PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار IT و ... { WWW.FANAVARI-IT.IR} انجمن انفورماتيك دانشگاه پ

demo
05-05-2008, 12:13 PM
سايت انجمن انفورماتيك دانشگاه  پيام نور  -  دماوند

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همكاران گرامي لطفا نظرتان را در مورد ظاهر سايت و...
وهمچنين پيشنهادهايتان را بگوييد

با تشكر
** لینک اضافه شد + پست های شما یکی شد

atoofy
07-27-2008, 11:26 AM
سلام.بنده که مدتیه افتخار آشنایی با سایتتون را دارم. از نظر محتوا سایت به روزی هست.
قالبش هم از اون اول خیلی خیلی بهتر شده و الان میشه گفت در حد مطلوبی قرار داره.بازدید کننده هم که خوب داره سایتتون.فکر می کنم در کل سایت روبه رشدی دارید.
موفق باشید...

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی

مهدی.
07-27-2008, 12:12 PM
سلام
سايت خوبي هستش - ولي بهتر نيست كه صفحه اول رو انقدر شلوغ نكنين ؟
موفق و پيروز باشيد.

majd66
07-27-2008, 06:12 PM
نظر جدید؟

plusboy2005
07-27-2008, 07:31 PM
یکمی کلیشه شده، از لحاظ سایز مطالب

مهدی.
07-27-2008, 07:43 PM
سلام دوباره
راستي يه چيزي هم يادم رفتش بگم - خط كپي رايت رو كاملاً نابود كردين - يه چيزي مينوشتين تا آدم بدونه تو كدوم دهات اينترنت اومده تاريخ ساختش كي هست و مالكش كيه. كاشكي حداقل دخل كپيرايت مامبو لرن رو نمي‌آووردين. يا اينكه يه كوچولو ياد ميكردين از مامبولرن.

pctaz
07-28-2008, 05:26 AM
منم دو تا مشکل در سایتتون دیدم یکی اینکه اندازه تیتر مطالب زیاد از حد هست و دیگری اندازه فونت سایتتون مطلوب نیست بهتره برای رفع مشکلات 1- برای رفع مشکل تیتر مطالب کلاس contentheading فایل CSS قالبتون رو ویرایش کنید و این گزینه رو بهش اضافه کنید:

font-size:12px;
font-weight:bold;

و 2- از اندازه فونت استاندارد تری برای سایتتون استفاده کنید که برای رفع این اشکال هم در این گزینه رو به کلاس Body در Css قالبتون اضافه و یا ویرایش کنید

font-size:11px;

demo
07-28-2008, 10:49 AM
با تشكر از همه دوستاني كه نظر دادند

در مورد كپي رايت به دليل مشكلاتي ( كه قطعا فني نيست) نتوانستم بگذارم ولي حتما در آينده بسيار نزديك آن را فعال خواهم كرد و در ضمن حتما مامبولرن را هم حذف نخواهم

كرد . به نظرم با توجه به اين كه بين هر مطلب خطي وجود دارد اگر فونت ها را تغيير بدهم زياد قشنگ نمي شود( البته امتحان هم كردم)

منتظر نظرات بيشتر از همكاران گرامي هستم

demo
08-29-2008, 06:04 PM
از همكاران گرامي درخواست دارم
نظر خودشونو در مورد ظاهر جديد سايت اعلام كنند!!
در ضمن اگر با IE7 وارد شويد مي بينيد كه بالاي HEADER يك كمي مشكل دارد ولي با فايرفاكس مشكل خاصي ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشكر از همگي

atoofy
08-29-2008, 08:54 PM
سلام. ظاهرش که بهتر شده. اصلا ببینم این همون ja sabina ی خودمونه؟! :o
فقط اون قسمت پایین سایت اگه ماژول محبوب ترین ها هم هم سطح با اون دو تا ماژول دیگه بهتره

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و اینکه اون دو تا مطلب آخر صفحه ی اصلی که کنار هم قرار دارند نمیشه فاصلشون یکم بیشتر بشه و حتی عناوینشون با هم پیوسته نباشه؟

البته واضح و مبرهن و تابلو هست که اینها فقط نظر و پیشنهاد بودند...

یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی

DesignX
09-05-2008, 04:36 AM
سلام

1- رنگ و اندازه فونت ها
2- رنگ منوی اصلی
3- Line-Hight تیترها
4- عکس Backgroud تیترها
5- ست کردن Position موقعیت ماژول ها
6- کپی رایت
7- زیاد بودن مطالب صفحه
8- Keyword

فعلاً...

یا علی

demo
01-07-2009, 09:11 PM
با سلام دوباره به همكاران عزيز

من قالب قبلي سايتم را كاملا عوض كردم و ظاهر سايت رو يه تغييرات اساسي دادم

خوشحال مي شم نظرات همكاران و دوستان گرامي را بدونم

با تشكر !!!!!!!!!

plusboy
01-08-2009, 07:11 AM
آقا كپي رايت پايين صفحه كمي نا ملموس هست.