توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد كليه حقوق مامبو
designmanager
01-19-2006, 11:37 AM
با عرض پوزش فراوان از انجمن مامبو
من مي خواهم نوشته پائين سايتم را پاك كنم شما مي توانيد به من كمك كنيد :P
farhad
01-19-2006, 11:50 AM
سلام دوست عزیز...
شما مختار هستید که کپی رایت مامبو و مامبولرن رو پاک کنید و یا نکنید.
اگر این کار رو نکردید....مفهمش این است که شما به زحمات مامبو و مامبولرن احترام گذاشتید....ولی با برداشتن این کپی رایت ها نه ضرری به مامبو و مامبولرن میخوره و نه چیزه زیادی به سایت شما افزوده میشه !!!
designmanager
01-19-2006, 11:58 AM
حالا ميشه لطف كنيد و طريقه اين كار رو به من ياد بديد
iransbs
01-19-2006, 12:06 PM
فايل footer.php در پوشه includes خوب این فایل رو می تونید تغییر بدید
ولی باید این رو اضافه کنم مامبو یه برنامه شناخته شده می باشد و باید بگم همه این برنامه رو میشناسن این تجربه من بود که این کار رو کردم
من یه بار تویه ایران اس بی اس نوشتم " ایران اس بی اس جزو بزرگ ترین سایت های ایرانی می باشد "
یکی از کاربر ها ایمیل زد گفت بزرگ ترین سایت ایرانی که حالیش نمی شه برنامه ای که این همه روش زحمت کشیده شده رو به نام خودش زده و فکر کرده کارش خیلی بزرگ بوده بهتره نباشه
بد ضایع شدم فرداش فوتر رو دوباره گذاشتم
و این رو به شما می گم که اگر روزی خواستید یه سایت بزرگ داشته باشید اول کاربر می بینه آیا شما کارتون اصولی هست یا نه ولی وقتی فوتر یه برنامه حذف می شه دیگه کاربر نمی گه سایت شما اصولی هست بلکه می گه مدیر این سایت خیلی تازه کار هست
به هر حال موفق و پیروز باشید
designmanager
01-19-2006, 12:11 PM
مرسي اقاي بهرام و نوري عزيز
واقعا دستتون درد نكنه
jafar_tavakolian
01-20-2006, 09:35 AM
یه سوال.
راهی هست که بفهمیم کسی از مثلا مامبوی مامبو لرن استفاده کرده؟
یا نه؟
یعنی موقع نصب یه چیزی برای مامبو لرن بفرسته که نذاره این اتفاق بیفته!
اینجوری که خیلی بده :(
farhad
01-20-2006, 09:51 AM
سلام
ببینید...فهمیدن این موضوع که مامبویی که شما روی سایتتون نصب شده چه جور مامبویی هست و از کجا دانلود شده و ورژن اون چنده هیچ کاری نداره....!!!!
موقع نصب هم چیزی واسه کسی ارسال نمیشه !!!
jafar_tavakolian
01-20-2006, 10:09 AM
میشه بیشتر توضیح بدی!
اینجوری که خیلی نامردیه! هرکی می یاد برمی داره می ذاره یا اصلا میفروشه
:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
اینجوری که شما می گید هیچ جوری نمیشه فهمید !!! پش چه جوری می شه فهمید؟
firoozmandan
01-20-2006, 10:23 AM
دوست عزیز
حق با شماست ... تا حالا هم خیلی از دوستان این کار رو کردن و مامبویی که ما روی اون کار کرده بودیم رو به اسم خودشون منتشر کردند و بابت اون پولهای زیادی از بقیه گرفتند اما میشه گفت این بر میگرده به فرهنگ استفاده از Open Source و معرفت و ... کاربران
یا علی
behnam
01-20-2006, 12:42 PM
با سلام
چگونه میتوان در پایین سایت خو در کنار کپی رایت مامبو یک حق کپی رایت دیگر برای سایت خو د را هم اضافه کرد
لطفا مرا راهنمایی کنید؟
با تشکر
firoozmandan
01-20-2006, 12:49 PM
اگر از مامبو منتشر شده توسط مامبولرن استفاده میکنید فایل template/YourTemplateName/index.php رو ویرایش کنید و کپی رایت خودتون رو بذارید .
