ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !

Shahryar_NEO
05-17-2008, 07:07 AM
با سلام خدمت یکایک کاربران گرامی انجمن مامبولرن ، وقت خوش :)

همان گونه که اطلاع دارید یکی از عواملی که باعث افزایش Page Rank گوگل سایت شما می شود ، SEF است . در مورد اینکه SEF چیست میتونید سرچ کنید در گوگل یا اینجا حتی و پیدا کنید اما نکته مهم اینکه همه دوست داریم SEF خوبی برای مامبو داشته باشیم . اما متاسفانه با توجه به نبود اکستنشن های زیاد برای مامبو به صورت رایگان بسیاری از ما ها از نعمت SEF محرومیم . از این در این تاپیک معدود SEF هایی که با ورژن 4.6 مامبو سازگار هستند را معرفی میکنیم تا همگی از اون ها مطلع و بتونیم بهترینش را انتخاب کنیم .

به امید همکاری
شهریار ;)

Shahryar_NEO
05-17-2008, 07:12 AM
Pro-Apache SEF

یکی از قدرتمند ترین SEF های موجود برای مامبو که نسخه 1 این SEF منتشر شده و تیم منتشر کننده اش در حال تکمیل نسخه 2 هستند که به نظر میاد بهترین SEF موجود بشه و احتمال زیاد در همین ماه May میلادی هم منتشر میشه این نسخه ( بهترین و قوی بودنش را بهتره که متخصصین نظر بدند ) .

لینک تاپیک انتشار و اخبار :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پ . ن : در صورتی هر گونه انتشار بنده یا هر کس دیگه لطفا در این تاپیک قرار بدند تا همگی آگاه بشیم .

موفق باشید
شهریار ;)

Shahryar_NEO
05-17-2008, 07:20 AM
eXtend SEF :

توضیحات : بنده هیچ تستی روی این SEF نداشتم اما از قابلیت های گفته شده از آن میتوان به متد aliases اشاره کرد که مثلا به جای :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این را میتونیم جایگزین کنیم :

دانلود و مشخصات :

( از مدیریت میخوام در صورتی که سایر کاربران هم با این تاپیک موافق باشند تاپیک را مهم کنند )

موفق باشید
شهریار ;)

Shahryar_NEO
05-17-2008, 07:35 AM
eXtend SEF :

توضیحات : بنده هیچ تستی روی این SEF نداشتم اما از قابلیت های گفته شده از آن میتوان به متد aliases اشاره کرد که مثلا به جای :

این را میتونیم جایگزین کنیم :

دانلود و مشخصات :

( از مدیریت میخوام در صورتی که سایر کاربران هم با این تاپیک موافق باشند تاپیک را مهم کنند )

موفق باشید
شهریار ;)

خوب تستش کردم ! این SEF برای ReMository هست در اصل و به غیر از اون یک امکان بیشتر نداره و اون هم اینکه شما میتونید لینک هایی که توسط SEF مامبو ساخته میشه را دستی براش جایگزین درست کرد .

موفق باشید

abtin
05-17-2008, 08:03 AM
سلام

مرسی . ولی آیا روی مامبو 4.6.2 فارسی تست کردی اینا رو؟ مشکل اساسی sef ها با فارسی بودن مامبو هست . وگرنه sef واسه مامبوی انگلیسی زیاده .

Shahryar_NEO
05-17-2008, 08:33 AM
سلام

مرسی . ولی آیا روی مامبو 4.6.2 فارسی تست کردی اینا رو؟ مشکل اساسی sef ها با فارسی بودن مامبو هست . وگرنه sef واسه مامبوی انگلیسی زیاده .

آبتین جان اگه زیاده معرفی کنید ! در این تاپیک فعلا معرفی کنید تا در این تاپیک فارسیشون کنیم :

درسته فارسی سازیشون فرق میکنه اما اینجا متخصص زیاد داریم .

در مورد اولی که هنوز منتشر نشده و میتونیم باهاش حرف بزنیم در مورد فارسی و در مورد دومی متاسفانه SEF مامبو را بنده هر کاری کردم روی سایتم درست نشد که نشد ( نقطه قبل از htaccess را هم گذاشتم اما فکر کنم مشکل از متن فایل htaccess هست اگه اون درست بشه تستش میکنم دومی را ) .

موفق باشید
شهریار

amir.d
05-18-2008, 09:17 AM
سلام
من دارم از com_extend_sef.1.0 استفاده میکنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . می تونید تستش کنید .

موفق باشید

hossein.shokrzadeh
05-18-2008, 09:53 AM
سلام
شما چه جوری نصب کردید ؟

Fatal: XML ERROR in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml: not well-formed (invalid token) at line 69
Severe: XML error in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml - unclosed tag(s) (QUERY, QUERIES, INSTALL, MOSINSTALL) at end of file

Shahryar_NEO
05-18-2008, 10:26 AM
سلام
شما چه جوری نصب کردید ؟

Fatal: XML ERROR in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml: not well-formed (invalid token) at line 69
Severe: XML error in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml - unclosed tag(s) (QUERY, QUERIES, INSTALL, MOSINSTALL) at end of file

حسین جان مگه اون که بنده در پست های بالا گفتم را نمیگید ؟ اگه اون باشه که مشکلی نداره با مامبو .

hossein.shokrzadeh
05-18-2008, 10:41 AM
سلام
نه این:

سلام
من دارم از com_extend_sef.1.0 استفاده میکنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . می تونید تستش کنید .

موفق باشید

رو میگم ;) حالا نصب شد با بد بختی :) ولی کار نمیکنه
تنظیماتی که گفته بود رو هم انجام دادم، ... تازه jdate رو هم از کار میندازه ;) که باعث میشه ماژول تقویم...
یا علی علیه السلام

mr_aliagha
05-18-2008, 10:47 AM
ورژن آخر advance SEF رو من نست کردم ، هیچ مشکلی هم با مامبو فارسی نداره ، خیلی باهاش حال کردم ....
اما متاسفانه پولی هست ، رایگان تا حالا چیزی پیدا نکردم که جواب بده ...

amir.d
05-18-2008, 11:08 AM
سلام
نه این:

سلام

موفق باشید

تنظیماتی که گفته بود رو هم انجام دادم، ... تازه jdate رو هم از کار میندازه ;) که باعث میشه ماژول تقویم...
یا علی علیه السلام

jdate رو دوباره اینکلود کنید درست میشه . در ضمن هیچ مشکلی در نصب نداره .... . من راحت نصب میکنم ، تنظیمات رو انجام میدم و یه اینکلود ..... تمام
حداقل روی 3 تا از سایتام گذاشتم بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه .

Shahryar_NEO
05-18-2008, 11:09 AM
سلام
نه این:

سلام

موفق باشید

یا علی علیه السلام

خوب عزیزم این همینه دیگه :

که بنده در بالا گفتم . این را بنده نصب کردم کار کرد .

ببین این کامپوننت فکر کنم برای آدرس های خاص هست نه برای کل ! اون تنظیماتم مال ReMos هست !

majd66
05-18-2008, 11:13 AM
من هم نصب کردم مشکل نصب نداشت فقط amir جان بگو چطور باید استفاده بشه چون من خیلی sef احتیاج دارم :-\

سلام

موفق باشید

hossein.shokrzadeh
05-18-2008, 11:17 AM
سلام
ببینید، میگه که فایل index رو عوض کنیم که کردیم
بعد htaccess رو جایگزین کنید... که کردیم
ولی با این وجود کار نمیکنه متاسفانه
یعنی فعال نمیشه
شما چی کار کردی دقیقا؟
البته من برای remository استفاده نمیکنما، من برای کل سایت استفاده کردم که نشد متاسفانه
شما چه کردی؟
یا علی علیه السلام

amir.d
05-18-2008, 11:56 AM
سلام
ببینید، میگه که فایل index رو عوض کنیم که کردیم
بعد htaccess رو جایگزین کنید... که کردیم
ولی با این وجود کار نمیکنه متاسفانه
یعنی فعال نمیشه
شما چی کار کردی دقیقا؟
البته من برای remository استفاده نمیکنما، من برای کل سایت استفاده کردم که نشد متاسفانه
شما چه کردی؟
یا علی علیه السلام

منم هم برای کل سایت استفاده می کنم .
sefRC1.php رو حذف کنید . بعد هم در تنظیمات کلی ....
همین .
البته من در فایل index جدید هم jdate رو دوباره اینکلود کردم . و در ورژن 4.6.2 استفاده میکنم .
کامپوننت رو هم از خود سایت مامبو کد دانلود کردم .

hossein.shokrzadeh
05-18-2008, 12:07 PM
سلام
خوب... من هم حذف کردم، ولی نشد متاسفانه
ببین دقیقا روندی که من رفتم این بود:
کامپوننت رو نصب کردم
مواردی رو که میخواستم (alias) ها رو تنظیم کردم
فایل index.php و htaccess رو جایگزین کردم
تو تنظیمات کلی sef رو فعال کردم
اون فایل sefrc1.php رو هم پاک کردم
ولی هیچ تغییری تو url ها به وجود نیومد
جایی کم و زیاد رفتم؟
یا علی علیه السلام

amir.d
05-18-2008, 12:15 PM
سلام
خوب... من هم حذف کردم، ولی نشد متاسفانه
ببین دقیقا روندی که من رفتم این بود:
کامپوننت رو نصب کردم
مواردی رو که میخواستم (alias) ها رو تنظیم کردم
فایل index.php و htaccess رو جایگزین کردم
تو تنظیمات کلی sef رو فعال کردم
اون فایل sefrc1.php رو هم پاک کردم
ولی هیچ تغییری تو url ها به وجود نیومد
جایی کم و زیاد رفتم؟
یا علی علیه السلام

علیک سلام
تنها تفاوت در کار من و کارشما اینکه :
قبل از اینکه لینک ها رو تغییر بدم تمام مراحل نصب رو تا انتها انجام میدم ، بعد از اون URLهایی که خود مامبو تغییر داده رو با آدرس های مورد نظرم عوض میکنم . همین .
دوست عزیزم من باید برم ، اگه باز مشکلی بود بگو من فردا صبح بیام دفتر چک میکنم . ;)

majd66
05-18-2008, 02:10 PM
آقایون من یک sef پیدا کردم که خیلی خوبه لینک پایین اینو ثابت می کنه ابن قبلا هم تو انجمن گفتم ولی کسی تحویل نگرفت
و اینجا نوشته برای مامبو هم هست
فقط مشکل سر کار کردن با این کامپوننت ولی اگه بشه خیلی خوبه چون بهتر از اینو پیدا نمی کنید

این هم توضیحات بیشتر در مورد ورژن 1.3 این کامپوننت که با مامبو سازگار

این هم لیک دانلود

mr_aliagha
05-18-2008, 05:50 PM
ایول ، خیلی کامل هست ، به نظر من دو کار باید براش صورت بگیره :
فارسی بشه .
یه آموزش براش تو سایت قرار بگیره.
لینک دانلود هم :

از اون جایی که با sef advance کار کردم ، از اون بهتره ...
البته باید رو هاست هم یه تستیش بکنیم که سالم باشه...

توی توضیحاتش ادعا کرده بدون .htaccess هم کار می کنه ، اما من تست کردم ( رو لوکال البته ) یه عالمه notice و warning می ده ، البته کار هم می کنه کنار این پیغام ها...

** سه پست شما یکی شد

hossein.shokrzadeh
05-18-2008, 07:00 PM
سلام
رو سرور هم همون ها رو میده، البته زبان سایت رو هم به هم میریزه، ولی اگر بشه سازگارش کرد، خیلی عالی میشه، چون خودش میاد با title و ... مطالب سایت ، URL ها رو درست میکنه
یا علی علیه السلام

mr_aliagha
05-18-2008, 07:13 PM
یعنی با nokaew مشکل داره؟

hossein.shokrzadeh
05-18-2008, 07:20 PM
سلام
مشکل اینجاس که بدون nokaew مشکل داره ;)
یا علی علیه السلام

neo_one2199
05-18-2008, 08:47 PM
خیلی خوبه پ!!

من که رو مامبو 4.6.3 نصب کردم عالی بود!

ممنون!

mr_aliagha
05-18-2008, 10:40 PM
وقتی فعالش می کنید پیغام خطا ندارید تو قسمت کاربری؟!

Shahryar_NEO
05-19-2008, 06:30 AM
بچه ها موافقید باهم فارسیش کنیم ؟ از محسن جان و تیم میخوام آموزش فارسی سازی SEF را بدند تا ما وارد عمل بشیم .

در مورد extend SEF هم امیر جان برای مرجع شدن این تاپیک لطفا آموزش استفاده از eXtend SEF برای کل سایت را بگذارید ( تغییرات روی htaccess و ... ) .

ممنون
شهریار

hossein.shokrzadeh
05-19-2008, 06:35 AM
سلام
بگذارید اول مشکل کار کردنش حل بشه، و بتونیم تصمیم بگیریم با کدوم کار کنیم، فارسی سازیش مشکلی نداره :)
یا علی علیه السلام

Shahryar_NEO
05-19-2008, 06:50 AM
سلام
بگذارید اول مشکل کار کردنش حل بشه، و بتونیم تصمیم بگیریم با کدوم کار کنیم، فارسی سازیش مشکلی نداره :)
یا علی علیه السلام

پس لطفا مراحل eXtend را بفرمایید .

راستی من sh404sef را نصب کردم داشتم ارور هاش را بررسی میکردم یکی از اساسی ترین مشکل هاش مال فارسی سازی هست و لیست Tranlastion اش در کنترل پانل ادمین ! از نظر امکانات فکر کنم بهترین باشه با توجه به Free بودنش . حسین جان بهتره روش کلید کنیم :دی

majd66
05-19-2008, 06:57 AM
سلام
یا علی علیه السلام

پس لطفا مراحل eXtend را بفرمایید .

راستی من sh404sef را نصب کردم داشتم ارور هاش را بررسی میکردم یکی از اساسی ترین مشکل هاش مال فارسی سازی هست و لیست Tranlastion اش در کنترل پانل ادمین ! از نظر امکانات فکر کنم بهترین باشه با توجه به Free بودنش . حسین جان بهتره روش کلید کنیم :دی

:D آره منم موافقم همین sh404sef خیلی خوبه مشکل بچه های مامبو سر sef حل می شه

mr_aliagha
05-19-2008, 07:07 AM
اول مشکلات همین رو برطرف کنیم بعد ترجمه رو می تونیم قسمت کنیم بین خودمون...

hossein.shokrzadeh
05-19-2008, 07:08 AM
سلام
ترجمش چیزی نداره، خیلی کمه :)
عمدش مشکلاتشه
فکر کنم آبتین دیشب یه حرکتایی زده بود، بگذارید بیاد میگه :)
یا علی علیه السلام

Shahryar_NEO
05-19-2008, 07:13 AM
الان چک کن شهر سخت افزار را چک کنید لطفا . ببین بهتر شد به نظرم . فقط الان دو تا مشکل وجود داره :

1- مشکل دیتابیسی که بالا میده نمیدونم برای چیه
2- index.php را دانلود سنتر میشناسه .

نظرتون چیه ؟

آخرین خبر مشکل اول و دومی هست و در کل index را نمیشناسه !

** دو پست شما یکی شد

majd66
05-19-2008, 07:37 AM
آخرین خبر مشکل اول و دومی هست و در کل index را نمیشناسه !

یه توضیح کوچولو میدی که تا همین جا رو هم چطور انجام دادی چون من هنوز جرات نکردم رو سرور نصب کنم روی لوکال هم فایده نداره نصبش

Shahryar_NEO
05-19-2008, 07:42 AM
چرا جرات نکردی ؟ چیزی را که خراب نمیکنه فقط ممکنه 5-10 دقیقه ای Visitor هات خراب بشند که میارزه برای همچین مسئلی ای یعنیSEF .

بنده هنوز تنظیماتم را دقیق درست نکردم اما مشکل اصلیش روی زبان هست که باید فارسی براش تعریف بشه و الان که تعریف نشده برو به :

1- Control Panel sh404sef
2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !

مثل حال شهر سخت افزار میشه .

به نظرم اگه یک فارسی سازی بشه و تیم هم کمک کنند توی چند تا مشکل ریزش خیلی راحت میتونه بهترین SEF برای مامبو فارسی باشه .

خوب دوستان ببیند الان سایت را ! یک کلک رشتی زدم ! دیگه اروری وجود نداره و فقط مشکل index و فارسی سازی مونده .

متن کلک رشتی :

رفتم دیدم ارور مال فایل database.php هست خط 84 که مربوط به charset دیتابیس هست . بنده هم اومدم کاملا لری اون حلقه را حذف کردم :

if(floatval(mysql_get_client_info())&gt;=4.1){
$charset=isset($charset)?$charset:&#039;utf-8&#039;;
$charset = isset($configuration)?$configuration-&gt;current_language-&gt;charset:$charset;
$cs=$mysql_charsets[$charset];
mysql_query( &quot;SET CHARSET &#039;&quot; .$cs. &quot;&#039;&quot; );
}

نظرتون چیه ؟ چه مشکلاتی میتونه این حلقه ایجاد کنه ؟

*** سه پست شما یکی شد

majd66
05-19-2008, 08:29 AM
سلام
عمدش مشکلاتشه
یا علی علیه السلام

اینجا چیزی حدود 500 خط که باید ترجمه بشمه
من برای تست 30 تا خط تا حالا ترجمه کردم ???

