PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن دکمه Apply و Save در ادیتور !

Shahryar_NEO
05-21-2008, 09:31 AM
سلام به دوستان عزیز . بعد از پاک کردن و نصب مجدد نسخه 3.0.5 ادیتور MOStlyce این مشکل وجود داره وقتی که میخوام مطلب منتشر کنم تا زمانی کار میکنه که فیلد های مربوطه پر نشده باشه و وقتی که مطلب را مینویسم و عنوان و مجموعه را انتخاب میکنم دیگه کار نمیکنه !

این طوری که سرچ کردم توی گوگل این مشکل جاهای دیگه هم بوده ! اما تهش را بگیری راه حل هاشون هیچ کدوم کارآمد نبود و نیست . به نظرتون مشکل چیه و چه طوری میتونم حلش کنم ؟

abtin
05-21-2008, 11:20 AM
سلام

مامبوت و مخلفاتش رو کامل نصب کردین ؟

چک کن ببین مامبو منتشر شده ؟

دکمه های خود ادیتور کار می کنن ؟

با فایرفاکس چک کن . آدرس سایت رو با www بزن .

کلا شما که زحمت کشیدی توی گوگل سرچ کردی تو انجمن هم سرچ می کردی :D !

Shahryar_NEO
05-23-2008, 04:28 AM
سلام

مامبوت و مخلفاتش رو کامل نصب کردین ؟

چک کن ببین مامبو منتشر شده ؟

دکمه های خود ادیتور کار می کنن ؟

با فایرفاکس چک کن . آدرس سایت رو با www بزن .

کلا شما که زحمت کشیدی توی گوگل سرچ کردی تو انجمن هم سرچ می کردی :D !

آبتین جان !!! عزیزم دیگه این قدر ... نیستم که سرچ نکرده تاپیک بزنم !

تمام کار هایی که شما گفتید را انجام دادم درست نشد ! دکمه های خود بروزر هم کار میکنه .

حالا میفرمایید چی کار کنم ؟

قربانت
شهریار

hossein.shokrzadeh
05-23-2008, 08:37 AM
سلام
فقط save و apply مشکل داره پس؟
تو محتوای استاتیک و داینامیک هر دو یه جوره؟
ادیتور رو پاک کن ادیتور پیشفرض رو نصب کن ببین درست میشه؟
اگر نشد فعلا یه سیگار خوب برای خودت انتخاب کن(نکشی!) تا بچه ها بیان... ;)
یا علی علیه السلام

Shahryar_NEO
05-26-2008, 07:37 AM
بله همین دو تا دکمه کار نمیکنه + پیش نمایش .

یک سوال ادیتور پیشفرض مامبو مگه MOStlyce نیست ؟ پیشفرض منظورتون نسخه قبلیش هست ؟

اگه اشتباه نکرده باشم MOStylce 3.0.5 با مامبو 4.6.2 مشکل داره و روی 4.6.3 استفاده میشه ! فعلا میشه یک ادیتور دیگه پیشنهاد بدید تا 4.6.3 منتشر بشه ( فارسی ) ؟

** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
05-26-2008, 07:51 AM
سلام

دکمه SAVE - Apply - Preview ربطی به ادیتور نداره !

فولدر administrator رو چک کن ممکنه فایلی درست اپلود نشده باشه .

یا علی

Shahryar_NEO
05-26-2008, 08:12 AM
سلام

دکمه SAVE - Apply - Preview ربطی به ادیتور نداره !

فولدر administrator رو چک کن ممکنه فایلی درست اپلود نشده باشه .

یا علی

الان یک ساعتی هست دارم بهش ور میرم . مشکل :

زمانی کار نمیکنه که مطلب یا چیزی را از ورد کپی پیوست کنی !

حالا مشکل از ادیتور نمیتونه باشه ؟

firoozmandan
05-26-2008, 09:36 AM
سلام

ممکنه یه conflict توی جاوا اسکریپت پیش میاد و کلا باعث میشه کدهای js اون صفحه کار نکنن ...

اگر مستقیما توی ادیتور تایپ کنی چطور ؟ مشکلی هست ؟
اگر ادیتور رو غیر فعال کنی چطور ؟ مشکلی هست ؟

یا علی

Shahryar_NEO
05-26-2008, 02:48 PM
میشه با FireBug فکر کنم تشخیص داد ، درسته ؟

firoozmandan
05-27-2008, 09:50 AM
سلام

چک کن ...

سوالهای زیر هم لطفا ... ;)

سلام

ممکنه یه conflict توی جاوا اسکریپت پیش میاد و کلا باعث میشه کدهای js اون صفحه کار نکنن ...

یا علی

Shahryar_NEO
05-27-2008, 09:56 AM
سلام

چک کن ...

سوالهای زیر هم لطفا ... ;)

سلام

یا علی

محسن جان در مورد اولی که گفتم نه فقط زمانی هست که کپی پیوست میشه از ورد !

در مورد دومی نه وقتی مثلا ادیتور معمولی باشه نه مشکلی نیست !

