PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود در سايتها با پنل پلكس چگونه است

ASA
04-24-2008, 05:46 AM
سلام دوتا سوال دارم- سايت با پنل Plesk
من مامبو را روي سايتم نصب كردم در مسير <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Site.ir/Mambo
1 حالا براي آپلود از لوكال هاست روي سايت بايد آن را در مسير نصب مامبو در سايت قرار بدم يعني در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Site.ir/Mambo بايد آپلود كنم
2 براي آپلود ديتا بيس بايد چه طور عمل كنم كجا آپلود كنم و چطور
ممنون

iransbs
04-24-2008, 06:33 AM
با سلام
1. بله، باید فایل ها را در مسیر mambo قرار دهید، اصولا در Plesk در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> پوشه mambo باید اینکار را انجام دهید، در قسمت New file می توانید یک فایل فشورده را انتخاب کنید و تیک کنار آن را بزنید تا برای شما فایل Extract کند.
2. وارد Plesk شده و از روی آیکون ها بر روی Databases کلیک کنید و Add New Database کلیک کنید و نام بانک اطلاعاتی را وارد کنید بعد از وارد کردن نام بانک اطلاعاتی وارد بانک اطلاعاتی شده و بر روی Add user کلیک کنید تا نام کاربری و کلمه عبور بانک اطلاعاتی را برای بانک اطلاعاتی مورد نظر انتخاب کنید.
حالا در همان قسمت بر روی Webadmin کلیک کنید تا وارد قسمت مدیریت بانک اطلاعاتی شوید(phpmyadmin)، حالا نام بانک اطلاعاتی مورد نظر را انتخاب کنید، از سمت راست بالا، بر روی Import کلیک کنید و فایل SQL مورد نظر را انتخاب کنید و بر روی GO کلیک کنید.

حالا نام کاربری ، کلمه عبور، نام بانک اطلاعاتی مورد نظر را در فایل configuration.php وارد کنید و ذخیره کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

ASA
04-24-2008, 07:51 AM
سلام
خيلي ممنون از راهنمايي شما
1. مورد اول را انجام دادم ولي منظور از تيك را نفهميدم بهر حال فايل زيپ شده آپلود شد مي‌شود آن را در سايت extract كرد يا بايد دوباره آپلود كنم؟

نوید
04-24-2008, 08:13 AM
بله، باید فایل ها را در مسیر mambo قرار دهید، اصولا در Plesk در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> پوشه mambo باید اینکار را انجام دهید، در قسمت New file می توانید یک فایل فشورده را انتخاب کنید و تیک کنار آن را بزنید تا برای شما فایل Extract کند.

بعد از آپلود دیگه نمیشه آپلود کرد

sogoli
04-24-2008, 08:41 AM
تا اونجا که می دونم تو پلسک نمیشه فایلی رو Extrac کرد

majd66
04-24-2008, 01:32 PM
plesk تا اونجا که من میدونم فایل زیپ استخراج نمی کنه برای آپلود فایل ها باید از نرم افزار FTP مثل cutftp استفاده کنید. اگه می تونی cpanel استفاده کنید چون امکانات plesk خیلی کمه مخصوص مشکل زیپ و تنظیم پرمیشن رو پیدا می کنید

ASA
04-25-2008, 02:11 AM
پرميشن سايتها با پنل Plesk چطوري تنظيم مي‌شده. البته مي‌دونم چطور ولي در آموزش مامبولرن اعدادي مثل 777 يا چيزهاي ديگه نوشته كه در پنل plesk عدد مشخص نيست.

امیر اردلان
04-25-2008, 04:05 AM
وارد File manager که بشید در جدول فایل ها ، یک ستون برای هر فایل یا پوشه وجود داره که توش علامت قفل هستش . اگه ورژن پلسک شما این ستون رو نداره باید یک ستون دیگه داشته باشه به نام Permissions که یا کلیک روی آیتم مربوط به هر پوشه یا فایل در این ستون میری به صفحه تنظیم پرمیشن ها و از اونجا بر اساس پرمیشنی که میخوای ست کنی Read mode , Write mode , Execution mode رو تیک می زنی . اگه هر 9 تا مربع تیک بخوره پرمیشن شما روی 777 تنظیم میشه .