Shahryar_NEO
05-19-2008, 08:34 AM
سلام
عمدش مشکلاتشه
یا علی علیه السلام

اینجا چیزی حدود 500 خط که باید ترجمه بشمه
من برای تست 30 تا خط تا حالا ترجمه کردم ???

آره زیاده باید تقسیم کنیم . شما تست کردی راهی را که گفتم هم برای دیتابیس هم برای زبان ؟

majd66
05-19-2008, 08:50 AM
چرا جرات نکردی ؟ چیزی را که خراب نمیکنه فقط ممکنه 5-10 دقیقه ای Visitor هات خراب بشند که میارزه برای همچین مسئلی ای یعنیSEF .

بنده هنوز تنظیماتم را دقیق درست نکردم اما مشکل اصلیش روی زبان هست که باید فارسی براش تعریف بشه و الان که تعریف نشده برو به :

2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !

بله انجام دادم سایتم الان کلی بهم ریخته

Shahryar_NEO
05-19-2008, 08:55 AM

2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !

عزیزم فایل database.php را از مسیر includes باز کن با code editor cpanel و اون حلقه ای که گفتم را بردارید . دقت کنید که کامل همون ها را بردارید ( الان اروری که سایتتون میده و باز نمیشه مال همینه که اشتباه برداشتید ) .

دوستان تیم مدیریت نمیخواند کمک کنند ؟! ( محسن جان و ... کجایید ؟! )

کسی میدونه چه جوری میشه مسیر اصلیش که با SEF لود میشه را از ReMos به صفحه اصلی تغییر داد ؟

** دو پست شما یکی شد

majd66
05-19-2008, 09:07 AM

2- تب Language
3- ترجمه URL ها = خیر !

داشتم همین کار و می کردم یه آکولاد بر نداشته بودم
الان درست شد فقط این خطا را هم توقسمت کنترل پنل دارم
/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242

عزیزم فایل database.php را از مسیر includes باز کن با code editor cpanel و اون حلقه ای که گفتم را بردارید . دقت کنید که کامل همون ها را بردارید ( الان اروری که سایتتون میده و باز نمیشه مال همینه که اشتباه برداشتید ) .

دوستان تیم مدیریت نمیخواند کمک کنند ؟! ( محسن جان و ... کجایید ؟! )

داشتم همین کارو انجام میدادم یه آکولاد پاک کردن نکرده بودم این خطا رو هم تو قسمت مدیریت میده
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده

** دو پست شما یکی شد

ebrahim1110
05-19-2008, 09:23 AM
سلام
ژبه نظر من حذف هر كدي از هسته اصلي مامبو بدون دانش دقيق در مورد اون كد كار خيلي اشتباهي هستش.
بايد اول از تيم بپرسيم كه برداشتن اون كد در آينده مشكلي ايجاد خواهد كرد يا نه بعد برداريم
يا علي

Shahryar_NEO
05-19-2008, 09:43 AM
داشتم همین کارو انجام میدادم یه آکولاد پاک کردن نکرده بودم این خطا رو هم تو قسمت مدیریت میده
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده :-\

خیلی از Phrase ها انگلیسی شدند . باید این ها هم فارسی بشه .

pctaz
05-19-2008, 09:49 AM
آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )

majd66
05-19-2008, 09:52 AM
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده :-\

از قسمت ترجمه مامبو هم نتونستم درستش کنم

سلام
ژبه نظر من حذف هر كدي از هسته اصلي مامبو بدون دانش دقيق در مورد اون كد كار خيلي اشتباهي هستش.
بايد اول از تيم بپرسيم كه برداشتن اون كد در آينده مشكلي ايجاد خواهد كرد يا نه بعد برداريم
يا علي

من از این فایل یک پشتیبان دارم که در صورتی که تیم مامبو نظری داد بازگردانی بشه

آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )

بهتر شما هنوز فعالش نکنید چون به نتیجه ما می رسید من هم منتظرم یکی از اساتید کمکون کنه و فعلا دارم یک مقدار ترجمش می کنم :-[

** دو پست شما یکی شد

Shahryar_NEO
05-19-2008, 10:01 AM

1- هیچ ترسی نداره ! فایل هاتون را یک بک آپ بگیرید . ببینید همه این موارد با Disable کردن این کامپوننت حل میشه ! پس ترس نداره !

آموزش را هم والا من تازه کارم توش و فقط مشتاقشم اما تا توی اونجایی که بنده دیدم شما تنظیماتی که توی پست های قبل گفتم را انجام بدید به صورت اولیه کار حل هست . فقط یک مشکل اولیه میمونه اونم اینکه این SEF صفحه اصلی که لود میکنه &quot; صفحه اصلی &quot; نیست ! بلکه ReMos را لود میکنه که این فرق کنم با تغییر در کد ها مشکل راحت بشه ( بنده تخصصی توی این زمینه ندارم ) . این راه اندازی اولیه اش هست .

راستی توی تنظیمات به نظر من Unique ID را هم Disable کن .

قربانت
شهریار ;)

بهتر شما هنوز فعالش نکنید چون به نتیجه ما می رسید من هم منتظرم یکی از اساتید کمکون کنه و فعلا دارم یک مقدار ترجمش می کنم :-[

بحث ترجمه اش بحث اولیه نیست ! شما فعلا میتونید انگلیسی تست کنید بعد ترجمه میکنیم و استفاده میکنیم . اول باید برداریشو بتونیم ثابت کنیم !

** دو پست شما یکی شد

majd66
05-19-2008, 10:30 AM
حق با شماست وب سایت من که دار خوب کار میکنه فقط باید بیشتر روش کار بشه
پس هر کس خواصت شروع کنه:
1- فعال کردن SEf در تنظیمات مامبو
2- بعد از فعال کردن کامپوننت در قسمت sh404SEF Configuration به تب Languages و خیر را انتخاب کنید
3- در همین قسمت Unique ID را هم خیر قرار بدید
4- از فایل database.php در شاخه includes یک پشتیبان گرفته وبعد کد زیر را از داخل آن حذف کنید. خط 84
$charset = isset($configuration)?$configuration-&gt;current_language-&gt;charset:$charset;
}

خوب حالا بدبخت شدید نه شوخی کردم الان لینک ها همونی شده که همیشه آرزوشو داشتید

mr_aliagha
05-19-2008, 10:38 AM
ترجمش رو شروع نکنید ، شاید به این نتیجه برسیم که به درد نمی خوره ، اونوقت همه تلاش ها به باد می ره

hossein.shokrzadeh
05-19-2008, 11:07 AM
سلام
ماشالا بچه ها اینجا فعال شدن ها ;)
یه مقدار صبر کنیم آبتین هم برسه فکر کنم حل میشه، چون دیشب با آبتین تو فایلش دستکاری کردیم به یه جاهایی رسیده بود ;)
ok که شد ترجمه رو تقسیم میکنیم :) شاید بشه به تیم یه هدیه داد :) بابت زحماتشون
البته بعد از ایام فاطمیه :)
یا علی علیه السلام

amir.d
05-19-2008, 11:13 AM
سلام
ببخشید اگه می دونستم انقدر طرف دار داره زودتر شروع میکردم .
بله extend_sef با Nokkaew مشکل داره . sh404SEF خیلی خوبه اگه نیازی به همکاری در ترجمه و یا تغییرات بود منم هستم . ;)

البته عزیزانی که از من جلو ترند ، بفرمایید که باز اینم با Nokkaew مشکل داره یا نه ؟

mr_aliagha
05-19-2008, 12:15 PM
اصلا اگه درست شده می تونیم پیشنهاد بدیم که کنار مامبو 4.6.4 فارسی اون رو انتشار بدن ، چون فکر نمی کنم کسی باشه که نیاز به نصب این کامپوننت نداشته باشه...

majd66
05-19-2008, 12:22 PM
اصلا اگه درست شده می تونیم پیشنهاد بدیم که کنار مامبو 4.6.4 فارسی اون رو انتشار بدن ، چون فکر نمی کنم کسی باشه که نیاز به نصب این کامپوننت نداشته باشه...

این کامپوننت ارزش هر کاری داره فقط باید مشکلاتش حل بشه و الان هم بزرگترین مشکلش اینه که به جای صفحه اول وب سایت صفحه اول سرویس دانلود باز می کنه

Shahryar_NEO
05-19-2008, 01:04 PM
به به ! واقعا خوب داریم پیش میریم . منتظر سایر عزیزان هم هستیم ( محسن جان اصلا منظورم شما نبودید ها ! :دی ) + آبتین و بقیه دوستان عزیز .

سلام
بله extend_sef با Nokkaew مشکل داره . sh404SEF خیلی خوبه اگه نیازی به همکاری در ترجمه و یا تغییرات بود منم هستم . ;)

البته عزیزانی که از من جلو ترند ، بفرمایید که باز اینم با Nokkaew مشکل داره یا نه ؟

بنده به دلایلی مجبور شدم Nokkaew را حذف کنم الان دوباره نصبش میکنم خبرش را میدم .

abtin
05-19-2008, 03:26 PM
من تکذیب می کنم :D

من فقط اون sef extend رو نگاه کردم . البته امیر جان فکر کنم درستش رو داشت. چیزه خوبیه ! . منتها لینکها رو باید دستی بهش بدید و اون درستش می کنه . بعد خودتون باید همه ی منو ها رو درست کنید و لینک های جدید رو جایگزاری کنید و ... دردسرش زیاده ولی به هر حال

مراحلش اینه هرکی خواست از این استفاده کنه :

1- کامپوننت رو نصب کنید .
2- بهینه سازی لینک ها رو از تنظیمات کلی مامبو فعال کنید .
3- فایل index.php موجود در پوشه ی components\com_extend_sef رو با فایل index.php اصلی موجود در پوشه ی مامبو جایگزین کنید .
4- محتویات فایل htaccess_eXtend_sef موجود توی همون پوشه رو بریزید توی فایل .htaccess موجود در پوشه ی اصلی مامبو .
5 فایل index.php رو باز کنید و خط

require_once (dirname(__FILE__).&#039;/includes/date.php&#039;);

رو بالای خطوط

require_once (dirname(__FILE__).&#039;/includes/database.php&#039;);
require_once(dirname(__FILE__).&#039;/includes/core.classes.php&#039;);

اضافه کنید .

6- از مدیریت مامبو به تنظیمات این کامپوننت رفته و لینکهاتون رو درست کنید .
7- لینک ها به صورت اتوماتیک عوض نمی شوند ! شما باید منو ها تون رو ویرایش کنید و اون لینکی رو که تبدیل کردید جایگزین کنید.

7&#039;- من دقت نکرده بودم . اتفاقا لینک هارم خودش اتوماتیک عوض می کنه . فقط کافیه شما لینکها معرفی کنید به کامپوننت . :)

در مورد این sh404sef . شهریار جان اگه اون حلقه ای رو که شما حذف کردید نیاز نبود که از اول نمی نوشتنش :D باید برنامه نویسی بشه برای این کامپوننت که اون حلقه رو دور بزنه نه این که اون رو پاک کنی ;)

امید وارم به نتیجه برسید .

Shahryar_NEO
05-19-2008, 03:45 PM
من تکذیب می کنم :D

من فقط اون sef extend رو نگاه کردم . البته امیر جان فکر کنم درستش رو داشت. چیزه بدی نیست . منتها لینکها رو باید دستی بهش بدید و اون درستش می کنه . بعد خودتون باید همه ی منو ها رو درست کنید و لینک های جدید رو جایگزاری کنید و ... دردسرش زیاده ولی به هر حال

مراحلش اینه هرکی خواست از این استفاده کنه :

1- کامپوننت رو نصب کنید .
2- بهینه سازی لینک ها رو از تنظیمات کلی مامبو فعال کنید .
3- فایل index.php موجود در پوشه ی components\com_extend_sef رو با فایل index.php اصلی موجود در پوشه ی مامبو جایگزین کنید .
4- محتویات فایل htaccess_eXtend_sef موجود توی همون پوشه رو بریزید توی فایل .htaccess موجود در پوشه ی اصلی مامبو .

رو بالای خطوط

اضافه کنید .

6- از مدیریت مامبو به تنظیمات این کامپوننت رفته و لینکهاتون رو درست کنید .
7- لینک ها به صورت اتوماتیک عوض نمی شوند ! شما باید منو ها تون رو ویرایش کنید و اون لینکی رو که تبدیل کردید جایگزین کنید.

در مورد این sh404sef . شهریار جان اگه اون حلقه ای رو که شما حذف کردید نیاز نبود که از اول نمی نوشتنش :D باید برنامه نویسی بشه برای این کامپوننت که اون حلقه رو دور بزنه نه این که اون رو پاک کنی ;)

امید وارم به نتیجه برسید .

دقیقا ! اما توی جمله بندی اشتباه کردی آبتین جان ! &quot;

باید برنامه نویسی کنم برای این کامپوننت که اون حلقه را دور بزنه نه اون را پاک کنیم ! &quot;

در مورد اینکه میره مرکز دانلود نظرت چیه چه طوری میشه index را باهاش آورد ؟

ممنون
شهریار

majd66
05-19-2008, 03:49 PM
جناب آبتین ما از صبح منتظر شما هستیم . کمک کنید این کامپوننتsh404sef بتونیم استفاه کنیم :&#039;(

الان مشکل ما بیشتر با همون صفحه اول که کامپوننت سرویس دانلود باز میکنه به جای صفحه اصلی سایت ؟
و تکلیف کد حذف شده مشخص بشه

amir.d
05-20-2008, 04:27 AM
به به ! واقعا خوب داریم پیش میریم . منتظر سایر عزیزان هم هستیم ( محسن جان اصلا منظورم شما نبودید ها ! :دی ) + آبتین و بقیه دوستان عزیز .

سلام

بنده به دلایلی مجبور شدم Nokkaew را حذف کنم الان دوباره نصبش میکنم خبرش را میدم .

البته چون من مجبور بودم این دوتا رو با هم استفاده کنم ، با یه روش سرخ پوستی مشکلم رو حل کردم ;D. در پایان تمام آدرس هایی که دستی وارد کردم این کد رو گذاشتم تا درست بشه :

?lang=en
or
/lang=Fa_ir
روش بدی نیست ولی همونطوری که آبتین جان هم فرمودند یه خورده درده سرش زیاده ... چون باید تمام لینک ها رو جایگزین کنید .
اگه این کامپوننت رو نیاز دارید من آپلود کنم و لینک رو بزارم (البته همونطور که گفتم از خود مامبو کد دانلود کردم ... ) .

ebrahim1110
05-20-2008, 06:36 AM

با سلام
بنده هم عرض كرده بودم ;)
يا علي

firoozmandan
05-20-2008, 10:52 AM
سلام

شهریار عزیز و بقیه دوستان

خوشحالم که همگی دست به دست هم دادید و فعالیتی رو شروع کردید که در نهایت به نفع خود شماست . اگر در این بحث شرکت نکردم دلیلش فقط و فقط این بود که دوست داشتم خودتون جلو برید و با یک کامپوننت دست و پنجه نرم کنید . سختی های کار رو ببینید و با مشکلات آشنا بشید .

بله دوستان من ... تا حالا شما اکثر کامپوننت ها رو دانلود و استفاده میکردید و خبری از زحماتی که روی اون کشیده شده بود نداشتید . اما با این کار هم تجربه خودتون رو بیشتر کردید و هم مقداری با روند کار آشنا شدید ...

خیلی خوب پیش رفتید ... من هم در کنار شما هستم ... دوست دارم خود شما به نتیجه برسید .

یا علی

amir.d
05-20-2008, 04:16 PM
سلام
با توجه به اینکه بررسی کامپوننت های SEF دیگه زمان می بره ، تصمیم گرفتم آموزشی برای استفاده از کامپوننت eXtend_sef رو برای کلیه کاربرها قرار بدم . در استفاده از این کامپوننت از مراحل زیر به ترتیب پیروی کنید :

1- دانلودش کنید
البته این نسخه انگلیسی هست و برای اینکه با زبان فارسی در تقویم و... با مشکل مواجه نشید از فایل زیر استفاده کنید :

**توضیحات :
تنها تغییر اساسی اتفاق افتاده در نسخه ارائه شده این است که در فایل index.php تغییر کوچکی اتفاق افتاده .
همونطور که آبتین جان فرمودند در این فایل یه خط اضافه شده که خودتون هم به صورت دستی می تونید به نسخه اصلی اضافه کنید :

رو بالای خطوط

اضافه کنید .

2- در قسمت &quot;&quot;مدیریت مامبو -&gt; نصب کننده -&gt; جامع &quot;&quot; انتخاب کنید کامپوننت رو نصب کنید ..
3- گام های بعدی مطابق با خود راهنمای کامپوننت پیش برید ، ابتدا از شاخه components/com_extend_sef/ فایل index.php رو کپی کنید و در روت سایت خود به جای index.php مامبو Replace کنید .
4- باز به شاخه components/com_extend_sef/ بروید و فایل &quot;htaccess_eXtend_sef.txt&quot; کپی کرده و در روت قرار بدید و نام اون رو به .htaccess تغییر بدید .
** توضیحات :
یه تغییر کوچیک دیگه هم دادم ، و برای جلوگیری از Exploit (که در لینک زیر جناب فیروزمندان زحمت کشیده بودند) رو اضافه کردم .
5- در همون شاخه مذکور فایل sefRC1.php رو پیدا و خذف کنید .
6- از قسمت مدیریت مامبو به قسمت تنظیمات کلی بروید و &quot;&quot; قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:&quot;&quot; رو &quot;بلی&quot; قرار بدید و یا به صورت دستی در فایل configuration.php مقدار $mosConfig_sef رو برابر 1 قرار بدید .