ممنون
شهریار

محسن جان ببین این هم اروری که دقیقا سر همین دکمه Firebug میگیره :

String contains an invalid character" code: "5

؟

ممنون

( چند پست اخیر بنده را یکی کنید لطفا ) ....
==============================

آقا شما اگه زحمتی نیست بیا و با FireBug خودت چک کن توی این ارور این طور که نشون میده tinymce.js در خط اولش یک ارور میگیره این هم یکسری ارور های دیگه از همین دکمه ( Warning هستند ) :

Use of routeEvent() is deprecated. To upgrade your code, use the DOM 2 dispatchEvent() method. For more help <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

راستی این فایل را هم ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوستان مشکل ! وقتی میخوام توش فارسی + لاتین تایپ میکنم بهم میریزه! اگه میشه سریعتر راهنمایی کنید و اگه میدونید که نمیشه بگید تا نسخه قبلی را نصب کنم که نیاز هست سایت آپ بشه .

ممنون
شهریار

*** N پست شما یکی شد

firoozmandan
05-28-2008, 12:40 PM
سلام

اگر یه direction=rtl بذاری قبلش درست میشه و وقتی فارسی انگلیسی مینویسی مشکلی پیش نمیاد

یا علی

Shahryar_NEO
05-28-2008, 12:58 PM
سلام

اگر یه direction=rtl بذاری قبلش درست میشه و وقتی فارسی انگلیسی مینویسی مشکلی پیش نمیاد

یا علی

میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟

در مورد اون مشکل چی چیزی دستگیرتون شد ؟

ممنون
شهریار

firoozmandan
06-02-2008, 07:08 AM
سلام

&lt;div dir=&quot;rtl&quot;&gt;سلام تست test &lt;div&gt;

&lt;div style=&quot;direction:rtl&quot;&gt; تست سلام test &lt;/div&gt;

هر دو سطر یکین ... از هر کدوم خواستی استفاده کن

یا علی

fakhim
09-28-2008, 05:36 AM
در مورد مشکل اولی که توسط Shahryar_NEO مطرح شد کسی نتونست جواب دروست و حسابی بده ؟
من هم همون مشکلو دارم ، خودشم یهوی شد ، به هیچی غیر از وارد کردن صفحات جدید دست نزدم
لطفا راهنمایی کنید و یا اگه میشه یک ادیتور دیگه پیشنهاد بدین نصب کنیم درضمن مامبوی من مامبو 4.6.2 است .

iransbs
09-28-2008, 12:36 PM
با درود و سپاس
نگارش مامبو شما چند می باشد؟ اگر از نگارش های پیشین استفاده می کنید، به نگارش 4.6.5 بالا ببرید تا کاستی برنامه شما بر طرف شود. هر چند این کاستی در نگارش های پیشین نیز نبوده است، بهتر است بررسی کنید چرا فایل های JS بارگذراری نمی شوند. اما اگر وقت این کار ها را ندارید.
۱. مامبو خود را ارتقاء دهید.
۲. اگر کاستی بر طرف نشد، مامبوت را پاک کرده و دوباره باگذاری کنید.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

Shahryar_NEO
09-30-2008, 02:56 PM
دوست عزیزم اینجا پیگیری کنید تا مشکل را بتونیم لیست کنیم :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید
شهریار

Shahryar_NEO
01-18-2009, 05:52 PM
متاسفانه بعد از مدت زیادی دوباره به همچین مشکلی برخوردم ! مشکل را تقریبا فهمیدم چیه و اینه که اصلا اون مطالبی که در اون مواقع توی ادیتور میاد که از ورد کپی شده را اصلا ادیتور چیزی به حساب نمیاده و وقتی HTML Editor را میزنی سفید میاد !

atoofy
01-18-2009, 08:45 PM
سلام. نحوه ی کپی کردن از ورد هم هیچ اثری نداره روی این مشکل؟ (مثلا استفاده از دکمه مربوطه در خود ورد یا کپی میستقیم یا غیر مستقیم از ورد ...)

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی

Shahryar_NEO
01-21-2009, 12:34 PM
مشکل از FireFox بود و IE مشکل رفع شد ! البته من الان از WYSIWYG Pro استفاده میکنم که مشکلاتش کمتره از این جهات ولی امکاناتش کمی کمتر از MostlyCE هست .

Poursadeghi
06-19-2010, 08:32 PM
سلام
دوستان فکر کنم بهترین مرورگر برای کار با ادیتور پیشفرض یا نسخه های بالاترش ؛ همون IE هستش...چون من توی مرورگر کروم اصلا برام ادیتوری ظاهر نمیشه , فقط یه فیلد خالی هستش که مطلب رو بدون هیچ کدی میشه توش وارد کرد... توی فایرفاکس هم گاهی اوقات همونطور که دوستان گفته بودن برای وارد کردن مطالب از ورد توی ادیتور به مشکل عدم کارکرد گزینه های تائید ، ذخیره و گاهی اوقات هم حتی بستن و لغو بر میخورم. اما با IE هیچ مشکلی ندارم. به شما هم توصیه میکنم استفاده کنید :D O0

reka
06-20-2010, 03:57 AM
سلام

قوانین انجمن:

13) حتی الامکان از ارسال در تاپیک‌های قدیمی که موضوع آن‌ها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.

لطفا اگر سوالی دارید در تاپیک جدید بیان کنید.

یا علی