در غیر این صورت فایل includes/footer.php رو ویرایش کنید .
یا علی
jafar_tavakolian
01-20-2006, 01:47 PM
نتیجه می شه که چون ایرانی ها جنبه ندارن و کپی رایت حالیشون نمی شه  :(
کدهای شما هم کد میشه که امسال من نتونن ازش استفاده کنن و چیز یاد بگیرن  :'(
و در نتیجه چوب های ترو خشک باهم می سوزه!
هرچی می کشیم از این ایرانی بودنمونه  :-X
پ . ن مدیر : آیکن های شما ویرایش شد .
Siamak
01-21-2006, 08:20 PM
آقای توکلی در مورد یاد گرفتن جواب شما رو بنده و جناب آقای فیروزمندان داده ایم.
لطفا در استفاده از شکلکها زیاده روی نکنید. زمان صرف شده برای گذاشتن ششکلک میتواند برای کارها مفید دیگر نظیر یاد گیری اصولی php استفاده شود.
توجه شما رو جلب میکنم به قوانین استفاده از انجمن مامبو لرن.
از همکاری شما متشکرم.
behnam
01-22-2006, 10:05 AM
با سلام
در ابتدا تشکر می کنم از راهنمایی های خوب شما
من کدهای دو تا فایل را نگاه کردم در index یک include داره که فایل footer ر ا معرفی میکند که بالاش هم نوشته copyright و فایل footer هم به صورت
Gzip(decode_base64 هستش حالا ممکنه کسی منو راهنمایی کنه چگونه این فایل را می توان خوند و ویرایش کرد؟
با تشکر
Siamak
01-22-2006, 10:10 AM
اگه اون اينكلود رو برداريد مشكل حل ميشه.
اگر هم ميخواهيد تغييرش بديت توي پوشه includes هستش و اسمش هم footer.php
behnam
01-22-2006, 02:14 PM
با سلام
دوست گرامی این مطلب را خودم ذکر کردم که جفت فایهارو چک کردم منظورم این است که مطالبی که شما نوشته اید را خودم می دونستم ولی موضوع این است که فایل footer.php به صورت کد شده decode base 64 نوشته شده حالا این فایل باید یک جوری خونده و ویرایش بشه ، مشکل من تو خواندن و ویرایش فایل footer.php است.
در ضمن از توجه شما دوست گرامی متشکرم
با تشکر
ahmadzadeh
01-22-2006, 03:40 PM
سلام
اگه شما مسر هستید که کپی رایت مامبورا بردارید راه ساده این است فایل قالب را باز کنید دنبال این خط کد یا شبیه به این را بگردید و اون را حذف کنید
include_once( $GLOBALS['mosConfig_absolute_path'] . '/includes/footer.php' );
ولی همان طور که در خود متن های پیشفرض مامبو نوشته شده ما اميدواريم کپی رایت را از پایین صفحات حذف نفرمایید
یا علی/خداحافظ
Siamak
01-22-2006, 03:50 PM
شما ميتونيد فايل فوتر رو از نسخه انگليسي يا ... برداريد و جايگزين كنيد.
از شما خواهشمنديم كه در كنار كپي رايت خودتون كپي رايت مامبو لرن را نيز قرار دهيد.
trueend5
01-25-2006, 10:22 PM
دوست عزیز
حق با شماست ... تا حالا هم خیلی از دوستان این کار رو کردن و مامبویی که ما روی اون کار کرده بودیم رو به اسم خودشون منتشر کردند و بابت اون پولهای زیادی از بقیه گرفتند اما میشه گفت این بر میگرده به فرهنگ استفاده از Open Source و معرفت و ... کاربران
یا علی
فکر کنم بیشتر باید برای کاربرهایی که واسه یه برنامه رایگان پول میدن تاسف خورد.
به هر حال پشتیبانی از محصول اهمیتش از ارائه اون کمتر نیست. زحماتی که دوستان دارن اینجا واسه بروز رسانی و پشتیبانی میکشن اهمیت داره که مامبو لرن رو ممتاز کرده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.