خوب تا اینجا مراحل نصب رو کامل انجام دادید . در سایت خود متوجه تغییر لینک ها خواهید شد .
این تغییرات معادل SEF پیشفرض خود مامبو هست ، اما برای شخصی سازی لینک ها باید به صورت دستی اقدام کنید .

در این بخش از آموزش قصد دارم مراحل پیکربندی این کامپوننت رو توضیح بدم و بعد به سراغ تغییر لینک ها بریم . برای پیکربندی باید به قسمت مدیریت مامبو برید و از کامپوننت های خود وارد قسمت eXtend SEF: ReMOSef Configuration بشید . در این صفحه تعدادی تب وجود داره .

SEF Space : شما می توانید کاراکتری رو انتخاب کنید که فضاهای خالی رو در URLهای ترجمه شده پر میکنه . به صورت پیشفرض از &quot;_&quot; استفاده شده است (بهترین حالت هم همینه ) .

تب Customize : در این تب به زبان ساده میشه گفت که نام کامپوننت هایی که استفاده می کنید رو می توانید در فیلد Custom Code قرار بدید (البته باید با استفاد از &quot;,&quot; از هم جداشون کنید) و معادلی برای نام کامپوننت خود در قسمت Custom Name قرار بدید . با این کار در هنگام ترجمه آدرس های سایت به جای نام اصلی کامپوننت ، از نامی که شما انتخاب کرده اید استفاده خواهد شد .
*نکته : توجه نمایید که این دو فیلد ارتباط مستقیم (و یک به یک)با هم دارند و باید با ترتیب کامل از Custom Code و Custom Name استفاده کنید .

Translate:
من این قسمت رو هرچی خوندم درست نفهمیدم :P ، به خاطر همین معمولا بهش دست نمی زنم ::) . از دوستان دیگه خواهش میکنم ، اطلاعات این بخش رو کامل کنند . (حتما پیش خودتون میگید &quot;عجب توضیح و عجب آموزشی !!! به به &quot; ;D)

Replace :
خوب توی این قسمت شما میتونید رشته هایی رو انتخاب کنید که برای کامپوننت ها و ماژول های مامبو در URL ها استفاده بشه . به زبان ساده تر در برابر هر کدوم از کلمات (که برای ماژول ها و کامپوننت ها استفاده میشه ) میتونید معادلی قرار بدید تا در آدرس های Replace بشه .

خوب اگه تغییری در این ساختار دادید ذخیرش کنید و به بخش Edit SEF Alias برید تا تغییر آدرس ها رو شروع کنیم . در این صفحه روی دکمه &quot;جدید&quot; کلیک کنید (البته میدونم دارم توضیح واضحات میدم )و مطابق راهنما در فیلد Mambo SEF URL آدرس بهینه شده توسط خود مامبو را قرار بدید و در فیلد eXtend SEF Alias URL آدرس مورد نظر خودتون رو وارد کنید و مقدار Published رو برابر yes قرار بدید و ذخیره کنید . به بخش کاربری برید و بعد از Reloadکردن صفحه تغییر مورد نظر رو در لینک خودتون ببینید .

*نکته : آدرس هایی که برای تغییرانتخاب میکنید را مطابق راهنما از قسمت نام سایت به بعد وارد فیلد Mambo SEF URL کنید . مثلا : از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باید در این فیلد مربوطه فقط /index.php رو وارد کنید .

عزیزانی که از کامپوننت nokkaew استفاده میکنند هم می توانند برای رفع مشکل زبان خودشون درانتهای تمام آدرسهایی که تعریف می نمایند از

/?lang=en
استفاده نمایند . البته با این روش باید تمام آدرس ها رو به صورت دستی تغییر بدید . (فعلا)

اگه نحوه آموزش وحشتناکه ، به بزرگواری خودتون ببخشید . چون فقط 30دقیقه وقت داشتم . امیدوارم برای کاربرای خوبه مامبولرن کاربردی باشه .
اگه لازم شد (بسته به نظر شما دوستان) تلاش خودم رو در ترجمه این کامپوننت هم خواهم کرد . ;)
موفق باشید

Shahryar_NEO
05-21-2008, 08:15 AM
ممنون امیر جان بابت آموزش . اما مشکلی که این SEF داره دستی بودنش هست .

============================================

دوستان بعد از گذشت دو روز دوستان دو تا مسئله در مورد sh404 مونده ها ! دوستانی که برنامه نویسی بلدند هنوز راه حلی برای مشکل رفتن به دانلود سنتر پیدا نکردند ؟

ممنون
شهریار

abtin
05-21-2008, 11:01 AM
از مدیریت منوی mainmenu . منوی Remository رو حذف کنید مشکل حل میشه ;)

Shahryar_NEO
05-21-2008, 11:12 AM
مممممممنووووووووون آبتین !

=====================

خوب حالا که آبتین جان یک حال اساسی داد به همه این هم یک نکته دیگه که همش را نمیگم بی مزه میشه : دی :

برید اینجا :

دانلود کنید نسخه آخر یعنی 1.3.4 را ! سپس کامپوننت فعلی را پاک کنید و این را جاش نصب کنید ! تا اینجا اتفاق خاصی نیوفتاده ! اما شما حالا از سمت چپ کنترل پانل sh404 &quot; Click here to switch to standard display (with only main parameters) &quot; را انتخاب کنید و منتظر باشید ! حالا برید یک گشت بزنید . نتیجه را اینجا بگید ! شک نشید الکی فقط کیف کنید که نتیجه کاری که :

&quot; همه ما ها دنبالش باشیم و باهم کار کنیم این میشه که یک چیز خوب دستگیرمون میشه ! &quot;

موفق باشید
شهریار

amir.d
05-21-2008, 12:44 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
??? ??? ??? ??? ???
خوب ...؟؟؟ چیز خاصی اتفاق نافتاد ؟
مشکل من اینکه به خوبی نصب کردم ولی تا الان نتونستم ازش استفاده کنم ...
اگه آموزش خاصی داره ممنون میشم قرار بدید ;)
توی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> درسته ولی من نتونستم این کاربری رو ازش بگیرم .

ممنون

majd66
05-21-2008, 02:03 PM
ولی هنور مشکل انگلیسی بودن read more سر جاش هست و هنوز اون حلقه باید حذف بشه تا خطا رخ نده
از جناب آبتین و shahresakhtafzar هم ممنونم

Shahryar_NEO
05-21-2008, 02:03 PM
وایسید !!!

دوستان عزیز نمیدونم مشکل چیه بعد از اینکه اون کاری که آبتین جان گفتن در انجام دادم . بعدش دیگه کارام را انجام دادم و اومدم از ادمین سی پی بیرون ! الان وقتی میزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ارور Not Found در SEF میده !!! کمککککککککککککککک!!!

وایسید !!!

دوستان عزیز نمیدونم مشکل چیه بعد از اینکه اون کاری که آبتین جان گفتن در انجام دادم . بعدش دیگه کارام را انجام دادم و اومدم از ادمین سی پی بیرون ! الان وقتی میزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ارور Not Found در SEF میده !!! کمککککککککککککککک!!!

من الان پوشه com_sef را اسمش را عوض کردم تا بتونم وارد ادمین سی پی بشم !

** دو پست شما یکی شد

majd66
05-21-2008, 02:11 PM
این قسمت خیر فعال کنید بعد نصب فکر کنم شما این کارو نکردید

Back to sh404SEF Control Panel---&gt; by component --&gt; login--&gt; skip

Shahryar_NEO
05-21-2008, 02:18 PM
این قسمت خیر فعال کنید بعد نصب فکر کنم شما این کارو نکردید

Back to sh404SEF Control Panel---&gt; by component --&gt; login--&gt; skip

تفاوتی نکرد !

majd66
05-21-2008, 02:46 PM
این ماژول you must publish the shCustomTags module منتشر کنید

Shahryar_NEO
05-22-2008, 06:54 AM
خوب ، من دوباره اومدم ! :دی .

منتظر آموزش کار با این کامپوننت باشید ...

Shahryar_NEO
05-22-2008, 06:59 AM
این ماژول you must publish the shCustomTags module منتشر کنید

مجید جان این ماژول هیچ ربطی به این قضیه نداره و کارکردش : ( نمیدونم تا چه حد میشه توضیحات را انگلیسی گذاشت اینجا ) :

This module gives you more control on TITLE, DESCRIPTION, KEYWORDS, ROBOTS and Language head meta tags. It is designed to work only with sh404SEF. If sh404SEF is not installed and running, module will NOT work. It can also be used as a general purpose insert/replace tool, as it has the ability to replace any text, html, javascript found in a page by another piece of text, html, javascript. Because it is a module, you can set it to make its work on some pages only, or with page-related parameters. A big advantage is that it does not require any hacking of the core or components code.

و نکته مهم در موردش اینکه این ماژول را باید در قسمت آخرین اخبار ( حتما ! ) منتشر کنید و نکته دیگه اینکه اگه از GZIP استفاده میکنید از این ماژول نمیتونید استفاده کنید !

موفق باشید

Shahryar_NEO
05-22-2008, 08:36 AM
خوب این هم آموزش های اولیه که طی این چند صفحه تاپیک بدست اومد : ( تکمیل میشه ) :

نصب و آموزش اولیه sh404 :

خوب اول از همه آخرین نسخه یعنی 1.3.4 را از اینجا دانلود کنید : ( آپلود کردم که لینک مستقیم بشه )

سپس به قسمت نصب جامع رفته و نصبش کنید .

- به منوی کامپوننت رفته و sh404 sef را ببینید و Enable اش کنید و برگردید سایتتون را مشاهده کنید ;D

حالا چرا میزنید ؟! صبر کنید خوب !

بعدش به پوشه includes رفته و فایل database.php را باز کنید با Code Editor که خط کد مشخص باشه ( اختیاری ) عبارت :

4- از فایل database.php در شاخه includes یک پشتیبان گرفته وبعد کد زیر را از داخل آن حذف کنید. خط 84
}

را حذف کنید ! ( منتظر نسخه ادیت شده دوستان هستیم که حلقه را دور بزنه اما فعلا روش ... ایش همینه ! )

- به مدیریت sh404 و از قسمت سمت چپ extend to show advance mod یک همین مایه هاست را بزنید تا منو های پیشرفته براتون ظاهر بشه .

به Configuration رفته و از تب Language ز دم Disable کنید ( فعلا ! ) . حالا تقریبا درست شد !

- و در آخر به تب منو ها ( مدیریت کل مامبو نه این کامپوننت ) رفته و در mainmenu سرویس دانلودتون را عدم انتشار کنید .

این کار اصلی بود ! اما هنوز خیلی مونده تا خوشحال بشید و مشکلات فعلی :

- انگلیسی کردن Phrase ها ( زبان را میاد EN را میخونه و فارسی را استفاده نمیکنه که اگه دوستان راهنمایی کنند میتونیم حلش کنید )
- مشکل داره با فارسی ! یعنی این کار هیچ سودی برای شما نداره چون نه میتونید درست لینک بدید به کسی نه توی Page Rank و سرچ انجین ها تاثیر داره ! ( عملا کار فعلا بیهوده هست !!! ) ( قرار هست محسن جان آموزش EN کردن لینک ها را بدند چون FA هیچ تاثیری که نداره هیچ ضرر هست داره ! )

در ضمن ! دوستانی در پایان کار از این کامپوننت بهره میبرند و هر کامپوننت دیگه ای که بچه های فعال این تاپیک روش کار کنند که در این طرح همکاری کنند و فعال باشند :

نابرده رنج گنج میسر نمی شود ! :)

( البته این نظر بنده اگه بقیه دوستان فعال این تاپیک هم موافقند این کار را انجام بدیم ! )

موفق باشید
شهریار ;)

majd66
05-22-2008, 10:34 AM
ممنون عزیزم
نه نه جون ما که سواد درست و حسابی نداریم بهتر اساتید بیشتر کمک کنند :)

در مورد آدرس ها فارسی هم که با موتور های جستجو مشکل دارند، میشه این کار را انجام داد که نام مجموعه ها و بخش ها را انگلیسی تعریف کرد ولی داخل منو فارسی بمونه اینطوری کاربر این آدر می بینه
/نرم افزار/ آنتی ویروس/ آنتی ویروس Nod32
ولی موتور های جستجو و کامپوننت sh404 این را می بینند
این طوری داخل نوار آدرس به جای علائم نا مفهوم یک آدرس قابل درک می بینی

من یک چیزی اشتباه نوشتم ( آقای فیروزمندان لطف کنند پس یکی کنند)
عنوان مجموعه باید انگلیسی باشه شما نام می تونید همون فارسی بنویسید که اینطوری بهت

*** سه پست شما یکی شد

amir.d
05-23-2008, 08:35 AM
سلام به همه دوستان
داشتم روی این کامپوننت دور میزدم :o به یه موضوع جالب برخوردم . ???
به جای اینکه کدهای اصلی رو حذف کنیم کافیه که یه سری تغییرات کوچیک در خود کامپوننت بدیم .

آخرین کشفیات من :
اگه بدون حذف اون کدها در سایت ادامه index.php فقط یه کوئری استریگ اضافه کنیم دیگه ارور نمیده :D . خوب دوستان کار با همون روش سرخپوستی خودم کشف شد . ;D
فقط کافیه که در ادامش اینو بزنید : lang=fa_ir? 8)

خوب این چی رو نشون میده ؟؟
بله مشکل در تشخیص زبان هست . برای برطرف کردنش به فایل sef404.php رفتم و کلی بررسی کردم دیدم در خط 80 و 81 تابع shGetIsoCodeFromName صدا زده شده که زبان رو تشخیص بده . خوب منم چون وقت نداشتم که برم این تابع رو پیدا کنم این تابع رو بازم به روش کاملا سرخپوستی :P دور زدم دیدم که sef به خوبی داره کار میکنه 8)

خوب حالا برای اینکه کار رو درست انجام بدم ، رفتم و این تابع رو در فایل sh404sef.class.php در فایل های ادمین پیدا کردم . خوب با یه نگاه اجمالی ووو هیچی نفهمیدم ;D
پس به یه نگاه عمیق تر نیاز بود ، نگاه عمیق و تست های دیگه هم زمان نیاز داره که من ندارم . ::)

از اساتید دیگه میخوام که یه دوری با این تابع بزنن تا بتونه زبان رو درست برگردونه و در نتیجه کل کامپوننت درست کار کنه . البته امیدوارم که درست تشخیص داده باشم .

موفق و پیروز باشید .

hossein.shokrzadeh
05-23-2008, 08:45 AM
سلام
تو فایل مذکور! ... ;) خط 1850
یه en داره، بزارش persian اگر نشد بزار fa_IR ببین حل میشه؟
یا علی علیه السلام

amir.d
05-23-2008, 08:47 AM
ببخشید دوتا شد ;)
اگه من درست گفته باشم و ایراد از همین تابع باشه ، باید بگم که خیلی مهمه . چون در تمام بخش های دیگه هم از همین تابع استفاده شده .
یه چیز جالب اینکه که این تابع زبان رو در کامپوننت های Joomfish و Nokkaew بررسی میکنه .

تا یادم نرفته اینم بگم .

سلام

شهریار عزیز و بقیه دوستان

خوشحالم که همگی دست به دست هم دادید و فعالیتی رو شروع کردید که در نهایت به نفع خود شماست . اگر در این بحث شرکت نکردم دلیلش فقط و فقط این بود که دوست داشتم خودتون جلو برید و با یک کامپوننت دست و پنجه نرم کنید . سختی های کار رو ببینید و با مشکلات آشنا بشید .

بله دوستان من ... تا حالا شما اکثر کامپوننت ها رو دانلود و استفاده میکردید و خبری از زحماتی که روی اون کشیده شده بود نداشتید . اما با این کار هم تجربه خودتون رو بیشتر کردید و هم مقداری با روند کار آشنا شدید ...

خیلی خوب پیش رفتید ... من هم در کنار شما هستم ... دوست دارم خود شما به نتیجه برسید .

یا علی

حضور شما و دیگر اعضای تیم برای ما همیشه دلگرمیه . ما همیشه به همایت های شما احتیاج داریم .
بازم موفق باشید .

سلام
تو فایل مذکور! ... ;) خط 1850
یه en داره، بزارش persian اگر نشد بزار fa_IR ببین حل میشه؟
یا علی علیه السلام

نه نشد .
سعی میکنم تا فردا این تابع رو کامل بررسی کنم ولی الان که .... :-[

*** دو پست شما یکی شد

Shahryar_NEO
05-24-2008, 07:13 AM
سلام به همه دوستان
داشتم روی این کامپوننت دور میزدم :o به یه موضوع جالب برخوردم . ???
به جای اینکه کدهای اصلی رو حذف کنیم کافیه که یه سری تغییرات کوچیک در خود کامپوننت بدیم .

