توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سايت شخصی جواد احمدزاده
javad583
06-21-2006, 09:28 PM
وب سايت شخصی من (جواد احمدزاده) شامل ليست پروژه ها، برنامه ها، گالری عکس، بخش های فارسی و انگليسی هم قدرت خودش رو در بخش فارسی مديون مامبو و البته تيم پشتيبا مامبو لرن می دونه!
خوشحال ميشم شما رو هم توی Javad4U.NET ببينم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
radman
06-21-2006, 11:23 PM
با سلام خدمت آقای احمدزاده
مثل اینکه سایت شما به مشکل بر خورده.
من امروز سایتتون رو باز کردم و این ارور رو داد:
--------------------------------------------
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/javad4u/public_html/fa/configuration.php:1) in /home/javad4u/public_html/fa/includes/mambo.php on line 982
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/javad4u/public_html/fa/configuration.php:1) in /home/javad4u/public_html/fa/includes/mambo.php on line 1393
Fatal error: Unable to read 32635 bytes in /home/javad4u/public_html/fa/components/com_content/content.php on line 0
ایندکس اول سایتتون هم زیباست .فلششم سریع لود میشه.
دوستان برای دیدین سایت از آدرس زیر استفاده کنید:
موفق و پیروز باشید
یا حق
javad583
06-22-2006, 08:53 AM
با تشکر از توجه دوست خوبم حسین جان،
عیب که مربوط به Hosting Provider بود مرتفع شد. همچنین قست انگلیسی زبان سایت نیز با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از حالا با CMS مامبو مديريت می شود. ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.