ASA
04-25-2008, 04:22 AM
خيلي ممنون از راهنمايي شما
اعداد ديگر چطور بدست مي‌آيند. اصولا ارتباط منطقي اين اعداد با چك باكسها چيه؟ چون در آموزش پرميشن بر اساس اعداد صحبت شده

ASA
04-25-2008, 05:36 AM
با سلام
1. بله، باید فایل ها را در مسیر mambo قرار دهید، اصولا در Plesk در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> پوشه mambo باید اینکار را انجام دهید، در قسمت New file می توانید یک فایل فشورده را انتخاب کنید و تیک کنار آن را بزنید تا برای شما فایل Extract کند.
2. وارد Plesk شده و از روی آیکون ها بر روی Databases کلیک کنید و Add New Database کلیک کنید و نام بانک اطلاعاتی را وارد کنید بعد از وارد کردن نام بانک اطلاعاتی وارد بانک اطلاعاتی شده و بر روی Add user کلیک کنید تا نام کاربری و کلمه عبور بانک اطلاعاتی را برای بانک اطلاعاتی مورد نظر انتخاب کنید.
حالا در همان قسمت بر روی Webadmin کلیک کنید تا وارد قسمت مدیریت بانک اطلاعاتی شوید(phpmyadmin)، حالا نام بانک اطلاعاتی مورد نظر را انتخاب کنید، از سمت راست بالا، بر روی Import کلیک کنید و فایل SQL مورد نظر را انتخاب کنید و بر روی GO کلیک کنید.

حالا نام کاربری ، کلمه عبور، نام بانک اطلاعاتی مورد نظر را در فایل configuration.php وارد کنید و ذخیره کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

سلام و ممنون از راهنمايي
من همين كار رو در مورد ديتابيس كردم يعني يك ديتا بيس و يك يوزر تعريف كردم ولي وقتي روي لينك DB WebAdmin كليك مي‌كنم هيچ صفحه جديدي نمي‌آيد يعني در همان صفحه باقي مي‌ماند. چرا؟

امیر اردلان
04-25-2008, 06:48 AM
این صفحه به صورت PopUp بالا میاد . دقت کنید که PopUp Blocker غیر فعال باشه تا بتونید وارد صفحه phpMyAdmin بشید . البته خود براوزر شما بعد از اینکه از باز شدن پاپ آپ جلوگیری کرد به شما این امکان رو میده که با کلیک کردن بر روی نواری که بالای صفحه میاد بتونید اونو باز کنید .

ASA
04-25-2008, 05:22 PM
این صفحه به صورت PopUp بالا میاد . دقت کنید که PopUp Blocker غیر فعال باشه تا بتونید وارد صفحه phpMyAdmin بشید . البته خود براوزر شما بعد از اینکه از باز شدن پاپ آپ جلوگیری کرد به شما این امکان رو میده که با کلیک کردن بر روی نواری که بالای صفحه میاد بتونید اونو باز کنید .

از راهنمايي هاتون ممنون خيلي كمك كرد
Import كه مي‌كنم خطا ميده به اين مضمون:

Error

SQL query:

#
# Table structure for table &#039;COLUMNS&#039;
#
CREATE TABLE IF NOT EXISTS COLUMNS (
TABLE_CATALOG varchar( 512 ) ,
TABLE_SCHEMA varchar( 64 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
TABLE_NAME varchar( 64 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
COLUMN_NAME varchar( 64 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
ORDINAL_POSITION bigint( 21 ) NOT NULL DEFAULT &#039;0&#039;,
COLUMN_DEFAULT varchar( 64 ) ,
IS_NULLABLE varchar( 3 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
DATA_TYPE varchar( 64 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
CHARACTER_MAXIMUM_LENGTH bigint( 21 ) ,
CHARACTER_OCTET_LENGTH bigint( 21 ) ,
NUMERIC_PRECISION bigint( 21 ) ,
NUMERIC_SCALE bigint( 21 ) ,
CHARACTER_SET_NAME varchar( 64 ) ,
COLLATION_NAME varchar( 64 ) ,
COLUMN_TYPE longtext NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
COLUMN_KEY varchar( 3 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
EXTRA varchar( 20 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
PRIVILEGES varchar( 80 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;,
COLUMN_COMMENT varchar( 255 ) NOT NULL DEFAULT &#039;&#039;
);

MySQL said: Documentation
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near &#039;COLUMNS (
TABLE_CATALOG varchar(512) ,
TABLE_SCHEMA varchar(64) NOT NULL D&#039; at line 1

حالا چاره چيه؟؟

امیر اردلان
04-25-2008, 08:42 PM
موقعی که میخواید دیتا بیس رو اکسپورت کنید دقت کنید که در صفحه اکسپورت ، Enclose table and field names with backquotes تیک خورده باشه . این کار رو انجام بدید ، اکسپورت کنید و بعد دوباره ایمپورت کنید .

