توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرم ساز سبا
sogoli
05-13-2008, 09:35 AM
ایا کامپوننت فرم ساز صبا با مامبو سازگاری دارد؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
abtin
05-13-2008, 09:44 AM
لوکال هاست = تست
چک کنید به ما هم بگید . اگه کار کنه چیزه مفیدی هست !
pcdmco
05-13-2008, 10:04 AM
بله این فرم ساز با تمامی سیستم ها مثل جوملا مامبو و میترا سازگاره
موفق باشید
hossein.shokrzadeh
05-13-2008, 10:12 AM
سلام
خیر سازگار نیست! و برای سازگاری باید تغییراتی توش داده بشه...
شما با مامبو هم تست کردید؟ لطفا قبل از تست با این اطمینان ...
یا علی علیه السلام
atoofy
05-13-2008, 11:08 AM
به به، به این فرم ساز. عالیه. دلتون بسوزه. من که حالشو بردم. :D
نه بابا شوخی کردم ;) دو تا ارور خوشگل میده :
Warning: XML error in C:\xampp\htdocs\site\media\install_4828264f96be9\s abaform.xml: INSTALLFILE is not a valid containing element
Warning: XML error in C:\xampp\htdocs\site\media\install_4828264f96be9\s abaform.xml: UNINSTALLFILE is not a valid containing element
sogoli
05-13-2008, 11:39 AM
در واقع ارور زیر رو زمانی که بخوای یک فرم جدید ایجاد کنی میده:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Program Files\xampp\htdocs\mambo462p\administrator\compone nts\com_sabaform\admin.sabaform.php on line 304
atoofy
05-13-2008, 11:46 AM
سلام. راستش برای من که موقع نصبش این خظاها را می ده و اصلا کار به ایجاد فرم و اینا نمی کشه! :)
در صورتی که من هم از همین Xampp که شما استفده می کنی استفاده کردم. چطوری نصبش کردی؟ :o اینکه اصلا سازگار نیست!
یــــــــــــــــــــــــ ـاعـــــــــــــــــــــل ی
majd66
05-13-2008, 12:17 PM
خطا زیاد داره
Notice: Use of undefined constant _sabaform_BACKEND_TOOLBAR_CLOSE - assumed '_sabaform_BACKEND_TOOLBAR_CLOSE' in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rm\toolbar.sabaform.html.php on line 86
Notice: Use of undefined constant _sabaform_BACKEND_TOOLBAR_SUPPORT - assumed '_sabaform_BACKEND_TOOLBAR_SUPPORT' in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rm\toolbar.sabaform.html.php on line 92
Notice: Use of undefined constant _sabaform_BACKEND_TOOLBAR_MAIN - assumed '_sabaform_BACKEND_TOOLBAR_MAIN' in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rm\toolbar.sabaform.html.php on line 94
به به، به این فرم ساز. عالیه. دلتون بسوزه. من که حالشو بردم. :D
نه بابا شوخی کردم ;) دو تا ارور خوشگل میده :
Warning: XML error in C:\xampp\htdocs\site\media\install_4828264f96be9\s abaform.xml: INSTALLFILE is not a valid containing element
Warning: XML error in C:\xampp\htdocs\site\media\install_4828264f96be9\s abaform.xml: UNINSTALLFILE is not a valid containing element
Fatal error: Call to undefined function: ischeckedout() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rm\admin.sabaform.php on line 603
hossein.shokrzadeh
05-13-2008, 12:19 PM
در واقع ارور زیر رو زمانی که بخوای یک فرم جدید ایجاد کنی میده:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Program Files\xampp\htdocs\mambo462p\administrator\compone nts\com_sabaform\admin.sabaform.php on line 304
علیکم السلام!!!
سلام. راستش برای من که موقع نصبش این خظاها را می ده و اصلا کار به ایجاد فرم و اینا نمی کشه! :)
در صورتی که من هم از همین Xampp که شما استفده می کنی استفاده کردم. چطوری نصبش کردی؟ :o اینکه اصلا سازگار نیست!
