PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Template Sari.ir

saqibarzani
06-28-2006, 04:31 AM
سلام دوستان ،

من واقعا از تمپلیت ساری خوشم اومده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ، ولی ایمان قول داده‌ به کسی نده تا روز ازدواجش ! بهر حال من هم که نمیتونم تا 50 سال دیگه منتضر بمونم تصمیم گرفتم خودم اقدام کنم و یه تمپیلت شبیه اون بسازم..... و چندتا سوال داشتم :

1- من میدونم باسه منیوی فلش بالاییی از برنامه 123 Menu استفاده کرده، و من این برنامه را دارم ولی فقط انگلیسی تایپ میکنه. وقتیکه میخوام فارسی تایپ کنم درهم برهم میشه... جطور میتونم فارسی تایپ کنم ؟

2- چطور میتونم منیوی دست راست را درست کنم و تو ممبو بکار ببرم ؟

3- چطور میتونم صفحه اصلی را مثل روزنامه عوضش کنم؟ مثلا یه عکس - اسم نویسنده - تاریخ - ........

مرصی بابت کمک

balvardi
06-28-2006, 06:39 AM
این سورس منوی استفاده شده هست میتونی چک کنی و یاد بگیری اما برای استفاده از آقای اکبری اجازه بگیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

saqibarzani
06-28-2006, 01:12 PM
balvardi جان دست شما درد نکنه... مرصی.... ولی منیوی دست راستا من چطوری میتونم درست کنم ؟ اگه کسی بتونه منیو را جزئیاتش باسم بفرسته خیلی ممنون میشم.....

ساقی

ebrahim1110
06-28-2006, 08:34 PM
سلام
براي اينجور منوها ميتوني اين تاپيك هارو يه نگاهي بندازي فكر ميكنم كارت راه بيوفته در ضمن من خودم از منوي lxmenu استفاده كردم مشكلي هم ندارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يا علي

saqibarzani
06-29-2006, 04:16 AM
بینهایت تشکر ! واقعا منوی جالبی یه. تنها چیزی که ندیدم Direction TRL/RTL هست. اینا کجا میشه پیدا کرد ؟

مرصی

Siamak
06-29-2006, 10:40 AM
توی بخش تنظیمات این منو دقیقا RTL و LTR مشخص هست.

saqibarzani
06-30-2006, 12:58 PM
همه قسمتها را گشتم اینا نداشت ! شاید من یه ورژن دیگه داونلود کردم... لطف کنید ورژنی که شما ازش استفاده‌ کردید لینکشا اینجا بزار.....

مرصی

ebrahim1110
06-30-2006, 01:49 PM
سلام
براي چي rtl مي خواي اين منو بدون rtl هم درست كار ميكنه

saqibarzani
06-30-2006, 01:51 PM
چونکه border دست راستش افتاده دست چپ !

Siamak
06-30-2006, 02:08 PM
متاسفانه اون بوردر قابل حل نیست مگه کد خود برنامه رو دستکاری کنی.

saqibarzani
06-30-2006, 07:09 PM
بهر حال بد نیست و کار میکنه ولی اون منیوی Top Menu را که لینکشا گداشتید وقتی توی index.php میزارم هیچی نشون نمیده و میگه &quot;چینش اطلاعات دچار خطا شد&quot; در ضمن هر دوتا فایلش swf , xml را توی یه فولدر گداشتم..... اگه ممکنه دلیشا بهم بگید.....

مرصی

iman
07-01-2006, 10:32 AM
1- من میدونم باسه منیوی فلش بالاییی از برنامه 123 Menu استفاده کرده...

نخير دوست عزيز در ساخت اين منو از هيچ برنامه آماده‌اي استفاده نشده و 300 خط اكشني كه براي ارتباط با xml و چيده شدن منو نوشته شده كاملا اختصاصي هست. فقط شكل ظاهري منو شبيه منوي قبلي ماكرومديا هست كه در اون هم تغييرات زيادي داده شده.

این سورس منوی استفاده شده هست میتونی چک کنی و یاد بگیری اما برای استفاده از آقای اکبری اجازه بگیر:

هيچ مشكلي براي استفاده از اين سورس نيست.
مطمعنا&quot; منم ميدونستم كه اين فلش راحت ديكامپايل ميشه واسه همين اونو Protect كردم در نتيجه اكشن هاي اين فايل كاملا نامفهوم هست و اين سورس براي كسي قابل استفاده نيست. ولي ديدن اين فايل رو براي كساني كه ميخوان ترتيب ساخته شدنش رو ببينن توصيه ميكنم.

منوي كنار هم با تغييراتي در ماژول Jscock ساخته شده كه اونو براي دانلود ميذارم. منتها الان به سيستم خودم دسترسي ندارم. بعد از ظهر يا فردا براي دانلود ميذارم.

ممنون
ايمان اكبري

saqibarzani
07-05-2006, 07:45 PM
حالا اقای اکبری میشه این سورس این 2 تا منیو را اینجا بزارید ازش استفاده کنیم ؟ فلش و Jscock ?? از کمکتون ممنون میشم !

saqibarzani
07-10-2006, 12:59 PM
اقای اکبری چی شد ؟ تصمیم دارید که این منیوهارا بزارید اینجا ازش یاد بگیریم ؟