PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه میتوان با تایپwww.mysite.com کاربر رابه سایت www.mysite.com/mamb

msa407
04-30-2008, 07:32 AM
سلام
من mambo رو در مسیر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نصب کردم (کنترل پنل من plesk هست) حالا میخوام وقتی تایپ میکنیم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .comوارد سایت مامبویی بشیم یعنی اتوماتیک کاربر رو هدایت کنه به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لطفا بفرمایید چطوری میتونم این کار رو انجام بدم
خیلی ممنونم

hossein.shokrzadeh
04-30-2008, 07:51 AM
سلام
تو CPanel برو به ریدایرکت ها ....
در موردش جستجو کن :)
یا علی علیه السلام

msa407
04-30-2008, 07:58 AM
ممنون آقای شکرزاده ولی همونطور که گفتم کنترل پنل من plesk هست میشه بفرمایید چه چیزی رو جستجو کنم چون من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
خیلی ممنون از شما

amir.d
04-30-2008, 08:53 AM
سلام
اگه خیلی اذیت کرد و نتونستی با پنل این کار رو بکنی ، توی روت (البته اگر PHP بلدی) یه فایل index.php بساز بعد توی اون این که رو قرار بده .

&lt;?php
header( &#039;Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; ) ;
?&gt;
اگر هم نخواستی از PHP استفاده از این کد در یک صفحه html استفاده کنید .

&lt;script type=&quot;text/javascript&quot;&gt;
&lt;!--
window.location = &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
//--&gt;
&lt;/script&gt;

و ...
موفق باشید .

abtin
04-30-2008, 09:03 AM
فکر می کنم در صفحه client شما از گزینه Domain Templates باید برای این کار استفاده کنید

ضمنا میتونید داکیومنت های پلسک رو اینجا مطالعه کنید:
parallels.com/en/products/plesk/docs

nice
04-30-2008, 10:13 AM
سلام اینجا همه بچه ها خیلی پیشرفته هستند و کد جاوا یا php دادند با html ساده هم میشه این کار را انجام داد تازه خوبیش این هست که میتوانی متا تگ و حتی متن هایی با رنگ سفید در اون صفحه قرار بدی که توسط گوگل سایت اصلی هم خواننده بشه این هم کد meta برای این کار ...

&lt;head&gt;&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;2; URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;&lt;/head&gt;
موفق و پیروز باشید

msa407
04-30-2008, 01:35 PM
از همه دوستان متشکرم همه ی روشها رو امتحان کردم همش کار کرد :)
خییلی ممنونم

hossein.shokrzadeh
04-30-2008, 03:07 PM
سلام
فکر کنم این تاپیک رو میشه منتقل کرد تو بخش آموزش های سایت ;) داره چیز کاملی میشه
htaccess رو هم که قبلا گفته بودند، اگر کسی بانی شه اون رو با این یکی کنه و ببره تو آموزش ها آموزش خوبی میشه :)
یا علی علیه السلام