توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام SMF Database Error
irist
04-30-2008, 07:11 AM
با عرض سلام . خسته نباشید.
از زمانی که من اس ام اف رو رو سایتم نصب کردم,هر چند مدت یکبار این پیغام برای من میل میشه:
SMF Database Error
There has been a problem with the database!
This is a notice email to let you know that SMF could not connect to the database,
contact your host if this continues.
مشکل در کجاست؟چه کاری باید انجام بدم!لطفا راهنمایی کنید. :'(
hossein.shokrzadeh
04-30-2008, 07:54 AM
سلام
مشکل از هاستته عزیزم :) یا هاستتون رو عوض کنید یا عادت کنید ;)
یا علی علیه السلام
irist
04-30-2008, 01:32 PM
سلام.ممنون.ولی هیچ مشکلی ایجاد نمی شه؟؟؟؟
مشکلش اینه که سایت بالا نمیاد
اگر برای شما مشکلی نباشه ، میتونید این منوال ادامه بدید
hossein.shokrzadeh
04-30-2008, 03:37 PM
سلام
نه عزیز، اگر بخوای رو مامبو سرور بیای، خودشون تا اونجایی که میدونم برات انتقال هم میدن اطلاعاتت رو
خیلی هاست عالی ایه، انصافا میگم :) من هر چی سایت مامبویی میزنم رو همین سرور میزنم و نه هیچ سرور دیگه ای :) حتی گاهی مشتری اگر نخواد رو این هاست بیاد یه مقدار کلامون میره تو هم ;)
خودتو راحت کن :) یه بار واسه اول و آخر از اینجا هاست بگیر
یا علی علیه السلام
ali4533
05-01-2008, 03:40 AM
سلام، برا منم این ایمیل میاد ! ولی کلا هیچ اتفاقی نمیفته، یعنی سایتم حتی در همون زمان، بی مشکل کار میکنه!
اگه امکان داره بگین کلا یعنی چی؟ و چه مشکلاتی در اثر این ایمیل ممکنه برای انجمن به وجود بیاد؟ (اگه امکان داره هم به زبان ساده و هم به صورت تکنیکی بگین)
ممنون
این نشون میده یک لحظه پایگاه دادتون از کار افتاده
کلا نشون میده سرورتون مشکل داره
hossein.shokrzadeh
05-01-2008, 05:15 AM
سلام
بابا ما هم یه فروم داشتیم همینطوری بود، روزی 20 بار این ارور رو میفرستاد واسه من
هاستمون بود، اومدیم رو این سرور جدیده مامبوسرور درست شد همه چی، پدر صاحاب ما در اومده بود :)
یا علی علیه السلام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.