توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سايت تكنولوژي عمران
با سلام
من يك سايت عمراني دارم ميسازم كه با اين سيستم طراحي شده ولي درمورود امنيت با مشكل مواجه شدم
ثانيا اگر در رشته عمران فعاليت ميكنيد ميتوانيد به سايت ما اسپانسر شويد .
اين سايت را چگونه ارزيابي ميكنيد
javad583
06-27-2006, 10:11 AM
دوست عزیز با سلام چنانچه در مورد امنیت سایت خود مشکلی دارید حتما با مدیر تالار هماهنگ کنید، ما در کنار شما هستیم.
webpen
06-27-2006, 01:19 PM
اخیرا سایت های خوبی در زمینه عمران فعال شده اند. رقابت در این بخش سخت است. توصیه میکنم پیش از شروع هدفتان را کاملا ترسیم کنید.
در ضمن به محتوا بیشاندیشید که آیا مخاطبین را راضی می کند یا خیر.
با آرزوی موفقیت...
firoozmandan
06-27-2006, 01:29 PM
سلام
مشکلتون دقیقا چیه ؟ خوشحال میشیم اگر بتونیم بهتون کمک کنیم .
راستی لینک سایتتون ؟؟ ;)
یا علی
با سلام
من هنوز مشكل امنيتي خاصي ندارم فقط براي جلوگيري از هك راهكارهايي را ميخواستم بدانم و پيشگيري كنم از هرچه مشكل است . گروهي از اين مقالات را خوانده ام ولي باز ميخواستم نكات تكميلي را بدانم .
سايت عمراني كه من قرار است بسازم با همكاري دانشگاهها و شركتها است . و گروهي را براي نوشتن مقاله بسيج كرده ام . ولي حالا زمان امتحانات است . بعد از امتحانات يك سايت قوي و مرجعي براي دانشجويان قرار ميدهم . و تصميم دارم هركس بتواند مقاله بدهد . و با نامش ثبت شود . در منطقه ما چنين سايتي كم است - دانشگاهها و ساير شركت ها براي تبليغ خود نياز به اين چنين سايتي دارند .
اميدوارم در زمينه امنيت و راهنمايي كمكم كنيد .
javad583
06-28-2006, 11:36 AM
خب این مسئله وابستگی زیادی به مهارت و سطح اطلاعاتتون و هم چنین سروری که ازش خدمات میگیرید داره. در هر حال آرزوی موفقیت رو براتون دارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.