آخرین کشفیات من :
اگه بدون حذف اون کدها در سایت ادامه index.php فقط یه کوئری استریگ اضافه کنیم دیگه ارور نمیده :D . خوب دوستان کار با همون روش سرخپوستی خودم کشف شد . ;D
فقط کافیه که در ادامش اینو بزنید : lang=fa_ir? 8)

خوب این چی رو نشون میده ؟؟
بله مشکل در تشخیص زبان هست . برای برطرف کردنش به فایل sef404.php رفتم و کلی بررسی کردم دیدم در خط 80 و 81 تابع shGetIsoCodeFromName صدا زده شده که زبان رو تشخیص بده . خوب منم چون وقت نداشتم که برم این تابع رو پیدا کنم این تابع رو بازم به روش کاملا سرخپوستی :P دور زدم دیدم که sef به خوبی داره کار میکنه 8)

خوب حالا برای اینکه کار رو درست انجام بدم ، رفتم و این تابع رو در فایل sh404sef.class.php در فایل های ادمین پیدا کردم . خوب با یه نگاه اجمالی ووو هیچی نفهمیدم ;D
پس به یه نگاه عمیق تر نیاز بود ، نگاه عمیق و تست های دیگه هم زمان نیاز داره که من ندارم . ::)

از اساتید دیگه میخوام که یه دوری با این تابع بزنن تا بتونه زبان رو درست برگردونه و در نتیجه کل کامپوننت درست کار کنه . البته امیدوارم که درست تشخیص داده باشم .

موفق و پیروز باشید .

امیرجان من این را همون روز اول تست کردم اما جواب نداد نگاه کن :

کجا را بنده اشتباه میکنم ؟ در مورد زبان هم فکر کنم حرفتون درست باشه ، منتظریم ...

ممنون
شهریار

amir.d
05-24-2008, 07:34 AM
سلام :D ;D :) ;) :D ;D :) ;) :D ;D

ببخشید نمی دونم باید از کدوم برای نشان دادن حسم استفاده کنم.
مشکل حل شد . :D

توی اون تابع که گفتم بودم ، یه خط هست که مقدار .......
نه ولش کن لری میگم . زبان شیرین فارسی با Fa_IR نمایش داده میشه که در خط 1847 همین تابع مقدار $mosConfig_lang رو بدونه &quot;_ &quot; برمیگردونه خوب چی میشه FaIR و به همین دلیل زبان رو درست برنمی گردونه ;D

من اون خط رو به شکل زیر درآوردم ، درست شده .

$shTemp = $mosConfig_locale;
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : &#039;en&#039;;
البته این کد استاندارد نیست (بازم سرخپوستیه ;))
اما مشکل رو حل کرده . تستش کنید و بهم خبر بدید .
اگه بخوایم از این کامپوننت در زبان های مختلف بدون مشکل استفاده کنیم باید این قسمت رو استاندارد کنیم .

Shahrsakhtafzar جان باید کدهایی که در database.php تغییر داده ای رو برگردونی بعد ...

Shahryar_NEO
05-24-2008, 08:33 AM
سلام :D ;D :) ;) :D ;D :) ;) :D ;D

ببخشید نمی دونم باید از کدوم برای نشان دادن حسم استفاده کنم.
مشکل حل شد . :D

توی اون تابع که گفتم بودم ، یه خط هست که مقدار .......
نه ولش کن لری میگم . زبان شیرین فارسی با Fa_IR نمایش داده میشه که در خط 1847 همین تابع مقدار $mosConfig_lang رو بدونه &quot;_ &quot; برمیگردونه خوب چی میشه FaIR و به همین دلیل زبان رو درست برنمی گردونه ;D

من اون خط رو به شکل زیر درآوردم ، درست شده .

البته این کد استاندارد نیست (بازم سرخپوستیه ;))
اما مشکل رو حل کرده . تستش کنید و بهم خبر بدید .
اگه بخوایم از این کامپوننت در زبان های مختلف بدون مشکل استفاده کنیم باید این قسمت رو استاندارد کنیم .

Shahrsakhtafzar جان باید کدهایی که در database.php تغییر داده ای رو برگردونی بعد ...

امیر جان بنده که تغییری ندیدم و مشکلی که با اون حلقه database.php بود رفع نشد .

یک کاری کن شما فایل sh404sef.class.php خودت را اینجا آپلود کن .

ممنون
شهریار

amir.d
05-24-2008, 09:32 AM
کد :

$shTemp = explode( &#039;_&#039;, $mosConfig_locale);
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : &#039;en&#039;;

رو به این تبدیل کنید .

تا بعدا در درستش رو بفرستم.

موفق باشید .

هیچ کسی نبود اینو تست کنه ، یه خبر بده .

** دو پست شما یکی شد

majd66
05-24-2008, 02:34 PM
من فایل sh404sef.class.php به شکلی گفتید تغییر دادم ولی فکر کنم یک جای کد ها با اصول برنامه نویسی مشکل داشت
Parse error: syntax error, unexpected &#039;;&#039;, expecting T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM or &#039;(&#039; in administrator/components/com_sef/sh404sef.class.php on line 1845

amir.d
05-24-2008, 03:11 PM
syntax error :o
نه خوب اینکه ...
درست کپی کردید ؟
با یه پی اچ پی ادیتور بازش کنید و ببینید که دقیقا پارسر از کجا ایراد میگیره . چون این چیزی نیست که یه جایی کار کنه و یه جایی نه ...

دوستان دیگه هم چک کنن ممنون میشم .

موفق باشید .

سلام
دوستان عزیز ، من مامبو 4.6.2 رو دو بار از اول نصب کردم و همین کدی که داده بودم رو به صورت دستی جایگزین کردم ... جواب داد ... 8)

خوب الان این پیام رو من دارم در صفحه 7 این تاپیک می نویسم ، بحث داغی بوده ولی الان روز دوم هست که هیچ کدوم از دوستان تلاش جدی نمی کنن . :( یا لااقل ما رو بی خبر گذاشتن .

خوب برای بدست آوردن یه نتیجه خوب باید بیشتر هماهنگ باشیم ، مثل یه گروه کاری از هم خبر داشته باشیم و ...

خودتون استادید .

ممنون میشم از نتایج کارهاتون ما رو هم با خبر کنید . ???

*** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
05-25-2008, 06:15 AM
سلام

اشتباهی که شما دارید میکنید اینه که SEF رو روی تایتل ست میکنید .
ببینید وقتی لینک فارسی باشه هیچ ارزش برای موتور جستجو نداره و رتبه سایت شما رو از اون چیزی که هست پایین تر هم میاره ... در واقع این لینک به هیچ عنوان Optimize نشده !

برای حل این مشکل 2 راه حل هست :
1- sef رو به َAlias Title مربوط کنید تا از اون طریق لینک ها رو ایجاد کنه که در اینصورت شما میتونید به راحتی عنوانی فارسی و لینکی انگلیسی داشته باشید .
2- ست کرده یک آرایه در کامپوننت مربوطه که برای هر حرف فارسی یک معادل انگلیسی تعریف کنید تا تایتل فارسی رو به صورت پینگیلیش برای شما تبدیل کنه .

بعد از حل کردن مشکل بالا باید مشکل دیگه ای رو حل کرد و اون :
اگر شما 2 مطلب هم نام داشته باشید تکلیف چیست ؟ به صورت عادی مامبو ID رو در SEF قرار میده . شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید . از اونجایی که ID کاملا Unique هست پس لینک هیچ دو مطلبی یکسان نمیشه . و یا میتونید در انتهای لینک تاریخ و ساعت ایجاد لینک رو ست کنید کاری که ما در مامبولرن کردیم ...

یا علی

amir.d
05-25-2008, 07:25 AM
سلام

ببینید وقتی لینک فارسی باشه هیچ ارزش برای موتور جستجو نداره و رتبه سایت شما رو از اون چیزی که هست پایین تر هم میاره ... در واقع این لینک به هیچ عنوان Optimize نشده !

1- sef رو به َAlias Title مربوط کنید تا از اون طریق لینک ها رو ایجاد کنه که در اینصورت شما میتونید به راحتی عنوانی فارسی و لینکی انگلیسی داشته باشید .
2- ست کرده یک آرایه در کامپوننت مربوطه که برای هر حرف فارسی یک معادل انگلیسی تعریف کنید تا تایتل فارسی رو به صورت پینگیلیش برای شما تبدیل کنه .

اگر شما 2 مطلب هم نام داشته باشید تکلیف چیست ؟ به صورت عادی مامبو ID رو در SEF قرار میده . شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید . از اونجایی که ID کاملا Unique هست پس لینک هیچ دو مطلبی یکسان نمیشه . و یا میتونید در انتهای لینک تاریخ و ساعت ایجاد لینک رو ست کنید کاری که ما در مامبولرن کردیم ...

یا علی

سلام
خیلی خیلی ممنون
مسائل اساسی و حیاتی رو مطرح کردید .

در مورد مشکل اول ، با راه حل اول (title_alias) موافقم . خیلی بهتره (نیاز به بررسی کامل کدها داره ...) در اولین فرصت

اما در مورد مشکل دوم ! سوال خیلی مهمی هست . راه حل های خوبی دادید ، باز به بررسی راه های دیگه هم با یاری دیگر دوستان می پردازیم .
جسارت نباشه من بعد تموم کردن کتابی که در دست دارم میرم سراغ یه کتاب در مورد SEF شاید اطلاعتش برای پیشبرد این پروژه و پروژه های خودم کاربردی بود ::)

در مورد کدی هم که گذاشتم اگه یه نظر بدید (البته با توجه به اینکه فقط یه تست هست نه کد اصلی...) خیلی ممنون میشم .

موفق باشید .

بازم ببخشید
خیلی شرمنده که دوتا شده باز . :P

عزیزان بعداز تغییر کد ، در قسمت مدیریت ، در پیکربندی کامپوننت و در قسمت زبان باید Translate URL و Insert language code in URL رو باید no قرار بدید . البته بازم فعلا چون به ساختار های چند زبانه نرسیدم که بررسی کنیم . ;)

** دو پست شما یکی شد

majd66
05-25-2008, 08:16 AM
در مورد آدرس ها فارسی هم که با موتور های جستجو مشکل دارند، میشه این کار را انجام داد که نام مجموعه ها و بخش ها را انگلیسی تعریف کرد ولی داخل منو فارسی بمونه اینطوری کاربر این آدر می بینه
/نرم افزار/ آنتی ویروس/ آنتی ویروس Nod32
ولی موتور های جستجو و کامپوننت sh404 این را می بینند
این طوری داخل نوار آدرس به جای علائم نا مفهوم یک آدرس قابل درک می بینید ;)

مشکل لینک فارسی از این ترفند که من گفتم میشه استفاده کرد تا با موتور های جستجو مشکلی نداشته باشه

amir.d
05-25-2008, 08:29 AM
جناب فیروزمندان فرمودند ، منم چک کردم :D نیازی به تغییر در برنامه نیست ;)
خیلی جالب هست شما کافیه که title_alias یا همون &quot;&quot;عنوان مستعار:&quot;&quot; رو در محتواها و مجموعه ها انگلیسی بزنید و دیگه هیچ نیاز به کار دیگه نیست . تمام URL ها انگلیسی میشه و عنوان ها هم فارسی :o

موفق باشید .

majd66
05-25-2008, 08:34 AM
چه عجب بالاخره یکی گوش کرد
من باز داد می زنم میگم توی وب سایتتون عنوان مجموعه ها و مطالب رو انگلیسی بنویسید نام مجموعه و مطلب را فارسی

Shahryar_NEO
05-25-2008, 04:56 PM
بسیار عالی ! این چند روز درگیر امتحانات بودم نتونستم بیام بچه ها کارتون واقعا عالی هست !

اول از همه ممنون از امیر جان بابت زبان ! مشکل زبان حل شد !

و ممنون از محسن جان که طبق قولشون عمل کردند :دی ، ممنون محسن جان .

فقط چند تا مشکل هست برای مطالب چی کار کنم ؟ مطالب را توی نام هر چی بزنیم چه فارسی چه انگلیسی که توی همه جا همون طور میشه و اگه عنوان مستعار هم همین طور برای همین برای مطالب هنوز مشکل وجود داره .

و آخرین مشکل اینکه الان برید شهر سخت افزار سمت راست اکه انگلیسی کنیم مشکل انگلیسی در سمت راست ایجاد میشه . چی کار میشه کرد ؟

ممنون از همگی
شهریار

Shahryar_NEO
05-25-2008, 05:00 PM
راستی دوستان شنیدید تیم مدیریت میخواد این تاپیک را مهم کنه ؟! :دی

amir.d
05-26-2008, 05:42 AM
فقط چند تا مشکل هست برای مطالب چی کار کنم ؟ مطالب را توی نام هر چی بزنیم چه فارسی چه انگلیسی که توی همه جا همون طور میشه و اگه عنوان مستعار هم همین طور برای همین برای مطالب هنوز مشکل وجود داره .

شهریار جان بعد از اینکه عنوان ها ونام رو تغییر دادی از &quot;Purge SEF Urls&quot; استفاده کردی ؟ ???
خوب اگه نکردی حتما این کار رو بکن ;) این طوری URLها دوباره تولید میشه . این مشکل کاملا حل شده .

و آخرین مشکل اینکه الان برید شهر سخت افزار سمت راست اکه انگلیسی کنیم مشکل انگلیسی در سمت راست ایجاد میشه . چی کار میشه کرد ؟

شهر سخت افزار دو زبانه ساخته شده ???
من مشکلی ندیدم . بیشتر توضیح بده یا تصویر بذار ...

دوستان امروز دارم روی nokkaew کار میکنم . مشکل فقط تا قبل از اینکه زبان رو انتخاب کنی ;D
بعدش درست کار میکنه ، اونم از همون نوع مشکل قبلیه که انشاالله به یاری عزیزانی که در این تاپیک با ما بودند! حل میشه

موفق باشید .

Shahryar_NEO
05-26-2008, 08:34 AM
امیر جان بنده برای مطالبم باید چی کار کنم تا انگلیسی نمایش داده بشه ؟ باید نام مطلب را انگلیسی و عنوان را فارسی بزنم ؟

این هم یک خبر جالب در مورد مامبو 4.6.4 :

Release Notes:

Core

* Added determineOptionAndItemid;
* Fixed FS#305 $cache is not a mosCache object;
* Fixed sef related undefined index for $mysql_charsets in database.php;
* Temporary workaround in database class for FS#294 (mosRedirect doesn&#039;t work right with content rating);
* _runBots pass wrong mambot parameters (mosimage parameters doesn&#039;t take effect);
* ! deprecating $configuration-&gt;current_language-&gt;charset by $mosConfig_charset;
* # fixed FS#338 - &quot;simple mode&quot; &amp; &quot;Advanced Mode&quot; doesn&#039;t switch;
* ! extra sanitation for mosRedirect.

موفق باشید
شهریار ;)

** دو پست شما یکی شد

amir.d
05-26-2008, 09:16 AM
من باز داد می زنم میگم توی وب سایتتون عنوان مجموعه ها و مطالب رو انگلیسی بنویسید نام مجموعه و مطلب را فارسی

ok?

توی سایت خود این کامپوننت زده که با nokkaew کار نمی کنه . :&#039;(
اما میشه یه کاریش کرد . البته اگه بخوایم توی ورژن های بعد ازش استفاده کنیم و یا به صورت یه کامپوننت کامل (در mambo digg) ارائه بدیم خیلی کار داره .

البته برای عزیزانی که از این سیستم استفاده میکنند و nokkaew هم در سیستم نصب دارن بهترین راه حل همون روش سرخپوستیه هست . چون مشکل تا زمانی است که کاربر به index.php میره ، ولی اگر یه راست از طریق redirect یا صفحه خوش آمدگویی به Index.php?lang=XX فرستاده بشه هیچ مشکلی (فعلا) نیست . کامپوننت به خوبی کار میکنه .

تنها تنظیمات لازم در این شرایط هم اینکه Translate URL و Insert language code in URL رو &quot;بلی&quot; قرار بدید . (البته به اون اروره هم توجه نکنید :P) کامپوننت به خوبی کار میکنه .

این هم یک خبر جالب در مورد مامبو 4.6.4 :

Release Notes:

Core

* Added determineOptionAndItemid;
* Fixed FS#305 $cache is not a mosCache object;
* Fixed sef related undefined index for $mysql_charsets in database.php;
* Temporary workaround in database class for FS#294 (mosRedirect doesn&#039;t work right with content rating);
* _runBots pass wrong mambot parameters (mosimage parameters doesn&#039;t take effect);
* ! deprecating $configuration-&gt;current_language-&gt;charset by $mosConfig_charset;
* # fixed FS#338 - &quot;simple mode&quot; &amp; &quot;Advanced Mode&quot; doesn&#039;t switch;
* ! extra sanitation for mosRedirect.

موفق باشید
شهریار ;)

خیلی خوبه ، باید منتظر نتیجه زحمات بی وقفه اساتید در تیم مامبولرن باشیم .

