توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سایت سینمایی هنر هفتم .
art7th
06-26-2006, 02:42 PM
من مرتضی بهمنی هستم .
و یک وب سایت با نام هنر هفتم دارم . توی این وب سایت فقط از سینما گفته میشه .
وب سایت من شامل موضوعات :
1)بانک فیلمنامه (اولین بانک فیلمنامه آنلاین)
2)بانک مقالات سینمایی
3)نقد فیلم
4)معرفی فیلم .
5)باشگاه خبری سینمایی
6)گالری تصاویر سینمایی
توی این وب سایت همه چیز از مامبو هستش .
با کمک دوستانم توی مامبولرن راه افتاده .
آدرس هم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
امیدوارم که نماینده خوبی برای مامبو توی جامعه سینما دوست و هنر دوست باشیم .
در پناه علی
مرتضی بهمنی
radman
06-26-2006, 02:46 PM
با سلام
ورود شما رو به جمع مامبوییها تبریک عرض میکنم آقا مرتضی.
امدیدوارم که موفق و پیروز باشید.
یا حق
art7th
08-23-2006, 03:53 PM
سلام
یک خبر جالب به دوستان اعلام می کنم و اون اینکه وب سایت من در آمار دو ماه گذشته که در وب سایت web4status گذاشته شده بار اول در رده 16 از 50 و بار دوم در رده 22 از 50 هستش ....
برای این آمار به خودم تبریک میگم ......
در ضمن چون این لینک و یکی از دوستام آفلاین فرستاده بود الان موجود نیست که بهتون لینک بدم ولی به زودی لینکش رو هم میذارم ....
در اینجا از زحمات دوستان فیروزمندان،جواد احمدزاده،حستن محمدی و سیامک عزیز تشکر و قدردانی میکنم(اینم تریپ پاچه خواری ؛ البته شوخی کردم)
با تشکر بسیار مرتضی بهمنی
miladborhani
08-23-2006, 04:09 PM
شما همونید که وبلاگ با این اسم داشتید ؟
اگه اونید که بابا دست مریزاد . من که عاشق وبلاگ شما هستم
art7th
08-23-2006, 04:14 PM
نه دوست عزیز این وبلاگ من نبود . وبلاگ من فیلم ایران بود که از 2 ماه پیش تبدیلش کردم به وب سایت هنر هفتم
Siamak
08-23-2006, 04:20 PM
بسيار عالي
اميدوارم آمار بهتري رو ماه هاي آينده منتظر كنيد.
nouri
08-23-2006, 04:24 PM
سلام
رتبه ي وبلاگ شما در شمارنده زير مجموعه ي كدام گروه بوده است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
art7th
08-23-2006, 04:28 PM
سلام
رتبه ي وبلاگ شما در شمارنده زير مجموعه ي كدام گروه بوده است
چندان توجه نکردم به این قسمت جناب نور محمدی ....
به هر حال انگلیسی بود و من هم تنها چیزی که توی عالم هیچوقت یاد نگرفتم همین انگلیسی بود .
لینک رو که پیدا کردم اعلام میکنم .
با تشکر رتضی بهمنی
sorry4uboth
08-23-2006, 05:07 PM
مرتضی جان تبریک میگم.
وقعا سایت کاملی بود.
قالب هم بسیار جذاب بود. موفق باشید.
javad583
08-24-2006, 03:15 AM
آقای بهمنی واقعا خبر خوبی بود، خیلی خوشحال شدم، لینک شما رو هم به لینکدونی سایت اضافه کردم.
انشاالله ماه های آینده شاهد خبر های بهتری باشیم. (مثلا رتبه 1 گوگل!! ...... چرا میخندی؟ مگه نمیشه؟)
art7th
08-24-2006, 07:33 AM
سلام به همگی
از تمامی دوستان ممنونم ....انشالله که روند رشد وب سایت من همیشه اینجوری بمونه ......
