PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب underSKY

mehrvarz
04-28-2008, 07:19 PM
سلام به شما دوستان عزیز

بعد از تلاش بسیار دارم ساخت قالب underSKY (اسم قالب توسط خودم تغییر داده شده) رو برای اس ام اف دوست ها تمام می کنم این قالب مال یه شرکت معروف هست (که اسمش رو نمیارم! البته شاید شما قبلا دیده بودیدش) که من تغییرات کمی رو در اون ایجاد کردم شاید شما بادیدن قالب اصلی از این تغییرات خوشتون نیاد ولی باید اینو بگم که من داشتم این قالب رو برای خودم آماده می کردم که به دلایلی تصمیم گرفتم این قالب رو برای استفاده شما بگذارم.

کار این قالب تقریبا تموم شده هست فقط فارسی سازی دگمه ها مونده که اون هم به زودی انجام میشه.

قسمت های مختلف ای قالب رو می تونید در زیر ببینید. هدف از قرار دادن این تصاویر جویا شدن از نظرات شما است.

به زودی دمو و لینک داونلود آماده می شود.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نظر ها فراموش نشود یا حق.

نوید
04-29-2008, 06:22 AM
قالب مال راکت تک هستش ولی در کل کار خوبیه
نیمدونم از نظر لایسنش مشکلی وجود داره با نه

mehrvarz
04-29-2008, 06:45 AM

فکر نمی کنم کسی گیر بده. ویبلاتین با اون عظمتش تو خودش مونده حالا راکت چه کار می تونه بکنه.

hossein.shokrzadeh
04-29-2008, 06:50 PM

فکر نمی کنم کسی گیر بده. ویبلاتین با اون عظمتش تو خودش مونده حالا راکت چه کار می تونه بکنه.

دوست عزیز سلام
ممنون از لطفتون، ما خیلی سپاسگذاریم
اما متاسفانه یا خوشبختانه فعالیت اینجا فعالیت وارز ممنوعه :)
موفق باشید
یا علی علیه السلام

mehrvarz
05-01-2008, 09:13 PM
یعنی این قالب انقدر زشت شده که ارزش نداره براش دو خط بنویسید.

سعید
05-07-2008, 06:22 AM
اين كه فقط پيش نمايش هست و لينك دانلود نداره .

dj_ahmad
05-21-2008, 07:53 AM
چند ماهه که این پست رو زدید و ما منتظر این قالب زیبا هستیم ولی از خود قالب هنوز خبری نیست!!!!!!!!!!