موفق باشید .

sogoli
05-26-2008, 09:49 AM
سلام
باسپاس از کلیه دوستانی که در این پروژه به نوعی دخیل بودند.
با توجه به اینکه 8 صفحه موضوعات مختلف در خصوص sef مطرح شد و راه حلهای مختلفی ارائه شد ، پیشنهاد می کنم خلاصه راه حل صحیح را برای اطلاع کلیه دوستان بنویسید.
مرسی

hossein.shokrzadeh
05-26-2008, 10:39 AM
سلام
چرا شما هم دست به کار نمیشید و یه جمع بندی نمیدید؟
بد نیست شما هم تو این پروژه دخیل باشید :) شاید دعای خیری هم شامل حال شما شد ؟؟؟
یا علی علیه السلام

majd66
05-26-2008, 11:00 AM
من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم. ;)
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
2- این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید
3- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
4- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید

و این را جایگزین کنید

5-حال می توانید از مشاهده لینک های وب سایت خود لذت ببرید

amir.d
05-26-2008, 12:08 PM
سلام
جناب شکرزاده ، کجایید ؟ دلمون تنگ شده بود ... :)

خوب تا اینجا کامپوننت eXtend_sef و sh404sef رو با یه تغییرات جزئی قابل استفاده کردیم .
eXtend_sef که استاندارده و هیچ مشکلی در استفاده ازش نیست ... اما در مورد sh404sef ! با تاکید میکنم که کد ها استاندارد نیست و باز هم نیاز به اصلاح داره ...
البته از لحاظ امنیت و ... چون تغییر فعلی خیلی کوچیکه در استفاده ازش هیچ مشکلی نیست .

majd66 جان از جمع بندی خوبت ممنون ;) . ولی به نظر من حیف میشه این کامپوننت با این همه قابلیت و کارایی نا تموم بمونه و به صورت عمومی انتشار پیدا نکنه .
اگه یکم هماهنگ بشیم و ترجمه و اصلاحات لازمه رو شروع کنیم به زودی می تونیم این کامپوننت رو کاملا فارسی و سالم در اختیار عموم بذاریم . با توجه به اینکه ورژن 4.6.4p هم در راه هست ، با تسلطی که روی این سیستم پیدا می کنیم می تونیم ارتقاش بدیم و همه ازش استفاده کنیم .

این کار (اگه موافق باشید) به دو گروه نیاز داره :

1 - یک گروه برای تغییر در کدهای برنامه و اصلاح کامل کدها (با توجه به نکاتی که جناب فیروزمندان فرمودند) و سازگار سازی کامپوننت با مامبو 4.6.2p
البته کار کردن رو برنامه ای که کس دیگه ای نوشته یه خورده سخت هست ولی ارزشش رو داره .

2 - یک گروه هم زحمت ترجمه فایل زبان این کامپوننت رو بکشند .

این کار زمان زیادی از هر کدوم ما نخواهد گرفت (اگه تقسمیش کنیم) . تمام عزیزانی که با این کار موافق هستن توی همین تاپیک نظر خودشون رو بدن تا با یه برنامه ریزی ساده کار رو شروع کنیم .

ممنون و موفق باشید .

majd66
05-26-2008, 12:12 PM
امیر جان خوبه چون من یک مقدار ترجمه کردم کمه ولی خوب، شروع کردم البته اگر وقت اجازه بده چون 500 خط حد اقل
بهتره این کار انجام بشه چون من مامبو 4.6.4 را هم یک مقدار بررسی کردم زیاد مشکل sef حل نشده بود یعنی نه به این اندازه

firoozmandan
05-26-2008, 12:16 PM
بهتره این کار انجام بشه چون من مامبو 4.6.4 را هم یک مقدار بررسی کردم زیاد مشکل sef حل نشده بود یعنی نه به این اندازه

ممنون میشم مشکلات SEF رو در نسخه 4.6.4 بیان کنید .

majd66
05-26-2008, 12:23 PM
آقای فیروزمندان منظورم مشکل نبود منظورم این بود که به اندازه این کامپوننت خوب آدرس ها sef نمیشن
توی 4.6.4 هنوز به این شکله <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی این کامپوننت خروجی به شکل اسم خود مجموعه و مطلب میده

firoozmandan
05-26-2008, 12:25 PM
سلام

قرار بر این نبود که در ورژن 4.6.4 این اتفاق بیوفته ... ROAD MAP مامبو رو ببینید . کاملا نوشته شده در کدوم ورژن و کدوم نسخه این قابلیت اضافه میشه !
لطفا از نوشتن جملاتی که باعث ایجاد شبهه در ذهن بقیه کاربران بشه خودداری کنید .... :)

یا علی

majd66
05-26-2008, 12:26 PM
ببخشید آقای فیروزمندان و همگی دوستان

majd66
05-26-2008, 12:45 PM
خوب می مونیه لینکه صفحه اول که هنوز به شکل فارسی هست صفحه اصلی.html
برای اینکه لینک این صفحه هم داخل سایت فارسی باشه ولی برای موتور های جستجو انگلیسی این کار ار انجام بدید:
داخل کنترل پنل همین کامپوننت به قسمت view/edit sef url برید و این لینک رو پیدا کنید صفحه اصلی.html و دستی به این تغییر بدید home.html

amir.d
05-26-2008, 12:55 PM
ممنون majd66
بازم منتظر نظر دوستان هستیم . :)

sogoli
05-26-2008, 01:34 PM
سلام
من مراحل 5 گانه شما رو انجام دادم ولی ارور زیر رو داد

SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*********.com.comoption=com_remository&amp;Itemid=41
OPTION=com_remository

درصورتیکه کامپوننت دانلودcom_remository رو حذف کردم!!

majd66
05-26-2008, 01:36 PM
از قسمت مدیریت منو ها mainmenu هم com_remository حذف کنید انشا ا... حل بشه

Shahryar_NEO
05-26-2008, 03:16 PM
سلام
جناب شکرزاده ، کجایید ؟ دلمون تنگ شده بود ... :)

خوب تا اینجا کامپوننت eXtend_sef و sh404sef رو با یه تغییرات جزئی قابل استفاده کردیم .
eXtend_sef که استاندارده و هیچ مشکلی در استفاده ازش نیست ... اما در مورد sh404sef ! با تاکید میکنم که کد ها استاندارد نیست و باز هم نیاز به اصلاح داره ...
البته از لحاظ امنیت و ... چون تغییر فعلی خیلی کوچیکه در استفاده ازش هیچ مشکلی نیست .

majd66 جان از جمع بندی خوبت ممنون ;) . ولی به نظر من حیف میشه این کامپوننت با این همه قابلیت و کارایی نا تموم بمونه و به صورت عمومی انتشار پیدا نکنه .
اگه یکم هماهنگ بشیم و ترجمه و اصلاحات لازمه رو شروع کنیم به زودی می تونیم این کامپوننت رو کاملا فارسی و سالم در اختیار عموم بذاریم . با توجه به اینکه ورژن 4.6.4p هم در راه هست ، با تسلطی که روی این سیستم پیدا می کنیم می تونیم ارتقاش بدیم و همه ازش استفاده کنیم .

این کار (اگه موافق باشید) به دو گروه نیاز داره :

1 - یک گروه برای تغییر در کدهای برنامه و اصلاح کامل کدها (با توجه به نکاتی که جناب فیروزمندان فرمودند) و سازگار سازی کامپوننت با مامبو 4.6.2p
البته کار کردن رو برنامه ای که کس دیگه ای نوشته یه خورده سخت هست ولی ارزشش رو داره .

2 - یک گروه هم زحمت ترجمه فایل زبان این کامپوننت رو بکشند .

این کار زمان زیادی از هر کدوم ما نخواهد گرفت (اگه تقسمیش کنیم) . تمام عزیزانی که با این کار موافق هستن توی همین تاپیک نظر خودشون رو بدن تا با یه برنامه ریزی ساده کار رو شروع کنیم .

ممنون و موفق باشید .

هستم اساسی ! باید کار کنیم تا نتیجه بگیریم و مهم تر اینکه همگی ! فقط من درگیر امتحاناتم این چند روزه کمتر میام وگرنه هستم روی من حساب کن برای تیم دوم !

راستی آقا در مورد انتشار عمومیش مخالفم ! دلیل هم دارم : &quot; نابرده رنج ، گنج میسر نمی شود ! &quot; و یک چیز دیگه را هم من اضافه کنم &quot; اگه راحت بیاد دست دوستان وب مستر قدرش را نمیدونند ! &quot; امیر جان بهتره اعلام کنیم که افرادی که زحمت بکشند در این پروژه یا حداقل به کاربران فعال انجمن که دوستان هم ترغیب بشند به کمک ! وگرنه میشه دیگران کاشتند و ما خوردیم دوباره بکارند تا ما بخوریم !

نظرتون چیه ؟

amir.d
05-26-2008, 03:44 PM
شهریار جان مرسی
خوب در مورد این مسئله بعد از اینکه تمام دوستان علاقه مند اعلام آمادگی کردن صحبت می کنیم . چون به این سادگی نیست و ...
اگه لازم دیدی امشب (بادتون که نرفته &quot;گپ دوستانه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)&quot;) در موردش بیشتر صحبت کنیم . ;)

موفق باشید .

Shahryar_NEO
05-26-2008, 03:46 PM
ممنون از بچه هایی که کمک میکنند برای بهتر شدن این کامپوننت از جمله مجید عزیز که بحث صفحه اصلی را مطرح کردند . بله این کار میشه فقط این کار را هم تست کنید و خبر بدید نتیجه را :

توی این کامپوننت آدرس های ایجاد شده به صورت index.php/X درست میشه . برای اینکه index.php را بردارید و لینک ها کوتاه تر بشند به تب Advance در تنظیمات این کامپوننت رفته و Rewriting mode را به with .htaccess و بدون Index.php تغییر داده .

- در همون تب Advance در قسمت home page url عبارت : Index.html یا هر چی میخواین را تایپ کنید و در آخر هم Purge SEF urls را بزنید تا لینک های جدید ایجاد بشند .

اما در رابطه با لینک مطالب بنده اون کاری که گفتید را انجام دادم لینک ها زمانی انگلیسی میشند توی صفحه اصلی و ... هم انگلیسی مینویسه و عنوان مستعار در واقع هیچ کارست !

موفق باشید
شهریار

amir.d
05-26-2008, 04:00 PM
شهریار جان درسته !
قابلیت های مختلفی داره ، باید بعد اتمام پروژه یه آموزش کامل هم براش ارائه بدیم .

اما :

اما در رابطه با لینک مطالب بنده اون کاری که گفتید را انجام دادم لینک ها زمانی انگلیسی میشند توی صفحه اصلی و ... هم انگلیسی مینویسه و عنوان مستعار در واقع هیچ کارست !

متوجه نشدم ، بیشتر توضیح بده .
برنامه بر اساس عنوان مستعار کار میکنه و اگه انگلیسی بزنی ، آدرس ها هم انگلیسی مشن ... ???

Shahryar_NEO
05-26-2008, 04:09 PM
عزیزم سریع این را ببین :

( میخوام پاکش کنم ! ) عنوان مستعار hello هست اما تاثیری نداره !

amir.d
05-26-2008, 04:20 PM
لینک کار نمکنه !
درسته فارسیه ??? پاکش کن تا یه بار دیگه کل جریان رو بررسی کنیم .
من کامپوننت رو نصب کردم . تغییرات لازم رو دادم ، بعد پیکربندی رو همین طوری که اینجا نوشتیم تغییر دادم ...

حالا یه مطلب ایجاد کردم . نام مطلب رو فارسی و عنوان مستعار رو انگلیسی نوشتم . ذخیره کردم و بعد ... خوب لینک انگلیسی ساخته میشه . درست داره کار مکنه

شماهم یه بار کل تنظیمات رو از اول انجام بده . شاید درست شده .

Shahryar_NEO
05-26-2008, 04:41 PM
آقا راستی ! این قصه ره درازی داره ! : دی !

وقتی without index.php میشه Not Found میده مطالب و باید احتمالا .htaccess را تغییر داد . میدونید چی کار باید کرد ؟

amir.d
05-27-2008, 11:31 AM
سلام به همه

از این دوستانی که در این بحث شرکت کردند ، کس دیگه ای برای تکمیل این کامپوننت و همکاری نبود . :-[

majd66
05-27-2008, 12:35 PM
سلام مجدد
جناب بارانی (اگر اشتباه نکنم) شما تغییر عنوان مستعار درست انجام داد البته چون شما قبلا کامپوننت نصب کرده بودید الان باید کامپوننت غیر فعال کنید کش را پاک کنید و دوباره فعالش کنید تا لینک ها فارسی به انگلیسی تغییر کنند

nice
05-27-2008, 02:06 PM
سلام دوستان از اینکه دارید این کار را انجام میدهید واقعا سپاسگذارم چون مامبو به همچین چیزی بصورت مجانی نیاز داشت اگر کمکی باشه در خدمتم و دارم پست هاتونو دنبال میکنم

یا علی

sogoli
05-27-2008, 04:05 PM
سلام
یه سوال داشتم .
ایا توی local هم میشه این کامپوننت رو تست کرد؟(بیشتر بخاطر htaccess گفتم)

amir.d
05-27-2008, 04:15 PM
سلام
یه سوال داشتم .
ایا توی local هم میشه این کامپوننت رو تست کرد؟(بیشتر بخاطر htaccess گفتم)

بله . من هم در لوکال دارم روش کار می کنم .

سلام دوستان از اینکه دارید این کار را انجام میدهید واقعا سپاسگذارم چون مامبو به همچین چیزی بصورت مجانی نیاز داشت اگر کمکی باشه در خدمتم و دارم پست هاتونو دنبال میکنم

یا علی

جناب رجبی خیلی ممنون . :)
بیشتر توی چه زمینه ای می تونید ما رو دراین رسالت یاری کنید ؟

nice
05-28-2008, 06:31 AM
سلام امیر جان تا جایی که بتونم دیگه یک سری به پست ها بزنی اطلاعاتم رو میبینی که چی کمکی میتونم کنم به هر حال در خدمتم.

در لوکال هم شما یک فایل ,htaccess از هر اسکریپی کپی کنید در روت بزارید راحت استفاده کنید البته یک مقاله کامل برای لوکال هات در ویندوز آماده کردم ولی نزدیک کنکور هستیم هنوز وقت نشده منتشر کنم در سایت و مامبولرن در آینده منتشر میشه انشاالله در سایت خودم بعد هم میدم به آقا محسن که در مامبولرن قرار بده.

یا علی.

Shahryar_NEO
05-28-2008, 10:33 AM
سلام به همگی !

مجید جان فایل هایی که پوشه کش بود را حذف کردم بازم همون اتفاق میوفته .

یک پیشنهاد خوب الان یکی که تغییرات تاپیک را از اول تا حالا دنبال میکرده و اعمال کرده و مهم تر اینکه الان سیستمش درست داره کار میکنه از Configuration مامبوش + کامپوننت sh404 sef اسکرین شات بگذاره تا ابهامات ، تضاد ها و ... ها حل و سریع بتونیم به نتیجه برسیم .

ممنون
شهریار ;)

majd66
05-28-2008, 12:08 PM
سلام
من می تونستم این کارو انجام بدم ولی فعلا یک مشکلی برای وب سایت پیش امده که نمیشه وارد کامپوننت شد مطرح کردم ولی فعلا کسی کمکی نکرده(این تاپیک ببینید)

Shahryar_NEO
05-28-2008, 06:17 PM
راستش بنده سوادم قد نداد به مشکلتون امیدوارم بچه ها حلش کنند که گویا دارند دنبال میکنند .

================================

حسین جان و بقیه میدونم دوران امتحانات هست اما اگه میشه یکم بیشتر بیایند اینجا تا بتونیم با هم یک کار بزرگ را انجام بدیم ...

ممنون
شهریار

amir.d
05-29-2008, 11:34 AM
سلام
من از امروز دوباره شروع کردم . 8)
دارم کدهای برنامه رو از اول بررسی و اصلاح می کنم . سعی می کنم تغییراتی که میدم رو به صورت منطقی (از لحاظ برنامه نویسی) پیاده سازی کنم .

برنامه ای هم که دارم به این صورت هست که ابتدا مشکل زبان رو حل کنم ، بعد به سراغ سازگاری اون با کامپوننت های چند زبانه کردن سایت برم . در نهایت یه نسخه بتا برای دوستانی که در این راه همکاری داشتن (+ تیم مامبولرن ) بفرستم تا ایرادهای اون کاملا در بیاد و در نهایت برای انتشارش و قرار دادن یه آموزش کامل اقدام کینم .

از دوستانی که در زمینه ترجمه می تونن همکاری کنند خواهشمندم که کار خودشون رو تقسیم بندی و شروع کنند . انشاا.. به زودی این برنامه رو آماده استفاده کنیم .

درمورد نوع انتشار این کامپوننت هم یه فکری به نظرم رسیده ، بهترین حالت (فکر میکنم) این باشه که جناب فیروزمندان بعد از بررسی کامل کامپوننت اون رو برای بخش کاربران ویژه قرار بدن . البته این فقط یه نظر هست ، این امر بستگی کامل به نظرات شما دوستان و خود جناب فیروزمندان داره . ممنون میشم نظرات خودتون را اعلام کنید.

پیشاپیش از نظرات و همراهی خوبتون تشکر میکنم.

موفق و پیروز باشید .

Shahryar_NEO
05-29-2008, 12:32 PM
سلام
من از امروز دوباره شروع کردم . 8)
دارم کدهای برنامه رو از اول بررسی و اصلاح می کنم . سعی می کنم تغییراتی که میدم رو به صورت منطقی (از لحاظ برنامه نویسی) پیاده سازی کنم .