آقا جواد حقیقتش اینه که درسته توی صفحه نخست گوگل نیستم ولی توی 2 ماهی که از تاسیس وب سایت می گذره 1200 ورودی از طریق موتور جستجوی گوگل داشتیم . انشالله بزودی به صفحه نخست هم قدم میزاریم (یک کم زوده ولی مطمئن باشید)
در پناه حق
مرتضی بهمنی
radman
08-25-2006, 11:33 AM
با سلام خدمت آقای بهمنی
به شما تبریک میگم از این سوی کشور و از جنگلهای سرسبز و دریای آبی خزر...
به امید رسیدن به رتبه [ 1 ]
یا حق
nouri
08-25-2006, 05:12 PM
آقاي بهمني اميدوارم سايت شما بيننده ي زيادي داشته و رو به رشد باشد.سايت من در قسمت سايتهاي شخصي وبگذر بين 20 تاي اول و در سايت<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> gory=14005بين رتبه ي 20 تا 35 در نوسان است
mhadaily
08-25-2006, 05:39 PM
موفق باشی
دوسته عزیز
art7th
08-26-2006, 06:55 AM
سلام به همه دوستان
دوستان بازم ممنون .
برای اینکه پیچ رانک وب سایت هامون بالاتر بره ، بهتر نیست وب سایت های هم دیگه رو لینک کنیم .
من هم اینجا اعلام می کنم که آماده ام تا لینک تمام وب سای های که تمایل دارند رو در وب سایتم لینک کنم . فقط دوستان لطف کنند و وب سایت من رو هم لینک کنند .
منتظر اعلام امادگی شما هستم .....
بهمنی
Black Prince
09-17-2006, 05:10 AM
سلام به همه دوستان
دوستان بازم ممنون .
برای اینکه پیچ رانک وب سایت هامون بالاتر بره ، بهتر نیست وب سایت های هم دیگه رو لینک کنیم .
من هم اینجا اعلام می کنم که آماده ام تا لینک تمام وب سای های که تمایل دارند رو در وب سایتم لینک کنم . فقط دوستان لطف کنند و وب سایت من رو هم لینک کنند .
منتظر اعلام امادگی شما هستم .....
بهمنی
وب سايت جالبي داري. مخصوصاً قالب زيبات.
من برات يك ايميل فرستادم. اگر تمايل داشتي ميتونيم با هم تبادل بنر كنيم.
يك سئوال هم داشتم. قالب رو خودت طراحي كردي؟
art7th
09-17-2006, 06:32 AM
سلام به شاهزاده تاریکی ها
قالب رو جناب فیروزمندان برام طراحی کردند . ایمیلی به دست من نرسیده است . با تبادل لوگو موافق نیستم چون وب سایت همینجوری که می بینی شلوغ هست و لوگو هم شلوغترش می کنه . در ضمن قالب وبلاگت رو خودم به چند تا از بچه های مامبولرن نشون دادم و همه لذت بربدند البته منظورم قالب قبلی وبسایتت بود نه اینه جدیده .
ولی با انواع دیکر همکاری مشکلی نیست و پایه هستم من (تبلیغ مجانی و غیره .....)
اگه بتونی با یاهو مسنجر بالا بیای خیلی خوبه من بالا هستم
قربانت بهمنی
art7th
10-03-2006, 03:07 PM
سلام دوستان مامبولرنی :D
بازم یک خبر خوش از وب سایت من یعنی هنر هفتم
نمی دونم میدونید که Pagerank چی هستش یا نه؟!
رانک وب سایت هنر هفتم به استناد لینک زیر در طول سه ماه فعالیت و زحمت تونست موفق به دریافت پیج رانک 4 از 10 شود
لینک منبع این خبر : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این رانک برای یک وب سایت سینمایی در طول سه ماه فعالیت یک رکورد عالی محسوب میشود به طوریکه وب سایت بزرگ سینمایی فکسون با دو سال فعالیت نیز دارای رانک 4 از 10 است
من این موفقیت و دستاورد رو به خودم و دیگر دوستان مامبولرنی که هر کدوم به نحوی بهم کمک کردند تبریک میگم
بهمنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.