نکته ای باشه که کمک کنه به اینکه من این متن رو درکجا وارد کردم؟ در قسمت مدیریت سایت رفتم و درقسمت تنظیمات بخش کاربری هم این متن فارسی رو ندیدم.
abtin
04-23-2008, 09:54 AM
یا اینکه به عنوان ماژول گذاشتینش . از مدیریت ماژول های بخش کاربری .. اون رو پیدا کنید !
این رو چک کردید ؟
آدرس سایت رو لطف می کنید ؟
drjalalian
04-23-2008, 10:04 AM
متشکرم استاد.
من آدرس سایت رو همین الان به صورت پیام شخصی برای شما ارسال کردم.
ازلطف شما متشکرم.
abtin
04-23-2008, 01:25 PM
قالبتون رو ویرایش html کنید .
کد زیر را پیدا کنید و حذفش کنید :
<?php echo $mosConfig_sitename; ?>
اگرم می خواین title صفحه تون هم درست بشه از تنظیمات کلی نام سایت را ویرایش کنید .
drjalalian
04-23-2008, 01:39 PM
استاد من قبلا اصلا آن کد را که اشاره کردین دستکاری نکرده بودم که حالا اون رو عوض کنم. من واقعا یادم رفته چه کارکردم. منتهی یک نکته که الان متوجه شدم اینه که در تایتل بار آبی رنگ دربالای پنچره اینترنت اکسپلورر title bar ، در قسمت مدیریت سایت که میرم همان چیزی در تایتل بار اینترنت اکسپلورر دیده می شود که در قسمت تنظیمات کلی مامبو به عنوان نام سایت نوشته ام. ولی در قسمت کاربری سایت ، چیزی دیده می شه که به عنوان خوش آمد گویی دربالای صفحه اول و درست زیر بنر تبلیغاتی دیده میشه ( پیام تبریک سال نو ) .
من فقط میدونم که خیلی کار حرفه ای ای قبلا انجام نداده ام و حد اکثر این است که یک فایل پی اچ پی رو پیداکرده ام و متن اون بالا رو ویرایش کردم و یا اینکه دریکی ازتنظیمات درون مدیریت مامبو این کار رو کردم که هرچه گشتم بازم متوجه نشدم این رو کجا انجام دادم.
drjalalian
04-23-2008, 01:46 PM
الان یادم افتاد که دربالای تایتل بار آبی رنگ اینترنت اکسپلورر به فارسی نوشته بود : صفحه اول ، و بعد ازاون هم نام انگلیسی و فارسی سایت رو که درقسمت تنظیمات سایت نوشته بودم آورده بود.
ولی ازموقعی که اون پیام تبریک سال نو رو دربالای صفحه درزیر بنر تبلیغاتی اضافه کردم ( که ا حتمالا به جای عبارت صفحه اول اون رو جایگزین کرده بودم ، یعنی فکرکنم این عبارت صفحه اول دقیقا دربالای صفحه وزیر بنر تبلیغاتی موجود بو د که من اون رو عوض کردم) ، این پیام تبریک سال نو به جای اون عبارت صفحه اول در قسمت تایتل بار درکنار نام سایت نشسته است.
drjalalian
04-23-2008, 01:48 PM
منظورم از صفحه اول درپیام قبلی صفحه اصلی بود. واقعا معذرت که اینقدر با عجله نوشتم
drjalalian
04-23-2008, 02:12 PM
آقا اوکی شد.
درقسمت مدیریت سایت در قسمت منوی اصلی رفتم و بر روی منوی "صفحه اصلی" کلیک کردم. دراونجا هم درقسمت پارامترها ، عنوان صفحه اصلی رو تغییر دادم و درست شد.
بعضی وقتا یه کاری درمامبو میکنم که یادم میره و با اینکه خیلی ساده بوده یه عالمه وقت می گیره که پیداش کنم.
ممنون .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.