برنامه ای هم که دارم به این صورت هست که ابتدا مشکل زبان رو حل کنم ، بعد به سراغ سازگاری اون با کامپوننت های چند زبانه کردن سایت برم . در نهایت یه نسخه بتا برای دوستانی که در این راه همکاری داشتن (+ تیم مامبولرن ) بفرستم تا ایرادهای اون کاملا در بیاد و در نهایت برای انتشارش و قرار دادن یه آموزش کامل اقدام کینم .

از دوستانی که در زمینه ترجمه می تونن همکاری کنند خواهشمندم که کار خودشون رو تقسیم بندی و شروع کنند . انشاا.. به زودی این برنامه رو آماده استفاده کنیم .

درمورد نوع انتشار این کامپوننت هم یه فکری به نظرم رسیده ، بهترین حالت (فکر میکنم) این باشه که جناب فیروزمندان بعد از بررسی کامل کامپوننت اون رو برای بخش کاربران ویژه قرار بدن . البته این فقط یه نظر هست ، این امر بستگی کامل به نظرات شما دوستان و خود جناب فیروزمندان داره . ممنون میشم نظرات خودتون را اعلام کنید.

پیشاپیش از نظرات و همراهی خوبتون تشکر میکنم.

موفق و پیروز باشید .

برای ترجمه بنده هستم ...

============

در مورد انتشار توی یاهو باهم صحبت میکنم نتیجه را توی تاپیک میگیم تا نظرات بقیه را هم بدونیم .

============

در مورد مطالب چی شد امیر جان به نتیجه ای رسیدید ؟

2- اسکرین شات یادتون نره ...

ممنون
شهریار

ebrahim1110
05-29-2008, 02:07 PM
سلام
براري ترجمه منم هستم
يا علي

majd66
05-29-2008, 03:06 PM
سلام مجدد
این هم چندتا تصویر از قسمت تنظیمات این کامپوننت

Shahryar_NEO
05-31-2008, 08:32 AM
سلام

یا علی

خوب محسن جان الان داشتیم با دوستان بررسی میکردیم مشکل اول حل شد . دومی هم که قابل فهم برای موتور جستجو نیست !

اما در مورد مشکل Unique آی دی ! نیازی به همچین کاری نیست اگه ما قرار باشه مطالب را تک تک ست کنیم عنوانی که میخوایم توی SEF از اون استفاده کنیم سرچ میکنیم اگه بود فوقش یک کاراکتر توی لینک اضافه می کنیم !

شما راه حلی داری که بشه لینک های قبلی را هم تبدیل کرد ؟

ممنون
شهریار

zomorod
05-31-2008, 02:42 PM
سلام به همه دوستان عزیز
انقدر گرفتارم که دیر به دیر سر میزنیم
دست گل همتون درد نکنه از پیگیری و فعالیتی که دارید میکنید
تمام پست های این تاپیک را خوندم :o
من هم سعی میکنم کمک کنم هم تو مشکل برنامه هم تو ترجمه
تا اونجایی که من تست کردم این برنامه با رفع مشکلاتی که تا حالا شده قابل استفاده است موارد دیگر را هم با کمک هم حل می کنیم
من دارم کد ها را بررسی می کنم (البته خیلی گرفتارم + امتحانات) ولی تلاشم را می کنم
اگر تعداد نام بخش و مجموعه ها زیاده و دوست ندارین تغییر بدین از قسمت Plugins هر دو مورد را روی خیر بزارید
به نظرمن ارزش داره که کار ترجمه را شروع کنیم
اول تعداد دوستانی که اعلام آمادگی کردن شمارش بشه بعد فایل ترجمه را تقسیم می کنیم که تو ترجمه هم زود به نتیجه برسیم
من دوباره تاپیک را بررسی کردم و نفراتی که اعلام آمادگی برای ترجمه کرده بودن را نوشتم
mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
amir.d
ابراهيم
+ خودم zomorod
اگه نظری دارید لطفا بگید و اگه موافقید زودتر تقسیم کنیم و اگه هم کسی می خواهد به لیست اضافه کنیم

یا حق

من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم. ;)
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
2- این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید
3- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
4- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید

و این را جایگزین کنید

5-حال می توانید از مشاهده لینک های وب سایت خود لذت ببرید

amir.d
05-31-2008, 04:48 PM
سلام
مشکل زبان فارسی تا حدودی حل شد . یه سری تغییرات هم دارم میدم تا با nokkaew هم سازگاری کامل پیدا کنه .
متاسفانه چون مجبورم پراکنده روش کار کنم خیلی کند پیش میره ولی به زودی درست میشه .

با یه چیزی برخورد کردم ، اونم اینکه در configuration.php به صورت پیشفرض مقدار mosConfig_lang رو برابر نام زبان (مثلا english یا persian ) قرار می گیره
ولی در مامبوی فارسی این مقدار برابر fa_IR قرار داده شده . همین مورد هم در فایل های زبان وجود داره . می خواهم بدونم این استاندارد هست یا نیاز به تغییر داره ؟؟

البته این بی ربط با موضوع کامپوننت هم نیست هااا . ;)
انشاا.. اگه همین طور خوب پیش بره طبق برنامه یه نسخه برای تست می ذارم . ::)

اما

اول تعداد دوستانی که اعلام آمادگی کردن شمارش بشه بعد فایل ترجمه را تقسیم می کنیم که تو ترجمه هم زود به نتیجه برسیم
من دوباره تاپیک را بررسی کردم و نفراتی که اعلام آمادگی برای ترجمه کرده بودن را نوشتم
mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
amir.d
ابراهيم
+ خودم zomorod
اگه نظری دارید لطفا بگید و اگه موافقید زودتر تقسیم کنیم و اگه هم کسی می خواهد به لیست اضافه کنیم

یا حق

خیلی ممنون
من خیلی نمی تونم توی ترجمه بچه های رو یاری کنم . اما در مورد تغییر برنامه ...
مابقی دوستان عزیز هر کسی که می خواد، اعلام آمادگی کنه تا در اولین فرصت ترجمه شروع بشه .

موفق باشید .

mr_aliagha
05-31-2008, 06:24 PM
مگه این کامپوننت همش چند خط ترجمه داره؟! 7 تا هستیم دیگه کافیه :D به هر کی 2 خط می رسه ;)

Shahryar_NEO
05-31-2008, 06:31 PM
مگه این کامپوننت همش چند خط ترجمه داره؟! 7 تا هستیم دیگه کافیه :D به هر کی 2 خط می رسه ;)

علی آقای عزیز این مسئله قضیه اول کاره ! قضیه دوم اینکه با توجه با صحبت هایی بنده با محسن جان و امیر جان داشتم و صحبت هایی که در تاپیک شد احتمال زیاد ( چون هنوز بقیه نظر ندادند ) این کامپوننت یک نسخه اش ما بین بچه های این تاپیک و فعال در انجمن و یک نسخه به تیم داده میشه و بس !

برای همین به نفع بچه هاست ه بیاند برای کار هر چند کم باشه !

موفق باشید
شهریار

majd66
06-01-2008, 06:55 AM

سلام
این کامپوننت حد اقل 500 خط برای ترجمه داره به جزء مسائل دیگه ترجمه مثل راست به چپ کردن پس بهتر تقسیم بشه

sogoli
06-01-2008, 07:51 AM
سلام امیر جان تا جایی که بتونم دیگه یک سری به پست ها بزنی اطلاعاتم رو میبینی که چی کمکی میتونم کنم به هر حال در خدمتم.

در لوکال هم شما یک فایل ,htaccess از هر اسکریپی کپی کنید در روت بزارید راحت استفاده کنید البته یک مقاله کامل برای لوکال هات در ویندوز آماده کردم ولی نزدیک کنکور هستیم هنوز وقت نشده منتشر کنم در سایت و مامبولرن در آینده منتشر میشه انشاالله در سایت خودم بعد هم میدم به آقا محسن که در مامبولرن قرار بده.

یا علی.

سلام
من داخل روت htaccess.txt رو دارم که نمی تونیم تغییر نام به htaccess. بدم .حال برای حل ای نمشکل باید چی کار کنم؟

در ضمن برای اجرای این کامپوننت حتما باید سیستم دانلود ریمستری رو حذف کرد.ایا راه حلی برای اینکه این کامپوننت حدف نشه ، پیدا شده؟

مرسی

amir.d
06-01-2008, 08:07 AM
سلام
در مورد htaccess یه روش سرخ پوستی در ویندوز کارساز هست . اونم اینکه با Notepad بازش کنید . save as رو بزنید و در پنجره جدید فیلد save as type رو برابر all files قرار بدید ;)
بعد هم در فیلد نام بنویسی htaccess. و ذخیره کنید. 8) به همین سادگی ..!

اما در مورد ریمستری هم :

از مدیریت منوی mainmenu . منوی Remository رو حذف کنید مشکل حل میشه ;)

\ - - - منتظر اعلام آمادگی دوستان هستیم - - - - /
موفق باشید .

firoozmandan
06-01-2008, 10:53 AM
سلام
مشکل زبان فارسی تا حدودی حل شد . یه سری تغییرات هم دارم میدم تا با nokkaew هم سازگاری کامل پیدا کنه .
متاسفانه چون مجبورم پراکنده روش کار کنم خیلی کند پیش میره ولی به زودی درست میشه .

با یه چیزی برخورد کردم ، اونم اینکه در configuration.php به صورت پیشفرض مقدار mosConfig_lang رو برابر نام زبان (مثلا english یا persian ) قرار می گیره
ولی در مامبوی فارسی این مقدار برابر fa_IR قرار داده شده . همین مورد هم در فایل های زبان وجود داره . می خواهم بدونم این استاندارد هست یا نیاز به تغییر داره ؟؟

البته این بی ربط با موضوع کامپوننت هم نیست هااا . ;)
انشاا.. اگه همین طور خوب پیش بره طبق برنامه یه نسخه برای تست می ذارم . ::)

اما

mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
amir.d
ابراهيم
+ خودم zomorod

یا حق

خیلی ممنون
من خیلی نمی تونم توی ترجمه بچه های رو یاری کنم . اما در مورد تغییر برنامه ...
مابقی دوستان عزیز هر کسی که می خواد، اعلام آمادگی کنه تا در اولین فرصت ترجمه شروع بشه .

موفق باشید .

سلام

امیر جان ترجمه مامبو و فایل fa_IR مربوط میشه به محتویات فایل locales.xml که در پوشه language قرار داره

یا علی

zomorod
06-01-2008, 11:12 AM
سلام
پس تا چند روز دیگه اگه کسی اعلام آمادگی نکرد
بین شش نفر تقسیم می کنیم
mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
ابراهيم
zomorod

یا حق

atoofy
06-01-2008, 12:51 PM
سلام. اِدست نگهدارید بابا من هم هستم. همین امروز ( 12 خرداد) نشستم و کل تاپیک را از اول تا آخر خوندم.من هم در حد سوادم می تونم کمک کنم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>البته نه کمک برنامه نویسی.
در کل کار واقعا قشنگیه و این هماهنگی و انسجام هم که در گروه هست خیلی خوبه. اصلا تو کدوم انجمنی شما بچه های به این گلی دیدین هان؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب دیگه پس رو من هم حساب باز کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــلی

zomorod
06-01-2008, 02:25 PM
سلام
تا چند روز دیگه اگه کسی اعلام آمادگی نکرد
بین هفت نفر تقسیم می کنیم
mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
ابراهيم
zomorod
.::Only FreeWares::.
یا حق

سلام. اِدست نگهدارید بابا من هم هستم. همین امروز ( 12 خرداد) نشستم و کل تاپیک را از اول تا آخر خوندم.من هم در حد سوادم می تونم کمک کنم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>البته نه کمک برنامه نویسی.
در کل کار واقعا قشنگیه و این هماهنگی و انسجام هم که در گروه هست خیلی خوبه. اصلا تو کدوم انجمنی شما بچه های به این گلی دیدین هان؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب دیگه پس رو من هم حساب باز کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــلی

Shahryar_NEO
06-01-2008, 05:01 PM
دوستان پیشنهادی ندارند که بشه از طریق htaccess کار را انجام داد و توی لینک ها /index.php نباشه ؟

ممنون
شهریار

majd66
06-02-2008, 04:02 AM
دوستان پیشنهادی ندارند که بشه از طریق htaccess کار را انجام داد و توی لینک ها /index.php نباشه ؟

سلام
من این کارو انجام دادم ولی صفحه 404 باز می شد فکر کنم یک مقدار کدها باید تغییر کنه
یک خبر خوب من قسمت عمده ای از متن ترجمه کردم البته این کار را برای استارت ترجمه انجام دادم تا بقیه دوستان هم شروع کنند :D
هر کس می خواد شروع کنه فایل پایین دانلود کنه و محتویات اون را تو این مسیر آپلود کنه administrator/components/com_sef/language/
البته هنوز خیلی کار داره که باید دوستان کمک کنند ;)

یا علی مدد

Shahryar_NEO
06-02-2008, 07:04 AM

سلام
من این کارو انجام دادم ولی صفحه 404 باز می شد فکر کنم یک مقدار کدها باید تغییر کنه
یک خبر خوب من قسمت عمده ای از متن ترجمه کردم البته این کار را برای استارت ترجمه انجام دادم تا بقیه دوستان هم شروع کنند :D
هر کس می خواد شروع کنه فایل پایین دانلود کنه و محتویات اون را تو این مسیر آپلود کنه administrator/components/com_sef/language/
البته هنوز خیلی کار داره که باید دوستان کمک کنند ;)

یا علی مدد

ممنون عزیزم ، کارت عالی بود ! فقط مجید جان &quot;سمبل &quot; چیه ؟

من هم شروع میکنم امروز .

majd66
06-02-2008, 07:29 AM
سلام عزیزم
منظور همون symblo (نشانه ،اشاره شاخص ،علامت اختصارى علامت تجسمى ،علامت ترسيمى ،نشان ،علامت ،نماد،رمز،اشاره ،رقم ،بصورت سمبل ) فکر می کنم این گزینه یک شکل به لینک وب سایت های دیگر داخل سایت اضافه میکنه .( من فعال کردم وب سایت بالا نیومد)

majd66
06-02-2008, 10:00 AM
سلام به همیگی
جناب .::Only FreeWares طی یک پیغام خصوصی به نکته های خوبی اشاره کردن و در کل اینکه نمیشه کار ترجمه را گروهی انجام دارد مثلا امکان داره ترجمه ها با هم همخونی نداشته باشه. چون تا اینجا من این کار انجام داد باقی را هم انجام میدم فقط بعد از آپلود کامپوننت فارسی شده اساتید اشکالاتش برطرف کنند . پس نیاز نیست کس دیگه ای این کار انجام بده منتظر باشید تا من ترجمه کنم .

یا علی مدد

mr_aliagha
06-02-2008, 05:55 PM
با تشکر فراوان از شما.
فقط لطفا یه جوری ترجمه نشه که سه ساعت آدم بخواد فکر کنه منظور از این کلمه چی بوده یا ...
باز هم دست شما درد نکنه...

Shahryar_NEO
06-02-2008, 07:10 PM
ممنون مجید جان .

بچه ها راست میگند سعی کن رسا فارسی کنی .

ممنون
شهریار

majd66
06-03-2008, 02:02 PM
ممنون مجید جان .

بچه ها راست میگند سعی کن رسا فارسی کنی .

ممنون
شهریار

سلام
باشه عزیزان(مثل این که آمار ما بد در رفته)
فعلا که مسافرتم تا بعد تعطیلات ادامه فایل ترجمه کنم
یا علی

emad_67
06-03-2008, 06:39 PM
من این کامپوننت رو روی سرور نصب نکردم ولی چقدر این کامپوننت می تونه نسبت به sef پیشفرض مامبو موثر باشه؟
آیا فارسی شدن url ها اصلا تاثیری داره یا نه؟
یه چیز دیگه هم اینکه اگه اینو نصب کنیم آدرس های مطالب عوض میشه یا نه؟ اگر آدرس ها عوض بشه که هرچی هم تا حالا ایندکس شده میپره.

mr_aliagha
06-03-2008, 09:22 PM
آدرس های قبلی هم مشکلی نداره و لود می شه ، فقط کم کم ، آدرس های جدیدتون هم ایندکس می شه...

emad_67
06-04-2008, 05:39 AM
آدرس های قبلی هم مشکلی نداره و لود می شه ، فقط کم کم ، آدرس های جدیدتون هم ایندکس می شه...

ممنون. بیشتر می خوام بدونم چه مزایایی داره اصلا این کامپوننت و فارسی بودن url ها؟
موتور های جستجو با آدرس های فارسی مشکل دارن، البته تو یکی از پست ها دیدم که گفته شده بود آدرس بخش رو en در نظر بگیرید ولی به هر حال url تولید شده فارسی هست دیگه.
من الان توی سایتم از سایت مپ استفاده می کنم. در حال حاظر آدرس هایی که از طریق سایت مپ به گوگل معرفی میشه با آدرس های فعلی مطالب سایت یکی است. ولی در صورتی که این کامپوننت رو نصب کنم، آدرس هایی که از طریق سایت مپ معرفی میشه همون قبلی ها هستند ولی عملا کل آدرس های مطالب سایت تغییر کرده. آیا این مورد خودش یه دوگانگی برای موتور جستجو ایجاد نمیکنه و در پی اون افت page rank پیش نمیاد؟

Shahryar_NEO
06-04-2008, 05:57 AM
من این کامپوننت رو روی سرور نصب نکردم ولی چقدر این کامپوننت می تونه نسبت به sef پیشفرض مامبو موثر باشه؟
یه چیز دیگه هم اینکه اگه اینو نصب کنیم آدرس های مطالب عوض میشه یا نه؟ اگر آدرس ها عوض بشه که هرچی هم تا حالا ایندکس شده میپره.