ASA
04-26-2008, 03:27 AM

خيلي ممنون از راهنمايي‌هاي شما
من ديتا بيس را Import كردم. حالا اين موارد (نام كاربري، كلمه عبور، نام بانك) را در كجاي فايل وارد كنم. اگر ممكنه كد مربوطه را بنويسيد
با تشكر

ASA
04-26-2008, 03:32 AM

خيلي ممنون از راهنمايي‌هاي شما
من ديتا بيس را Import كردم. حالا اين موارد (نام كاربري، كلمه عبور، نام بانك) را در كجاي فايل وارد كنم. اگر ممكنه كد مربوطه را بنويسيد
با تشكر

امیر اردلان
04-26-2008, 04:52 AM
$mosConfig_host

$mosConfig_user

$mosConfig_password

$mosConfig_db

ASA
04-26-2008, 11:46 AM
با سلام
روش پشتيبان از ديتابيس در لوكال هاست چطور هست؟ درضمن امكان MostlyDBAdmin را ندارم و از جوملا استفاده كزدم
ممنون

امیر اردلان
04-26-2008, 11:54 AM
توی phpMyAdmin دیتا بیسی که میخواید ازش بک آپ بگیرید روش کلیک می کنید و از بالای صفحه ای که میاد ، Export رو می زنید .

ASA
04-26-2008, 12:06 PM
توی phpMyAdmin دیتا بیسی که میخواید ازش بک آپ بگیرید روش کلیک می کنید و از بالای صفحه ای که میاد ، Export رو می زنید .

خيلي ممنون
ولي منظورتون در وب هست يا در لوكال؟
من در اين مورد كمي گيج شدم ميَشه بيشتر راهنمايي كنيد

امیر اردلان
04-26-2008, 12:25 PM
روش بک آپ گیری برای سرور و لوکال یکی هستش و تفاوتی نداره . شما دقیقا الان میخوای چی کار کنی؟

ASA
04-26-2008, 01:31 PM
روش بک آپ گیری برای سرور و لوکال یکی هستش و تفاوتی نداره . شما دقیقا الان میخوای چی کار کنی؟

من سايتي دارم با پنل پلكس
1. روي اين سايت يك ديتا بيس ساختم و براي او يوزر تعريف كردم و جوملا را روي سايت در شاخه‌ mambo نصب كردم
2. سايتي كه روي لوكال ساخته بودم را در همين شاخه آپلود كردم يعني شاخه htdocs در سيستم خودم (لوكال هاست) را در شاخه mambo آپلود كردم
3. حالا نوبت به آپلود ديتابيس ميرسه يعني فكر ميكنم الان بايد ديتابيس روي سيستم خودم (لوكال هاست) را Import كنم به جاي ديتابيس روي سايت
4. حالا وقتي وارد phpmyadmin مي‌شوم بايد چطور بهش بگم كه از ديتا بيس روي لوكال هاست بك بگيره؟؟
ممنون

امیر اردلان
04-26-2008, 01:44 PM
شما باید اول دیتا بیس لوکال رو اکسپورت کنی و دیتا بیس اکسپورت شده را با پسوند sql یک جا روی هارد دیسکت ذخیره کنی . بعدش وارد phpMyAdmin سایتت بشی ، دیتا بیسی که برای نصب جوملا ازش استفاده کردی رو انتخاب کنی و گزینه Import رو بزنی . بعد روی Browse کلیک می کنی و آدرس فایل sql که روی هاردت ذخیره کرده بودی رو میدی و در نهایت روی دکمه GO کلیک می کنی .

ASA
04-26-2008, 02:30 PM
شما باید اول دیتا بیس لوکال رو اکسپورت کنی و دیتا بیس اکسپورت شده را با پسوند sql یک جا روی هارد دیسکت ذخیره کنی . بعدش وارد phpMyAdmin سایتت بشی ، دیتا بیسی که برای نصب جوملا ازش استفاده کردی رو انتخاب کنی و گزینه Import رو بزنی . بعد روی Browse کلیک می کنی و آدرس فایل sql که روی هاردت ذخیره کرده بودی رو میدی و در نهایت روی دکمه GO کلیک می کنی .

ممنون از شما
بايد با چه نرم‌افزاري بك آپ بگيرم با mysqlfront ؟

Hamidrezamf
04-26-2008, 08:40 PM
$mosConfig_host

$mosConfig_user

$mosConfig_password

$mosConfig_db

با سلام
ممکه با مثال این کدها رو توضیح بدید؟ یعنی جای host و db باید چی بزاریم؟ این خطها باید پشت هم باشه؟ این فایل رو باید کجا کپی کنیم؟ یه فایل به اسم configuration.php-dist تو دایرکتوری مامبو هست, منظورتون اون نیست؟
من با لوکال کار نمی کنم..می خوام رو سرور کار کنم...الانم فقط مامبو رو کپی کردم تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و دیتا بیس و یوزر ساختم...حالا باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
با تشکر..

پی نوشت : نمیشه مثل بقیه با cpanel کار کنیم؟ مثل بچه های خوب... :)

ASA
04-27-2008, 03:42 AM
با سلام
دوست عزيز مامبو را نصب كردي يا نه؟

امیر اردلان
04-27-2008, 03:43 AM
شما برای نصب مامیو لازم نیست این پارامترها رو به صورت دستی وارد کنید . وقتی که مامبو رو با موفقیت نصب کردید ، یک فایل به نام configuration.php در محل نصب ساخته میشه که همه این اطلاعات رو شامل میشه . تنها در صورتی که بخواهید مامبو رو منتقل بکنید باید اینا رو دستی وارد کنید .

