ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنيت در Smf

javid2005
04-26-2008, 04:46 AM
سلام دوستان
اين تاپيك در مورد امنيت smf هست ولي من بهترين جا براي اين تاپيك رو بخش مديريت ديدم. هر چي گشتم به نتيجه نرسيدم.

يه مشكل كوچيك دارم:
جديدا ميبينم تو سايت اعضاي كره اي و چيني و آمريكايي عضو مي شوند
آيا اونها قصد هك كردن انجمن من رو دارند؟
انجمنم به خاطر استفاده از ثبت نام سريع از كد تصوير امنيتي استفاده نمي كنه.
استفاده نكردن از اين كد چقدر به امنيت انجمن لطمه مي زنه؟

در كل چه كارهايي براي بالا بردن امنيت smf بايد انجام داد.

لطفا راهنمايي كنيد
خيلي ممنون

firoozmandan
04-29-2008, 08:59 AM
سلام

خیر اونها قصد هک کردن سایت شما رو ندارن . این کار توسط crawler ها صورت میگیره علتش هم فعال نبودن Captcha یا همون تصویر امنیتی هست .

برای بالا بردن امنیت SMF :
ّ-بروز نگه داشتن SMF و ارتقا دادن اون به آخرین ورژن Stable
- استفاده از یک هاستینگ امن
- قرار دادن پسوردهایی که به راحتی قابل حدس زدن نباشه و ترکیبی از اعداد - حروف و سیمبل ها باشه ( برای یوزر admin و host )
- و .....

یا علی

irist
04-30-2008, 01:24 PM
سلام.
شما بهتر هستش که از تصویر کد امنیتی استفاده کنید.چون حملاتی مبنی بر این نقطه ضعف وجود داره که باعث اختلال در سایت شما می شه.
برای امنیت اس ام اف اول باید بگم که هی سیستمی بی عیب نیست.اس ام اف هم باگ داره.که خطر ناکش مربوط به دی داس هستش.
برای دیداس شما باید از سرور خوب استفاده کنی.و بیرا باگهای مربوط به اس ام اف باید به صورت دستی تغییراتی رو در فایل اعمال کنی و یا اینکه یک فایل سکور درست کرده و اونها رو اینکلو کنی.
موفق باشی

javid2005
05-12-2008, 03:47 PM
از راهنمايي شما متشكرم

armahloji
05-12-2008, 04:39 PM
سلام
من هم با مورد مشابهی روبه رو شدم و اون اینه که لینک یکی از تاپیکهای تالار در تالارهای مختلفی در هر زبان و با هر موضوع به عنوان یک پست به همراه چندین سایت دیگه ارسال شده . میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه ؟

نوید
05-13-2008, 02:38 AM
سلام
من هم با مورد مشابهی روبه رو شدم و اون اینه که لینک یکی از تاپیکهای تالار در تالارهای مختلفی در هر زبان و با هر موضوع به عنوان یک پست به همراه چندین سایت دیگه ارسال شده . میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه ؟

لطفا برای سوال خود یک موضوع جدید ایجاد نمایید