PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطابه غدیر

hossein.shokrzadeh
04-27-2008, 07:51 PM
سلام

خطابه يا خطبه غدير سخنراني پيامبر اكرم اسلام صلی الله علیه وآله است كه در حجة الوداع درهنگام مراجعت از مناسك حج درمحل معروف غدير خم ايرادشد.غديرخم درست منطقه اي بود كه راه حاجيان وكاروانها بسوي مناطق جنوبي وشمالي شبه جزيره عر بستان از همديگر جدا مي شد. دراجتماع پر شور يوم الغدير بيش ازيكصدوبيست هزار نفر حاجي ازاقصي نقاط بلاد اسلامي حضور داشتند. دراين سخنراني كه بدستور خداوند متعال وتوسط پيامبر صلی الله علیه وآله ایراد شد ونزديك به دو ساعت طول كشيد پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله با بيان اجمالي ازمباحث اعتقادي.اجتماعي واحكام ومسائل اسلام علي ابن ابيطالب علیه السلام را به دستور پروردگار به عنوان جانشين خودمنصوب فرمود و به مردم فرمان داد كه به امر خدايتعالي باعلي علیه السلام با لقب وعنوان اميرالمومنين بيعت كنند و آنگاه فرمود چون كثرت جمعيت شايد اين فرصت را براي همگان فراهم نسازد تااز نزديك در مراسم بيعت شركت كنندعباراتي را كه پيامبر به زبان جاري فرمودند جمعيت با آن حضرت تكرار مي كردند ودرواقع به بيعت خوداعتراف مي كردند......... و در پايان مراسم آيه شريفه (اليوم اكملت لكم دينكم واتممت عليكم نعمتي)درشان اين مناسبت نازل شد.
در آن روز پیامبر صلی الله علیه وآله به همگان دستوردادند که پیام ایشان را به کسانی که غائب بودند و والدین به فرزندان خود تاروز رستاخیز برسانند. (فالیبلغ الحاضر الغائب و الوالد الولد الی یوم القیامة) و این مسؤولیت سنگین را بر دوش تمامی ما مسلمانان تا روز قیامت نهادند. پس دست به دست هم داده ایم تا این پیام را به گوش جهانیان برسانیم.

حقیقتش من به شخصه اولین بار که متن فارسیه این خطبه رو خوندم(تو سایت هست)، قسمتی که حمد و ستایش خداست، اشک تو چشمام جمع شد، خیلی زیباست، فکر میکنم اگر کسی این خطبه رو نخونه از دستش میره :)
[hr]

سیستم سایت: مامبو 4.6.2p
قالب: ja_corona که تجاری هست، توسط آقا مجید، یکی از اعضای تیم فارسی شده که جا داره از ایشون خیلی تشکر کنم :)

کامپوننت های اضافی:
1- zOOm Gallery هست که باز هم توسط تیم سازگار با مامبو شده، و اینجا باز هم از تیم تشکر میکنم :)
2- فراخوان مسابقات: کامپوننت اختصاصی که من نوشتم :) جا داره باز هم از دوستانی که من رو در این راه کمک کردند تشکر کنم

سرور: مثل همیشه، مامبو سرور

آدرس سايت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

روی ادمین فعلا پسورد نگذاشتیم :)
البته هنوز خیلی کار داره، یه سری چیز ها باید تر تمیز شه :)
امیدوارم دوستان از این سایت استفاده ی لازم رو بکنند، و ما رو تو تبلیغ هر چه بیشتر این خطبه یاری کنند. پیشاپیش تشکر میکنم.

یا علی علیه السلام

amir.d
04-28-2008, 04:54 AM
سلام
تبریک میگم ، عالیه . طراحی خیلی خوبی داره .
فقط یه سوال ، در صفحات اگه ID رو عوض کنی در بیشتر موارد این پیام رو دریافت میکنی :

Notice: Trying to get property of non-object in /home/khetabe/public_html/fa/includes/core.classes.php
البته من فکر کنم باید این پیام &quot;شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.&quot; رو نمایش بده . اما به این شکله :

Notice: Trying to get property of non-object in /home/khetabe/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 1593

Notice: Trying to get property of non-object in /home/khetabe/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 1573

Notice: Trying to get property of non-object in /home/khetabe/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 1575

Notice: Trying to get property of non-object in /home/khetabe/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 1575
شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.
شما باید وارد شوید

این مورد در کامپوننتی که خودتون هم نوشتید هست . البته فکر نمی کنم خیلی مشکل داشته باشه ، فقط چون تاحالا برخورد نکرده بودم گفتم .
کارتون عالیه . موفق باشید

hossein.shokrzadeh
04-28-2008, 05:45 AM
سلام

منظورتون مثلا در این لینک هست:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

درسته؟
خوب چون ما مجموعه ای با id 3 نداریم :) لذا ... ;) خیلی چیز خاصی نیست :) ولی یه فکری به حالش میکنم، درست میگی، قشنگ تر اینه که یه پیغامی بده که این مجموعه وجود ندارد یا یه همچین چیزی ;)
مرسی که گفتی
یا علی علیه السلام

ebrahim1110
04-28-2008, 06:01 AM
سلام
منوهاي سمت راست رو از كجا آوردين خيلي فشنگه؟
فونتهاي منوهاي بالا اگر كوچيك بشه خيلي قشنگ ميشه . كلا فونت تاهما بيشتر از 10 قشنگ نميشه.
يا علي

hossein.shokrzadeh
04-28-2008, 06:10 AM
سلام، منوی سمت راست swmenu هست دیگه ;)
ممنون از تذکرت :)
یا علی علیه السلام

amir.d
04-28-2008, 06:20 AM
به نظرم سایزه فونته خوبه ??? ولی فوتر رو اگه بیاری وسط خوبه