ASA
04-27-2008, 05:23 AM
با سلام
در import قسمت Character set of the file بايد چي انتخاب بشه؟

امیر اردلان
04-27-2008, 06:41 AM
unicode-utf-8

ASA
04-27-2008, 06:42 AM
با سلام و تشكر
من ديتا بيس رو import كردم ولي اين خطا رو مي‌ده. چــــــــــــــــــــــــ ــــرا؟؟؟؟؟

Error

SQL query:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.0.1
-- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Apr 27, 2008 at 05:41 AM
-- Server version: 5.0.24
-- PHP Version: 5.1.6
--
-- Database: `cdcol`
--
CREATE DATABASE `cdcol` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci;

MySQL said: Documentation
#1044 - Access denied for user &#039;sadighim&#039;@&#039;%&#039; to database &#039;cdcol&#039;
اين يعني چي بايد چيكار كنم

CREATE DATABASE `cdcol` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci;
لطفا راهنماي كنيد

balal
04-27-2008, 07:32 AM
شما باید user رو به دیتابیس assign کنید.
اگر assign کردین باید سطح دسترسی Full رو بهش میدادین.

همه ی این موارد قبلا توضیح داده شده تو سایت آموزش اون رو هم گذاشتیم.

Hamidrezamf
04-27-2008, 07:37 AM
سلام
ممنون از پیگیریتون...
خیر , مامبو رو نصب نکردم...وقتی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[Site_name].net/mambo
رو وارد آدرس بار میکنم یا 404not found
میده یا The connection was interrupted
مشکل چیه؟
موفق باشید..

ASA
04-27-2008, 07:43 AM
سلام
ممنون از پیگیریتون...
خیر , مامبو رو نصب نکردم...وقتی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[Site_name].net/mambo
مشکل چیه؟
موفق باشید..

سلام
خوب بايد اول فايلهاي مامبو را در شاخه مامبوي سايتتون آپلود كنيد البته بايد دستي آپلود كنيد (زيپ نشده) با نرم‌افزار cutephp

ASA
04-27-2008, 07:46 AM
شما باید user رو به دیتابیس assign کنید.
اگر assign کردین باید سطح دسترسی Full رو بهش میدادین.

همه ی این موارد قبلا توضیح داده شده تو سایت آموزش اون رو هم گذاشتیم.

ممنون
من طبق آموزشي كه در يكي از اين بحثها بود اين كار را انجام دادم
ميشه لينك آموزشي كه مد نظر شماست را بديد
چطور ميشه براي يوزر سطح دسترسي گذاشت؟؟

balal
04-27-2008, 08:10 AM
این آموزش رو ببینید:

آموزش نصب مامبو &amp; تنظیم سطح دسترسی برای user دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Hamidrezamf
04-27-2008, 02:02 PM
سلام
ممنون از پیگیریتون...
مشکل چیه؟
موفق باشید..

سلام
خوب بايد اول فايلهاي مامبو را در شاخه مامبوي سايتتون آپلود كنيد البته بايد دستي آپلود كنيد (زيپ نشده) با نرم‌افزار cutephp

با سلام
فایلها تو دایرکتوری مامبو موجود هستن...من دایرکتوری مامبو رو تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ساختم...بعد فایلها رو کپی کردم توی مامبو...(قبلا&quot; جای دیگه سایت extract کرده بودم که با توضیحات شما اونا رو move کردم تو mambo)
با تشکر..

Hamidrezamf
04-29-2008, 02:34 PM
سلام
ممنون از پیگیریتون...
مشکل چیه؟
موفق باشید..

سلام

با سلام
فایلها تو دایرکتوری مامبو موجود هستن...من دایرکتوری مامبو رو تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ساختم...بعد فایلها رو کپی کردم توی مامبو...(قبلا&quot; جای دیگه سایت extract کرده بودم که با توضیحات شما اونا رو move کردم تو mambo)
با تشکر..

::) ::) ::) :( :(

msa407
04-30-2008, 08:47 AM
سلام
با اجازه دوستان
ببینید دوست عزیز شما ابتدا باید از قسمت file managerوارد پوشه ی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> شده سپس از قسمت add new file فایل mambo.zip را upload کنید توچه داشته باشید که تیک Upload archive and extract it را بزنید تا فایل ها Extract شوند . تا مطمعن شوید که کاملا فایلها Upload شدند لطفا قبل از این کار شما اگر پوشه ای با عنوان mamboدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دارید پاک کنید تا کاملا فایلها انتقال پیدا کنند
موفق باشید