دوست عزیزم صفحات این تاپیک را چرا نخوندید ؟ بخونید خیلی چیز ها دستگیرتون میشه !

همان طوری که محسن جان اشاره کردند لینک های فارسی به هیچ دردی نمی خورند از نظر موتور جستجو و پیج رنک و فقط دوستان فارسی زبانتون راحت تر کار می کنند ! که راه حل هایی در تاپیک ارائه شد که بررسی کنید متوجه میشید .

آدرس مطالب قبلی عوض میشه اما با لینک قبلی هم لود میشه صفحات و به مرور ایندیکس میشه !

فقط یک چیزی برای من سوال شده من چند روز پیش یک خبر در مورد X58 با SEF ایجاد کردم به لینک :

بعد جالب بود این توی گوگل ثبت شده بود و توی سرچ میومد دوم سوم ( نتیجه دسترنج شما عزیزان ) اما یک چیزی که امروز دیدم برام جالب بود ! هر چی الان سرچ کنی این لینک دیگه نیست ! چه جوریه قضیه ؟

emad_67
06-04-2008, 06:22 AM

همان طوری که محسن جان اشاره کردند لینک های فارسی به هیچ دردی نمی خورند از نظر موتور جستجو و پیج رنک و فقط دوستان فارسی زبانتون راحت تر کار می کنند ! که راه حل هایی در تاپیک ارائه شد که بررسی کنید متوجه میشید .

آدرس مطالب قبلی عوض میشه اما با لینک قبلی هم لود میشه صفحات و به مرور ایندیکس میشه !

فقط یک چیزی برای من سوال شده من چند روز پیش یک خبر در مورد X58 با SEF ایجاد کردم به لینک :

بعد جالب بود این توی گوگل ثبت شده بود و توی سرچ میومد دوم سوم ( نتیجه دسترنج شما عزیزان ) اما یک چیزی که امروز دیدم برام جالب بود ! هر چی الان سرچ کنی این لینک دیگه نیست ! چه جوریه قضیه ؟

ممنون دوست عزیز
در مورد لینک اون مطلب الان هم من عنوان مطلب و حتی آدرس صفحه رو سرچ کردم اومدش.
راستی توی این صفحه سایتت که ایندکس شده یه سری warning میده:

Shahryar_NEO
06-04-2008, 07:37 AM

ممنون دوست عزیز
در مورد لینک اون مطلب الان هم من عنوان مطلب و حتی آدرس صفحه رو سرچ کردم اومدش.
راستی توی این صفحه سایتت که ایندکس شده یه سری warning میده:

میشه لینک گوگل که سرچ کردید را بدید ؟ ممنون .

در مورد اون صفحه بله لینک دستی دادم و اینکه چند تا مشکل دیگه هست . اما اون اروری که شما میگید مربوط به زبان هست که احتمال زیاد در نسخه ای که دوست عزیزم امیر جان میدند حل میشه .

emad_67
06-04-2008, 08:13 AM
بفرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%86+%DA%86%DB%8C%D9%BE%D8%B3%D8%AA+%D8%A8%D8%B1 %D8%A7%DB%8C+%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86% D8%AF%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%AE%D8%A7%D9%86% DA%AF%DB%8C+Nehalem&amp;btnG=Google+Search

همون عنوان خود مطلب رو سرچ کردن

Shahryar_NEO
06-04-2008, 08:21 AM
بفرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%86+%DA%86%DB%8C%D9%BE%D8%B3%D8%AA+%D8%A8%D8%B1 %D8%A7%DB%8C+%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86% D8%AF%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%AE%D8%A7%D9%86% DA%AF%DB%8C+Nehalem&amp;btnG=Google+Search

همون عنوان خود مطلب رو سرچ کردن

گویا درست شده !

خوب عماد جان مشاهده کن خودت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%88%D9%8A+Google&amp;lr=

در صفحه دوم شهر سخت افزار حالا میاد با وجود اینکه سایت های دیگه ای مطلب را پابلیش کردند که پیج رنکشون هم بالا تر بوده . این نتیجه SEF هست .

Shahryar_NEO
06-04-2008, 08:22 AM
( دوستان این دو پست مرا ادغام کنید )

این را هم ببین :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> A8&amp;lr=

با اینکه ما اصلا مقاله داریم در مورد Nehalem ! اما بازم همون میاد . این کاملا نتیجه SEF هست . الان دیگه فکر نمیکنم حرف مبهمی در نتیجه براتون مونده باشه :دی

emad_67
06-04-2008, 10:14 AM

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%88%D9%8A+Google&amp;lr=

در صفحه دوم شهر سخت افزار حالا میاد با وجود اینکه سایت های دیگه ای مطلب را پابلیش کردند که پیج رنکشون هم بالا تر بوده . این نتیجه SEF هست .

این را هم ببین :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> A8&amp;lr=

آقا میشه بگی اصلا این sef چیکار میکنه؟ :D
خوب همونطور که خودت هم گفتی فارسی بودن لینک ها تاثیری نداره، پس چی الان باعث شده که لینک سایت شما بیاد بالاتر؟
تگ خاصی هم تو سورس صفحه اضافه نشده.

Shahryar_NEO
06-04-2008, 10:50 AM

این را هم ببین :

آقا میشه بگی اصلا این sef چیکار میکنه؟ :D
خوب همونطور که خودت هم گفتی فارسی بودن لینک ها تاثیری نداره، پس چی الان باعث شده که لینک سایت شما بیاد بالاتر؟
تگ خاصی هم تو سورس صفحه اضافه نشده.

دقت کن دو تا مسئله هست که نباید اینجا قاطی باشه یکی اینکه شهر سخت افزار قبل از این هم بالا بود اما اینی که اینجا داریم بررسی میکنیم بهتر شدن کار هست پس همه لینک ها را در نظر نگیر !

این دو لینکی که من آدرس دادم دقت کنی توی URL کلمه کلیدی انگلیسی بوده ! از این جهت قشنگ پیدا میکنه . اگر هم توی صفحات فارسی سرچ کنی که خوب وقتی URL فارسی باشه خیلی عالی میشه . اما در حالت کلی اون X58 و Nehalem به خاطر وجود هر دو کلمه در لینک هاشون بود که اومده بالا .

در مورد SEF توصیه میکنم سرچ کن توی انجمن یا گوگل مفصل بشین بخون و اگه جامع تر دوست داری بدونی SEO را مورد مطالعه قرار بده .

قربانت
شهریار

emad_67
06-04-2008, 11:16 AM
ممنون شهریار جان

اگر هم توی صفحات فارسی سرچ کنی که خوب وقتی URL فارسی باشه خیلی عالی میشه .
پس با این حساب URL های فارسی توی سرچ فارسی موثرند؟

emad_67
06-04-2008, 11:38 AM
راستی 1 چیزی رو فراموش کردم
همونطور که در بالا گفتم اگه لینک هایی که سایت مپ به گوگل معرفی می کنه با خود لینک های سایت فرق داشته باشه، آیا دوگانگی ایجاد نمیکنه؟ آیا باعث نمیشه که گوگل فکر کنه که دو صفحه با محتوای یکسان رو داریم با دو آدرس معرفی می کنیم؟
ممنون ;)

Shahryar_NEO
06-04-2008, 11:45 AM
ممنون شهریار جان

اگر هم توی صفحات فارسی سرچ کنی که خوب وقتی URL فارسی باشه خیلی عالی میشه .
پس با این حساب URL های فارسی توی سرچ فارسی موثرند؟

احتمالا ! اونم توی گوگل فارسی ! اما توی پیج رنک و ... منفی کار میکنند !

Shahryar_NEO
06-04-2008, 11:46 AM
راستی 1 چیزی رو فراموش کردم
همونطور که در بالا گفتم اگه لینک هایی که سایت مپ به گوگل معرفی می کنه با خود لینک های سایت فرق داشته باشه، آیا دوگانگی ایجاد نمیکنه؟ آیا باعث نمیشه که گوگل فکر کنه که دو صفحه با محتوای یکسان رو داریم با دو آدرس معرفی می کنیم؟
ممنون ;)

اطلاع ندارم ! دو گانگی هم نه برای چی دوگانگی ؟ البته عرض کردم چون اطلاع ندارم سیستم گوگل را نمیدونم اما دو تا لینک میشه به یک آیتم بد نیست که ! :دی

emad_67
06-04-2008, 12:18 PM
خوب پس شما چه جوری راضی شدی که ریسک کنی و پیج رنک سایتت که بالا هست رو پایین بیاری :دی

اطلاع ندارم ! دو گانگی هم نه برای چی دوگانگی ؟ البته عرض کردم چون اطلاع ندارم سیستم گوگل را نمیدونم اما دو تا لینک میشه به یک آیتم بد نیست که ! :دی

صرفا به خاطر اینکه دو تا لینک با محتوای یکسان به وجود میاد می گم که بده : دی
اخه من یه جا خونده بودم که گفته بود با این کار گوگل فکر میکنه که برای بهتر ثبت شدن مطلب، دو بار اونو کپی کردی تو سایت و پیج رنک رو ممکنه بیاره پایین.
علت اینکه آدرس ها رو هم از بدون www ریدایرکت میکنن روی با www همینه.

mr_aliagha
06-04-2008, 01:06 PM
پیج رنک فرمولش چیز دیگه هست و با این چیزا پایین نمیاد ، خیلی هم تو نمایش سایتون در صفحات اول موثر نیست ( موثر هست اما نه خیلی ) یه سری معیار هست که باز هم کسی با قطعیت نمی گه اما خوب گفته شده ، که تو این معیار ها سایت شما ممکنه به عنوان متقلب شناخته بشه و یه مقدار تو نتایج سرچ می ره عقب تر ، یکی از اون معیار ها که بعضی ها گفتند وجود صفحات یکسان هست...

atoofy
06-04-2008, 01:07 PM

سلام میشه بیشتر در مورد ارتباط wwwٍُّ با SEF و راهکار اون توضیح بدین؟

یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلی

emad_67
06-04-2008, 01:48 PM
اینجا رو بخون:

Shahryar_NEO
06-04-2008, 04:52 PM
خوب پس شما چه جوری راضی شدی که ریسک کنی و پیج رنک سایتت که بالا هست رو پایین بیاری :دی

صرفا به خاطر اینکه دو تا لینک با محتوای یکسان به وجود میاد می گم که بده : دی
اخه من یه جا خونده بودم که گفته بود با این کار گوگل فکر میکنه که برای بهتر ثبت شدن مطلب، دو بار اونو کپی کردی تو سایت و پیج رنک رو ممکنه بیاره پایین.

عزیزم زندگی همش ریسک هست و با ریسک شما میتونی پیشرفت کنی مهم این هست که الان ما بتونیم اینجا یک کار گروهی خوب را ارائه بدیم .

atoofy
06-04-2008, 06:09 PM
اینجا رو بخون:

سلام عزیز. لینکش برای من یکی که کار نمی کنه.
مطمئنی درسته؟

یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـلی

emad_67
06-05-2008, 04:08 AM
بله درسته لینکش
میتونی اینجا رو ببینی:

همون مطلبه

emad_67
06-07-2008, 04:27 AM
البته این نسخه انگلیسی هست و برای اینکه با زبان فارسی در تقویم و... با مشکل مواجه نشید از فایل زیر استفاده کنید :

جناب amir.d میتونی یه لینک دیگه بزاری از همین نسخه ای که میگی با تقویم و اینا مشکل نداره؟
من نتونستم از این لینم که دیدی دانبود کنم.
دوستانی هم که نسخه ادیت شده رو دارن اگه لطف کنن و بزارن ممنون میشم.

Shahryar_NEO
06-07-2008, 04:53 AM

جناب amir.d میتونی یه لینک دیگه بزاری از همین نسخه ای که میگی با تقویم و اینا مشکل نداره؟
من نتونستم از این لینم که دیدی دانبود کنم.
دوستانی هم که نسخه ادیت شده رو دارن اگه لطف کنن و بزارن ممنون میشم.

این پست کجا بود ؟

emad_67
06-07-2008, 05:08 AM
این پست کجا بود ؟

صفحه چهارم همین تاپیک، پست 57
منظورم همون extend-sef هست.

emad_67
06-08-2008, 05:01 AM
کسی نتونست اون فایل رو دانود کنه؟
این جناب amir.d هم پیداش نیست خدا رو شکر :دی

amir.d
06-08-2008, 05:54 AM
سلام
به همه دوستان
ببخشید این چند روز رفته بودم یه سفر کوچیک ;)

emadجان حالا چرا خدا رو شکر ??? یعنی انقدر ...

این لینک رپیدشیر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست درست کار میکنه (امید وارم ;D)

امروز روی بخش های آخر کامپوننت و سازگاریش با nokkeaw کار میکنم و نتیجه رو میگم . فقط از ترجمه چه خبر ؟؟

موفق باشید
امیر

majd66
06-08-2008, 06:26 AM
سلام به دوستان عزیز
من هم رقته بودم تعطیلات البته تو تعطیلات یک مقدار روی ترجمه کار کردم چیز زیادی نموده سعی می کنم زودتر تموم کنم

emad_67
06-08-2008, 08:10 AM
emadجان حالا چرا خدا رو شکر ??? یعنی انقدر ...

نه امیر جان این حرفا چیه؟ شما سروری. دو روزه منتظرتیم بیای این کامپیوننت رو آپ کنی ;)
به هر حال دستت درد نکنه. خیلی لطف کردی.

amir.d
06-08-2008, 08:28 AM
نه امیر جان این حرفا چیه؟ شما سروری. دو روزه منتظرتیم بیای این کامپیوننت رو آپ کنی ;)
به هر حال دستت درد نکنه. خیلی لطف کردی.

آقا شما Serveri یعنی چی ??? ؟ (انقدر این بحث سرور ها داغ شده که اشتباه خوندم ;D)
خواهش میکنم .

امروز خیلی سرم شلوغه (چون روز اول بعد از تعطیلات هست ) ولی دارم روش این وسطا کار می کنم .

موفق باشید
امیر

emad_67
06-08-2008, 08:57 AM
امیر جان یه سوال
وقتی که بعضی آدرس ها رو عوض میکنیم، آیا بازم آدرس های قبلی توسط موتور های جستجو ایندکس میشه؟
چون همچنان دسترسی با آدرس های قبلی هم به اون بخش مورد نظر موجود هست اینو پرسیدم ببینم آدرس های قبلی هم ممکنه ایندکس بشن یا نه فقط جدید ها ایندکس میشن؟
یه سوال دیگه هم اینکه این کامپوننت nokkeaw چیه و چیکار میکنه؟
ممنون

amir.d
06-08-2008, 10:36 AM
emad جان
در مورد ایندکس کردن ، میشه گفت به مرور زمان آدرس های جدید ایندکس خواهند و جایگزین قبلی ها میشن . این عالیه که لینک های قبلی قابل دسترس هستن چون تازمانی که موتور های جستجو آدرس های جدید رو کشف ! کنند و ... کاربرها از همون لینک های قبلی به مطالب مورد نظر میرسند .

کامپوننت nokkaew هم برای چند زبانه کردن سایت هست . (یه سرچ کن زود تر به جوابت میرسی . :-X)

موفق باشید
امیر

majd66
06-09-2008, 12:34 PM
سلام
الان مشکل لینک های فارسی برای این کامپوننت برای مطالب سایت حل شده(با عنوان مستعار) اما همین مشکل با remository وجود داره واینجا دیگه خبری از عنوان مستعار نیست .
چطور میشه لینک صفحات در remository را انگلیسی قرار داد برای موتور های جستجو ، ولی برای بازدید کننده کلمات فارسی نمایش داده بشه.
من عنوان صفحه را در remository انگلیسی نوشتم و نامش را فارسی ولی تاثیری نداشت یعنی وقتی به صفحه مورد نظر می رفتی مثلا نام لینک فارسی بود مامبو لرن ، توی آدرس بار هم فارسی بود و فقط بالای Firefox یه کلمه انگلیسی قسمت تایتل بار وجود داشت
mambolearn
حالا چه کنییم؟ یعنی میگی از remository استفاده نکنیم بریم سراغ روش های سنتی؟

Shahryar_NEO
06-10-2008, 10:51 AM
سلام
الان مشکل لینک های فارسی برای این کامپوننت برای مطالب سایت حل شده(با عنوان مستعار) اما همین مشکل با remository وجود داره واینجا دیگه خبری از عنوان مستعار نیست .
چطور میشه لینک صفحات در remository را انگلیسی قرار داد برای موتور های جستجو ، ولی برای بازدید کننده کلمات فارسی نمایش داده بشه.
من عنوان صفحه را در remository انگلیسی نوشتم و نامش را فارسی ولی تاثیری نداشت یعنی وقتی به صفحه مورد نظر می رفتی مثلا نام لینک فارسی بود مامبو لرن ، توی آدرس بار هم فارسی بود و فقط بالای Firefox یه کلمه انگلیسی قسمت تایتل بار وجود داشت
mambolearn
حالا چه کنییم؟ یعنی میگی از remository استفاده نکنیم بریم سراغ روش های سنتی؟

مجید جان برو توی تنظیمات و skip کن remository را بعد از یک کامپوننت SEF دیگه میتونی برای مرکز دانلود استفاده کنی یا حتی غیر فعالش کنی .

majd66
06-10-2008, 12:52 PM
من نمی خواستم skip کنم می خواستم مشکل حل بشه ولی&quot; یک کامپوننت دیگه&quot; هم حرفی خوبی چون تو خود سایت remository یه همچین چیزی دیدم
ممنون

یل علی مدد

amir.d
06-11-2008, 07:43 AM
سلام

دوستان از ترجمه چه خبر ؟

من تونستم این کامپوننت رو با کامپوننت Nokkaew استفاده کنم :D . البته یه خرده ایراد داره که باید برطرف بشه ، مثلا یکی اینکه باید Insert language code in URL حتما &quot;yes&quot; تنظیم بشه وگر نه فقط زبان دیفالت رو برمی گردونه .

