توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطاي صفحه مديريت سايت
abnoos
06-27-2006, 04:40 AM
من مراحل نصب mambo فارسي را كامل انجام دادم ولي اين لينك صفحه مديريت اين خطا رو ميده !
Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> farsi.php on line 766
اگه ممكنه من رو كمك كنيد من تازه كار هستم. :(
javad583
06-27-2006, 10:21 AM
دوست عزیز سلام، شما محتویات فایل admin_farsi.php رو دستکاری کردین؟ یه بار دیگه فایل رو از پکیج مامبو یه سایتتون آپلود کنید.
Siamak
06-27-2006, 12:21 PM
شما این مامبو رو از مامبو لرن دانلود کردید؟؟
علتش استفاده از PHP5 هست. این نسخه از مامبو با ورژن PHP4.4 کار میکنه و شما به علت استفاده از WAMP 5 به مشکل برخورد کردید. بهتره از AppServer استفاده کنید.
firoozmandan
06-27-2006, 01:28 PM
مشکل شما دوست عزیز با دانلود مامبو از سایت رسمی مامبو در ایران ( مامبولرن ) حل میشه .
نسخه ای که شما استفاده میکنید مورد تایید تیم مامبولرن نیست و قابلیت ارتقا به ورژنهای بالاتر توسط پچ های ارائه شده مامبولرن را ندارد .
( سایت مامبولرن در حال بروز رسانی است و تا چند روز دیگر قابل استفاده خواهد بود )
یا علی
abnoos
06-28-2006, 11:35 AM
ميشه بگيد من بايد mambo فارسي رو از كجا بايد dl كنم !
سايت مامبو لرن فارسي كه هيج جايي براي dl نداره؟
با مامبو معمولي آيا مي توان وب سايت فارسي طراحي نمود؟
javad583
06-28-2006, 12:27 PM
با مامبو فارسی هم میشه وب سایت فارسی رو طراحی کرد، اما من شخصا به شما توصیه میکنم که صبر کنید تا سایت مامبو حاضر بشه و مامبو تمام فارسی رو ازش دانلود کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.