PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه ی 2 smf فارسی ??

mohammad_m
05-02-2008, 10:53 AM
این smf 2 نسخه ی فارسیش چی شد !؟؟؟؟ اپدیت به 1.1.5 چجوریه ؟؟؟

&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> border=&quot;0&quot; width=&quot;1&quot; height=&quot;1&quot;&gt;&lt;a target=&quot;_blank&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تا &lt;/a&gt;&lt;/li&gt;&lt;BR&gt;

firoozmandan
05-04-2008, 08:58 AM
سلام

به محض اینکه فارسی بشه در سایت اطلاع رسانی میشه ... پس شما اخبار سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو دنبال کنید

در مورد آپدیت به 1.1.5 تنها کافیست از قسمت مدیریت بسته ها روی لینک مربوطه کلیک کنید تا آپگرید صورت بگیره البته اگر نسخه فعلی شما 1.1.4 هست اما اگر 1.1.3 هست باید از لینک زیر اقدام به دانلود پچ کنید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

m_s
05-05-2008, 06:47 AM
من خواستم ارتقا بدهم پیغام داد:
هیچ فایل نصب کننده یا حذف کننده برای این بسته تعریف نشده است

m_s
05-06-2008, 06:08 AM
من 1.1.4 دارم وقتی بروزرسانی میزنم

خطا!
خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.

firoozmandan
05-06-2008, 06:19 AM
شما 2 پست با 2 ارور متفاوت نوشتید !!!

بالاخره کدوم ارور رو میده ؟!

اگر از این طریق نشد راه دیگه اینه که پچ مربوطه رو دستی از سایت simplemachin دانلود کنید و فایلها رو overwrite کنید ...

یا علی