توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در سیستم دانلودsobi2
arsalan3
05-04-2008, 08:12 AM
با عرض سلام
بنده برای سیستم دانلود سایت از com_sobi2 استفاده می کنم زیرا برای کاربران دانلود راحتر می شود
ولی متاسفانه یک مشکل دارد:
ظاهرا به خوبی نصب می شود ولی هنگامیکه به قسمت کامپوننتها و از آنجا به قسمت Sigsiu Online Business Index 2 می روم این خطا را می دهد و تاکنون موفق نشدم به مدیریت آن راه بیابم
خواهشمندم من را راهنمایی نمایید
مامبوی بنده 4.6.2 است
firoozmandan
05-04-2008, 08:16 AM
سلام
به نظر میاد متن خطا رو فراموش کردید ;)
از کدوم نسخه sobi استفاده میکنید ؟
لینک سایتتون لطفا ... ؟
یا علی
arsalan3
05-04-2008, 08:25 AM
با تشکر از جواب سریع شما
بلی بنده یادم رفت
خطای زیر که در قسمت مدیریت سایت موقع کلیک کردن بر منوی Sigsiu Online Business Index 2 آن خطا را می دهد
C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> bi2\languages\admin.default.php on line 711
در ضمن سایت بنده هنوز در لوکال کامپیوتر منتقل نشده است و در حال تمرین هستم
نسخه سیستم دانلود:
com_sobi2-RC2[1].8.6
atoofy
05-04-2008, 08:35 AM
سلام .فکر کنم در فایل زبن قسمت مدیریت کامپوننت دست بردید برای ترجمه و کد یا تابع ناشناخته ای به کار بردین. من هم یه مشکل تو همین مایه ها (ترجمه دارم) که هنوز به جواب نرسیده و توی این تاپیک مطرح شده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
alا می تونید فایل اصلی و دست نخورده را جایگزین فایلadministrator\components\com_sobi2\languag es\admin.default.php \... کنید فکر کنم حل بشه انشاءالله.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـلی
arsalan3
05-04-2008, 08:53 AM
با سلام
نه دوست من باز هم نشد
البته بنده هنوز شروع نکرده این مشکل را دارم
یعنی بعد از نصب به سراغ منوی مربوطه رفته و آن خطا...
البته بگم موقع مراجعه به قسمت نصب جامع هم خطای زیر می یاد ولی بعضی مواقع نمیاد:
C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> html.php on line 233
atoofy
05-04-2008, 08:57 AM
سلام.
در این مورد من به جای AppServ از شبیه ساز Xampp استفاده کردم که مشکلی نداشته. نکنه مربوط به اون میشه؟
arsalan3
05-04-2008, 09:49 AM
با سلام
امتحان می کنم البته با easyphp
arsalan3
05-04-2008, 10:34 AM
با سلام مجدد
بسیار بسیار سپاسگذارم از راهنمای شما
هر دو مشکل حل شد
کاش فایل فارسی شدهرا هم می فرستادید :D
atoofy
05-04-2008, 10:40 AM
سلام. خوشحالم.
اونم به چشم ولی نمی خواهید اشکالش رفع بشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.