توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با pathway
امیر اردلان
04-24-2008, 04:35 PM
سلام ، خسته نباشید دوستان ،
من مامبوی 4.6.2 انگلیسی رو نصب کردم . مشکلی که وجود داره اینه که pathway در صفحه اول سایت نمایش داده نمیشه و جاش خالی می مونه ، در حالیکه در بقیه صفحات به درستی و کامل به نمایش در میاد . ممنون میشم اگه برای حل این مشکل منو راهنمایی کنید .
mishair
07-20-2008, 02:49 PM
با سلام
این مسئله در مامبوی فارسی 4.6.2 هم وجود دارد.آیا برای حل مسئله راه حلی ارائه شده است؟
متشکرم
atoofy
07-20-2008, 04:28 PM
سلام. اصولا در صفحه اصلی سایت pathway به نمایش در نمیاد و این نمی تونه یه اشکال باشه. چون معلومه که دیگه ما توی اون لحظه کجا هستیم:صفحه ی اصلی.معمولا pathway برای نماش محلی که ما در آن قرار داریم و همچنین دسترسی ساده تر و سریع تر به قسمت های مختلف سایت هست. تمام امکانات و منوها برای این دسترسی ساده و سریع هم که عموما در صفحه ی اصلی وجود دارند.پس اگه جای خالی توی قالبتون پیدا میشه باید اون موقعیت را طوری تنظیم کنید که وقتی چیزی توش نیست نمایش داده نشه و در نتیجه اشکالی در pathway نیست.
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــــلی
mishair
07-21-2008, 03:16 AM
جناب کاظم زاده
سلام
حتما فرمایش شما درست است ولی اگر علاقمند باشیم که در صفحه اول سایت محل pathway (مانند قالب 2007) خالی نباشد این راه را پیشنهاد میکنم:
1- در قالب و در محل pathway قبل از نماد ماژول عبارت "شما در حال بازدید از" و بعد از نماد ماژول عبارت " می باشید" را اضافه میکنیم.
2- از فولدر includes فایل core.classes.php را باز کرده و در خط 424 عبارت :
if ($last == 0 AND count($customs == 0)) return '';
را به عبارت زیر :
if ($last == 0 AND count($customs == 0)) return 'صفحه اصلی';
تغییر میدهیم.
البته این عمل (ضمن تایید فرمایش آٔقای کاظم زاده) سلیقه ای است.
موفق و پیروز باشید.
mishair
07-21-2008, 03:18 AM
ببخشید خط 824 درست است نه 424. ;)
atoofy
07-21-2008, 07:16 AM
سلام.بسیار عالی. بله ممنون از شما. :)
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـــلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.