و البته برای استفاده این دوتا باهم باید یه خط هم در کامپوننت Nokkaew دست کاری بشه . ;)

خیلی این روزها سرم شلوغه . باید این خبر رو دو روز پیش میدادم ولی نشد . :-\

این کامپوننت برای اینکه به صورت کامل و درست کار کنه هنوزم کار داره ولی فعلا در شرایطی هست که میشه ازش استفاده کرد .

من رو هم از وضعیت ترجمه بی خبر نذارید . دارم هنوزم تو وقت های خالی روش کار می کنم . ممنون از همکاریه خوبتون :)

موفق باشید
امیر

amir.d
06-11-2008, 07:54 AM
آخ ببخشید بازم دوتا شد ;D

آخرش هم یادم رفت بگم که نیمی از مشکلات با تغییر فایل configuration.php و استاندار (از نظر من ) کردنش انجام شد .

من مامبو رو انگلیسی و ... رو دانلود کردم و حتی خود فایل configuration.php-disk رو هم بررسی کردم . در تمام اونها mosConfig_lang رو برابر نام زبان قرار دادن (مثلا english)

و برای mosConfig_locale نام ایزو رو قرار دادن (مثلا en) . منم از همین روش استفاده کردم و فایل رو با همین ساختار در آوردم -- در مامبو فارسی هر دوی این متغیر ها برابر fa_IR قرار گرفته -- و mosConfig_lang را برابر persian قرار دادم . چون در خود کامپوننت nokkaew هم به همین شکل تعریف شده .

این رو گفتم که اگه درستش اینه (اگه!) در ورژن بعدی تغییر کنه .

ممنون .

emad_67
06-13-2008, 06:05 AM
مجددا سلام
من این کامپوننت extend_sef رو روس سرور نصب کردم و فایل htaccess اون رو هم جایگزین فایل فعلی کردم ولی وقتی فایل جایگزین میشه دیگه قسمت ادمین سایت بالا نمیاد و توی همون صفحه اصلی سایت ارور 404 رو میده.
من یه مقدار خطوط این فایل htaccess رو چک کردم و دیدم که توی این فایل این خط رو داره:

RewriteRule ^(.*) index3.php

که توی htaccess قبلی من اینو نداشت. همین خط هم باعث ایجاد مشکل میشه، یعنی وقتی این خط رو حذف می کنم قسمت ادمین بالا میاد ولی دیگه خود این کامپوننت کار نمیکنه و آدرس هایی که توسط این کامپوننت جایگزین شدن باز نمیشن.
حالا من چی کار کنم؟

amir.d
06-13-2008, 08:30 AM
سلام

ببینم رو شاخه administrator قفل گذاشتی ؟

منم این مشکل رو داشتم ، بدونه تغییر کد اول پسورد را بردار ببین وارد بخش مدیریت میشه یا نه ؟

راستی از ترجمه چه خبر ؟ :-\

موفق باشید
امیر

emad_67
06-13-2008, 08:56 AM
سلام

ببینم رو شاخه administrator قفل گذاشتی ؟

منم این مشکل رو داشتم ، بدونه تغییر کد اول پسورد را بردار ببین وارد بخش مدیریت میشه یا نه ؟

ممنون امیر جان
رمز رو که حذف کردم درست شد ولی راه دیگه ای نیست که رمز رو حذف نکنم؟

راستی از ترجمه چه خبر ؟ :-\

شما دعا کن این امتحان های لعنتی به خوبی تموم بشه من اصلا تنهایی میشینم کلشو ترجمه میکنم :دی
خیلی دوست داشتم تو ترجمه این کامپوننت شرکت کنم ولی آخر ترم هست و هزار مصیبت، ما هم که دلمون به همین روز های آخر گرمه : دی

majd66
06-14-2008, 03:50 AM
سلام
چقدر شما گیر این ترجمه هستید صبر کنید تموم میشه منم یک مقدار کار دارم ولی دارم روش کار می کنم

amir.d
06-14-2008, 06:15 AM
سلام
چقدر شما گیر این ترجمه هستید صبر کنید تموم میشه منم یک مقدار کار دارم ولی دارم روش کار می کنم

علیک سلام

مجید جان ، من گیر ندادم که ! :-[

من فقط می خواستم یه خبر بگیرم :-\

ممنون که با مشغله هایی که داری ، بازم روش کار می کنی . ;)

emad جان هنوز راه حلی پیدا نکردم (یعنی اصلا تلاشی نکرده بودم ولی به فکرش هستم ;) ) . البته خیلی هم بد نیست چون شاخه administrator کاملا از دسترس کاربر خارجه !

موفق باشید
امیر

emad_67
06-14-2008, 06:48 AM
emad جان هنوز راه حلی پیدا نکردم (یعنی اصلا تلاشی نکرده بودم ولی به فکرش هستم چشمک ) . البته خیلی هم بد نیست چون شاخه administrator کاملا از دسترس کاربر خارجه !

ممنون، ولی اینجوری علاوه بر اینکه از دسترس کاربر خارجه از دسترس خود منم خارجه :-\
فعلا این کامپوننت رو غیر فعال کردم تا ببینم راهی پیدا می کنم یا نه.

Shahryar_NEO
06-17-2008, 06:15 AM
دوباره اومدم !

چند تا سوال :

1- کار ترجمه به کجا کشید ؟
2- کار شما امیرجان به کجا کشید ؟
3- من اومدم چند روز پیش مقالات و بررسی محصولات سایت را ادیت کردم و متناسب با SEF کردمش و keyword هم به مطالبش اضافه کردم بعدش که Purge کردم این طوری میشه :

majd66
06-17-2008, 06:33 AM
سلام
کار ترجمه در حال انجام و قسمت توضیحات هر مطلب مونده تا قسمت تنظیمات زبان(ترجمه زبان) هم توضیحات ها را انجام دادم .

یا علی مدد

Shahryar_NEO
06-17-2008, 07:16 AM
3- من اومدم چند روز پیش مقالات و بررسی محصولات سایت را ادیت کردم و متناسب با SEF کردمش و keyword هم به مطالبش اضافه کردم بعدش که Purge کردم این طوری میشه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به هیچ وجهی نمایش داده نمیشه بخش مقالات !

راه حلی دارید ؟

majd66
06-17-2008, 07:28 AM
این آدرس راحت و بدون مشکب باز میشه
پس به این معنی که مشکلی از SEF نیست
و همچنین این آدرس
باز میشه

Shahryar_NEO
06-17-2008, 07:44 AM
این آدرس راحت و بدون مشکب باز میشه
پس به این معنی که مشکلی از SEF نیست
و همچنین این آدرس
باز میشه

نه دلیل نمیشه ! Section را نشون نمیده . البته نمیدونم دلیل چیه اما مثلا news را درست نشون میده اما با review و مقاله مشکل داره .

majd66
06-17-2008, 07:51 AM
خو شاید مشکل از تنظیمات مجموعه و بخش (چون یکی رو نمایش میدهو یکی دیگر نمایش نمیده)

Shahryar_NEO
06-17-2008, 07:56 AM
یک کاری میکنید ؟ از صفحه Advance کنترل پانلتون ( اگه این طوری هستید یعنی بخش و زیر مجموعه و ... دارید ) یک اسکرین شات برای من میگیرید ؟

ممنون
شهریار

majd66
06-17-2008, 08:12 AM
یک کاری میکنید ؟ از صفحه Advance کنترل پانلتون ( اگه این طوری هستید یعنی بخش و زیر مجموعه و ... دارید ) یک اسکرین شات برای من میگیرید ؟

منظورت همین بود ( البته برای من فارسی)

الهام
06-17-2008, 12:44 PM
سلام. من SH404sef را از آدرسی که داده بودید نصب کردم. مواردی که باید رعایت کنم را هم چک کردم. اما تو فایل database.php اصلاً اون کدها را ندارم که بخوام حذفش کنم. ورژن مامبو من 1.4.1 است. صفحه اولم را هم سفید نشون میده. چیکار باید بکنم؟؟

Shahryar_NEO
06-17-2008, 01:40 PM
بعد از اون پستی که امیر جان دادند راهکرد بدون database.php شد عزیزم ! پس اصلا گیر به اون ندید و فقط اون فایلی که باید ادیت کنید برای زبان را ادیت کنید .

صفحه اول را سفید نشون میده احتمال میدم که htaccess مشخص داره ( احتمال میدم ) .

در کل یک پیشنهاد میکنم مشکل صفحه سفید حل شد سریعا به 4.6.2 آپگرید کنید که خیلی ساده هست اما مشکلات خیلی کمتر میشه !

majd66
06-17-2008, 02:31 PM
سلام
الهام جان این کامپوننت احتمالا با ورژن مامبو شما مچ نباشه در ضمن شما اگر از sh404sef استفاده میکنید باید فایل sh404sef.class.php داخل مسیر administrator/components/com_sef ویرایش کنید .
برید به صفحه 7 همین تاپیک

موفق باشید

الهام
06-18-2008, 07:43 AM
ببخشید من امکان تغییر هیچ فایلی را تو فولدر com_sef موجود در مسیر administrator/components ندارم. حتی نمی تونم پرمیشن این فولدر را تغییر بدم. پرمیشن اون روی 755 ست شده. من می تونم سایر کامپوننت هایی که توی همین مسیر هستند و با همین پرمیشن را تغییر بدم. فایلهاش را ادیت کنم و ... . اما توی این فولدر هیچ تغییری نمی تونم بدم.

majd66
06-18-2008, 09:34 AM
نمی دنوم مشکل چیه
ولی شما یک ترفند کوچیک بزنید نامه پوشه com_sef تغییر بدید به com_sef1 بعد فایل مورد نظر تغییر بدید و دوباره نام فایل برگردونید

کسی نفهمید چطور میشه این index.php از توی آدرس برداشت ولی باز هم کامپوننت درست کار کنه
راستی تو ی ترجمه تازه من به این پی بردم که این کامپوننت آخرش واقعا آخرش حتی گزینه های امنیتی هم خیلی خوبه مثل یک کامپوننت امنیتی عمل می کنه .

** دو پست یکی شد

Shahryar_NEO
06-22-2008, 07:26 AM
کسی نفهمید چطور میشه این index.php از توی آدرس برداشت ولی باز هم کامپوننت درست کار کنه
راستی تو ی ترجمه تازه من به این پی بردم که این کامپوننت آخرش واقعا آخرش حتی گزینه های امنیتی هم خیلی خوبه مثل یک کامپوننت امنیتی عمل می کنه .

من چندی پیش با جناب فیروزمندان صحبت کردم گویا احتمالش 0.5 درصد هم نیست !

majd66
06-22-2008, 07:43 AM
پس نمیشه&#160; index.php برداشت :(

سلام
یک سوال فایل پلاگین کامپوننت sobi2 داخل پوشه sef_ext وجود داره ولی توی تنظیمات کامپوننت sh404sef دیده نمی شه

** دو پست شما یکی شد

Shahryar_NEO
07-02-2008, 12:36 PM
خوب فارسی سازی به کجا کشید ؟

majd66
07-02-2008, 02:53 PM
تموم شده فقط منتظرم 4.6.5 بودم تا روی اون هم تست کنم ، کن امروز منتشر شد :)

دوستان برای کامپوننت فارس به این تاپیک مراجعه کنند

** دو پست شما یکی شد

mr_aliagha
07-03-2008, 02:19 PM
یه نکته به ذهنم یه دفعه رسید ، کامپوننت از لحاظ امنیتی تست شد؟! فردا پس فردا سایت های مامبو یکی یکی هک نشند؟! لطفا دوستانی که تو این زمینه کار کردند ما رو هم در جریان بگذارند.
با تشکر.

Shahryar_NEO
07-13-2008, 05:54 PM
یه نکته به ذهنم یه دفعه رسید ، کامپوننت از لحاظ امنیتی تست شد؟! فردا پس فردا سایت های مامبو یکی یکی هک نشند؟! لطفا دوستانی که تو این زمینه کار کردند ما رو هم در جریان بگذارند.
با تشکر.

دقیقا ! این نکته ای هست که من و امثال بنده را میتونه نگران کنه اما مشکل اینجاست که بنده از نظر امنیتی اطلاعاتم بالا نیست . دوستان این پیشنهاد خیلی خوبی بود که دوست عزیزمون دادند کسی هست که بتونه این کامپوننت را از نظر امنیتی چک کنه ؟

Shahryar_NEO
07-13-2008, 05:55 PM
دوستان برای کامپوننت فارس به این تاپیک مراجعه کنند

مجید جان واقعا خسته نباشی ، کار بزرگی کردی ...

خوب دوستان اگه موافق باشند به آموزش کامل این کامپوننت بپردازیم ...

majd66
07-14-2008, 09:38 AM
شهریار جان بزرا مشکل index.php حل بشه بعد برای آموزش هم یک فکری میکنیم

لینک تاپیک index.php

یا حق

majd66
07-14-2008, 09:39 AM
از نظر امنیتی من با آقا سیامک تماس گرفتم ولی سرش شلوغ بود نمی تونست فعلا کمک کنه

یا حق

Shahryar_NEO
08-21-2008, 04:50 PM
سلام به همه عزیزان ...

مجید جان ، سیامک عزیز چک کردند ؟

hamid2days
09-18-2008, 11:00 AM
سلام
بروبکس
من تمامی یحث رو نخوندم

آیا از این کامیپونت ها برای جوملا هم میشه سود برد و استفاده کرده...

atoofy
09-18-2008, 11:12 AM
سلام. اين كامپوننت براي جوملا هم سازگاره!

يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي

hamid2days
09-18-2008, 02:50 PM
از پشتیبانی شما ممنون
بینم کارش و نصبش چه جوری هست..

سوال داشتم می پرسم

سلام. اين كامپوننت براي جوملا هم سازگاره!

يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي

mousio
01-01-2009, 04:05 PM
سلام

من از کامپوننت
sh404SEF استفاده کردم .
مامبو من 4.6.5 و ورژن کامپوننت 1.3.8 استیبل انگلیسی است .....
بعد از استفاده ، تاریخ ارسال مطالب حذف شد و نشان داده نمی شود . شما به این مشکل برخوردید ؟
لینک مطلب و ... هم انگلیسی شد . من تو تاپیک ها گشتم . یک راه حل هم براش دیدم اما نتونستم کاری بکنم .
در صورت ممکن یک راهنمایی بفرمایید

ممنون

3FX
04-29-2009, 04:20 PM
سلام

من از کامپوننت
sh404SEF استفاده کردم .
مامبو من 4.6.5 و ورژن کامپوننت 1.3.8 استیبل انگلیسی است .....
بعد از استفاده ، تاریخ ارسال مطالب حذف شد و نشان داده نمی شود . شما به این مشکل برخوردید ؟
لینک مطلب و ... هم انگلیسی شد . من تو تاپیک ها گشتم . یک راه حل هم براش دیدم اما نتونستم کاری بکنم .
در صورت ممکن یک راهنمایی بفرمایید
با سلام بنده هم همین مشکل دوستمون رو دارم و لینک ادامه مطلب انگلیسی شده و کامپونت حاضرین سایت نیز انگلیسی شده ! این در مورد ماژول ورود و خروج نیز صادق هست و کلا انگلیسی شده !!
از همه مهم تر اینکدینگ سایت بهم ریخته و از UTF8 به ARABIC تغییر پیدا کرده که باعث شده همه نوشته ها چرت و پرت بشن !!
لطفا یکی کمک کنه تا این مشکلات رو بتونم حل کنم
خیلی ممنون

Poursadeghi
01-03-2010, 10:23 AM
سلام به همه دوستان با ارزش مامبولرن
من اگه خدا بخواد به تازگی به جمعتون ملحق شدم.
دست روزگار هم اولین ماجراجوییم در مورد یه اس ای اف بود. یعنی دنبال یه اس ای اف امن و حرفه ای می گشتم.
ولی اگه راستشو بخواید سه چهار ساعتی در این رابطه سایت رو زیر و رو کردم و متاسفانه الان به کلی گیج شدم. اگه امکان داره یکی از دوستان واقعا یه اس ای اف قابل اطمینان معرفی کنه که البته دنگ و فنگ زیادی هم نداشته باشه.
موفق باشید

مهدی.
01-03-2010, 11:31 AM
سلام - خوش آمدید

برای مامبو بهتر است از sef پیشفرض مامبو استفاده کنید. اگر نیاز به توضیحات بیشتر بود در یک تاپیک جدید مطرح کنید.

این تاپیک به دلیل قدیمی بودن و ناسازگاری sef404 با مامبو قفل شد.

زمستانتان سپید