یــــــــــــــــــــــــ ـاعـــــــــــــــــــــل ی
سلام
نصب شدن که نصب میشه :)
با همون ارور ها، ولی خوب مشکل داره کلا :)
البته یه سریشون ارور نیست، همونطور که majd66 فرومدند(که البته علیک سلام به شما هم میگم!) notice یا warning هست، ولی خوب ارور هم داره ;)
به هر حال الان لا اقل سازگار نیست
یا علی علیه السلام
shahnemat
05-13-2008, 01:44 PM
با سلام
من شاه نعمت اله مدیر تیم طراحی صبا و برنامه نویس این فرم ساز هستم
در مورد سوالات اینکه خیر این فرساز با مامبو سازگاری نداره و تنها برای جوملا نوسته شده و به علت شباهت زیاد میترا به جوملا و یا بهتر بگیم خوده هسته میترا همون جوملا هست این فرم ساز با اونا سازگاری داره اما این مژده رو هم بدم که من در حال سازگار کردن و یا بهتر بگم کلا یک نسخه واسه مامبو دارم منتشر میکنم ایشالا تا چند روز آینده خبر رو هم اینجا هم در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتشر می کنیم
به امید موفقیت همه دوستان مامبویی
atoofy
05-13-2008, 03:39 PM
با سلام
من شاه نعمت اله مدیر تیم طراحی صبا و برنامه نویس این فرم ساز هستم
در مورد سوالات اینکه خیر این فرساز با مامبو سازگاری نداره و تنها برای جوملا نوسته شده و به علت شباهت زیاد میترا به جوملا و یا بهتر بگیم خوده هسته میترا همون جوملا هست این فرم ساز با اونا سازگاری داره اما این مژده رو هم بدم که من در حال سازگار کردن و یا بهتر بگم کلا یک نسخه واسه مامبو دارم منتشر میکنم ایشالا تا چند روز آینده خبر رو هم اینجا هم در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتشر می کنیم
به امید موفقیت همه دوستان مامبویی
سلام. خیلی خوش اومدین به انجمن مامبو.البته من هم هنوز تازه کارم و این تبریک را باید بزرگترها می گفتن :)
خوب دست شما درد نکنه خیلی خوبه که هم انقدر به روز هستید و هم اینقدر پیگیر. حالا اگه با مامبو سازگار شد ، توی همین تاپیک هم مطرح کنید بد نیست.ممنون از توجه و همکاریتون.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــــلی
shahnemat
05-13-2008, 05:27 PM
حتما من خوشحال میشم
موفق و موید باشید
این فرم ساز RSFORM هستش که رینیم شده(با اجازه نامه) و قراره بصورت پولی ارائه بشه و برای تست فعلا ارائه شده
پس زیاد به این فرم ساز دل نبندید
shahnemat
05-13-2008, 06:01 PM
ما مجوز از خود شخص "Alexandru Lamba داریم که این فرم سازو به نام صبا فرم با کمی تغییرات در اون در ایران به فروش برسونیم
ما مجوز از خود شخص "Alexandru Lamba داریم که این فرم سازو به نام صبا فرم با کمی تغییرات در اون در ایران به فروش برسونیم
منم در متنم به این موضوع اشاره کردم ->(با اجازه نامه)
atoofy
05-13-2008, 07:07 PM
پس پولیه؟! :o
حالا این RSFORM چی هست و Alexandru Lamba کی هست؟ آقا نوید شما از کجا فهمیدی؟
RSFORM یک فرم سازه مثل صبا فرم
Alexandru Lamba صاحب RSFORM هستش که اجازه داده سبافرم منتشر بشه البته بزودی پولی میشه پس تا وقت هستش کداشو تغییر بدید چون فعلا مجانی هستش میتونید به یک نام دیگه منتشرش کنید
موفق باشید
shahnemat
05-14-2008, 09:58 AM
خوب یه مژده عالی دارم که ما نسخه لایت رایگان رو داریم و این نسخه کاملا رایگان داده می شه و نسحه بعدی که 10 روز دیگه منتشر خواهد شد به صورت پولیه اما بازم میگم هرنسخه که منتشر میکنیم لایت ترشو رایگان منتشر می کنیم این برای اینکه شما کاربر های عزیز نگران نباشید
برای دسترسی به اخبار و سوالات خودتون از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنید ما در انجمن منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم
parsabit
11-29-2010, 08:22 AM
جسارتا يک سوال مبتديانه!
ماژول بدون هيچ مشکلي نصب شد. فرم هم ساخته شد. اما از کجاش بايد فيلد اضافه کرد؟! منويي، گزينه اي، چيزي؟!
از wamp استفاده مي کنم. با نسخه جوملا 1.5.22و 1.5.18 چک شد. با IE و FF هم داستان همينه.
گزينه افزودن فيلد جايي هست که من نمي بينم؟!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.