ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال SMF از لوکال به سرور

DEVA
04-28-2008, 07:26 AM
با سلام من SMF رو روی لوکال نصب کردم و حالا میخوام اون رو به سورو لینوکس انتقال بدم باید چی کار کنم
ممنون میشم اگر که کمکم کنید و اگه همراه با تصویر باشه بسیار ممنون تر میشویم ;) ???

سعید
04-28-2008, 09:44 AM
گمون كنم خيلي راجع به اين بحث صحبت شده باشه.
لطفا جستجو كنيد اول.

راهنمايي : شما بايد فايلها و همچنين ديتابيس رو منتقل كنيد به سرور.
ضمنا اين هم آموزشي كه خواسته بوديد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

براي دفعه بعد هم اول جستجو بعد پست. وگرنه نه مديران برخورد مي كنن. گفته باشم ....

DEVA
04-28-2008, 01:18 PM
گمون كنم خيلي راجع به اين بحث صحبت شده باشه.
لطفا جستجو كنيد اول.

راهنمايي : شما بايد فايلها و همچنين ديتابيس رو منتقل كنيد به سرور.
ضمنا اين هم آموزشي كه خواسته بوديد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

براي دفعه بعد هم اول جستجو بعد پست. وگرنه نه مديران برخورد مي كنن. گفته باشم ....

دوست عزیز با تشکر از راهنمایی شما ولی شما دقت کنید شما دوباره لینک همین ارسال من رو به من دادید :o ???
باز هم از شما درخواست میکنم که نحوه انتقال SMF از لوکال به سرور رو کامل توضیح بدید با تشکر

سعید
04-28-2008, 02:36 PM
من جستجو كردم ، اينو ديدم
ببينيد فايل ها رو فشرده كنيد . فايل هاي لوكال رو. بعد اون فايل زيپ رو روي سرور آپلود كنيد.
بعد روي سرور اكستركت كنيد. .

از بانك اطلاعاتي هم پشتيبن بگيريد. با phpmyadmin
و بعد بريد توي كنترل پنل هاستتون ون پشتيبان رو import ;نيد.

كنترل پنلتون چيه ؟
لوكال هاستتون چي هست ؟

DEVA
04-28-2008, 02:46 PM
کنترل پنل من cpanel هستش و لوکال هم xampp
و برای انتقال اول باید یک نسخه از smf رو نصب کنم؟ و بعد فایل ها رو انتقال بدم؟
خوب بعدش تو این راهی که شما میگید من چطور انجمن رو با دیتابیس ربط بدم؟(همون طور که میدونید تعریف نام دیتابیس در سرور به این صورت هستش CpanelUserName_dbname)
ممنون برای همه چی.........

سعید
04-28-2008, 03:37 PM
شما بانك اطلاعاتي جديد كه مي سازيد ، نمي تونيد عوض كنيد.
پس هميشه در نظر داشته باشيد بانك اطلاعاتي كه روي local مي سازيد اينوري باشه.

در مورد اس ام اف هم يك فايلي داره كه مربوط به تنظيماتش هست و اسمش هست : settings.php
قبل از انتقال به سرور اصلي، تنظيمات رو از اين فايل ويرايش كنيد. نام ديتا بيس و ...

در مورد نصب هم نيازي به نصب گمون نكنم باشه. شما خود فايلها رو زيپ كنيد و بعد آپلود كنيد و روي هاست اكستركت كنيد.
ولي بعدا يادتون باشه پسورد كنترل پنل هاست رو هم به اس ام اف بديد.

البته من خيلي وقته با smf كار نكردم. اگه جايي اشتباه گفتم دوستان اصلاح كنند.

سعید
04-28-2008, 03:52 PM
ببخشيد . اصلاح مي كنم . تا متوجه شدم رفته بود ...
شما نام بانك اطلاعاتي جديد كه روي سرور مي سازيد ، نمي تونيد پيشوندش رو برداريد.
پس هميشه در نظر داشته باشيد بانك اطلاعاتي كه روي local مي سازيد مطابق با اون نامي باشه كه قراره سرور به شما بده

ضمنا هر كاري رو كه مي خايد روي سرور انجام بديد&lt; با توجه به اين كه دفعه اولتون هست، يك بار روي هاست خودتون در يك مسير مجزا انجام بديد تا با مراحلش آشنا بشيد. ضمنا يادم رفت كه اين رو بگم كه شما بايد مسير فايل هاي smf رو هم عوض كنيد. و همچنين آدرس url

اين خط ها رو پيدا كنيد و مطابق نمونه اصلاح كنيد : (قسمت هاي USERNAME رو ويرايش كنيد

$boarddir = &#039;/home/SUERNAME/public_html/forum&#039;; # The absolute path to the forum&#039;s folder. (not just &#039;.&#039;!)
$sourcedir = &#039;/home/USERNAME/public_html/forum/Sources&#039;; # Path to the Sources directory.

YOURSITE.com/forum مسير نمونه است. آن را اصلاح كنيد. اگر مي خواهيد smf رو در روت نصب كنيد ، اون /forum/ رو حذف كنيد

$boardurl = &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;; # URL to your forum&#039;s folder. (without the trailing /!)

و قسمت هاي مربوط به بانك اطلاعاتي

$db_name = &#039;USERNAME_DBNAME&#039;;
$db_user = &#039;USERNAME_DBUSER&#039;;
$db_passwd = &#039;*****&#039;;

نوید
04-28-2008, 05:58 PM
فایل repair_settings.php کمک میکنه این تغییرات راحتتر باشه

DEVA
04-29-2008, 03:43 PM
فایل repair_settings.php کمک میکنه این تغییرات راحتتر باشه

با تشکر از همراهی همه شما دوستان امشب این کار رو میکنم
راستی این رو هم اینجا ذکر کنم انتقال سیستم های بر پایه جوملا رو به سرور تقریبا در این آدرس زیر توضیح دادن گفتم این رو نشونتون بدم ببینم نظرتون در مورد این روش چیه؟

و یا دم رفت بگم این فایلی که گفتیدrepair_settings.php کجا پیدا میشه؟و به چه دردی میخوره؟
با تشکر دوباره

astm1834
10-02-2008, 02:17 PM
ببخشید..برای انتقال از سرور به لوکال...من بکپ سرور رو روی لوکال اکسترکت کنم کافیه؟...
و اینکه برای آپلود مجدد...همین روش درسته؟
ممنون/.

astm1834
10-02-2008, 02:39 PM
تصحیح میشه...بکآپ/.

atoofy
10-03-2008, 04:07 AM
سلام.علاوه بر اين كار بايد بك آپ ديتابيس سرورتون را هم روي ديتابيس لوكالتون ريستور كنيد كه آموزشش در قسمت آموزش هاي سايت هست.در ضمن بايد برخي از تنظيمات فايل configuration.php را هم دوباره ست كنيد.(مانند نام و آدرس و پسوورد ديتابيس،آدرس سايت و ...)

يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي

astm1834
10-03-2008, 04:23 AM
ممنون....منظور من هم همین بود...اول سرور روی لوکال...بعد از تغییرات لازم در لوکال...انتقال به سرور اصلی/.
باز هم ممنون/.