PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن در صفحه ای جدید

zr119-62
06-21-2006, 09:25 AM
با سلام
مشکلی که یکی از دوستان مطرح کرده بود درمورد اینکه کامپوننت یکپارچه سازی smf ایراد داره یعنی Patch mambo index.php file. این یکی را وقتی می خوایم پچ کنیم میگه &quot;: Failed: W:/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> file or the parent path is not writeable! حل شد؟
من روی لوکال نصبش کردم بنابراین پرمیشن همه قابل نوشتن هست آخر نفهمیدم مشکلش کجا بود البته من چک کردم و smf درست نصب شده حتی اونرا از داخل سایتم می بینم
فقط مشکلم اینه که انجمن را در قسمت mainbody بازی می کنه و من می خوام تو یه پنجره جدید باز شه
درضمن می خواستم بدونم روی لوکال Smf را باید در همون فولدریکه سایت قرار داره نصب بشه یا توی www هم میشه نصبش کرد؟
مرسی

Siamak
06-21-2006, 10:47 AM
میتونید توی روت هم نصب کنید ولی دیگه باید مامبو رو توی یه فولدر نصب کنید. چون کار خراب و سر در گم میشه. این کار توصیه نمیشهو در مورد یکپارچه سازی هم قبلا صحبت شده و به شما اکیدا توصیه میکنیم که این کار رو نکنید و خودتون رو توی دردسر نندازید.
سرچ هم اگر بکنید جوابهای قبلی رو میبینید.