ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال ایمیل درfacile

tina1385
05-24-2008, 08:42 PM
چگونه می شود 1-درfacile فرم ساخته شده را به دو ایمیل مختلف ارسال کرد ؟یعنی پس از فشردن دکمه submit فرم به دو ایمیل مختلف ارسال بشه؟
2- همچنین درسایت سه فرم مجزا داشت وهرکدام به یک ایمیل مجزا ارسال بشه ؟

abtin
05-26-2008, 05:52 AM
سلام

1- در قسمت manage forms یک new بزنید . از صفحه ای که می آد یه جا نوشته Email Notification: از منوی جلوییش گزینه ی To Custom Address را انتخاب کنید . حالا زیرش ایمیلی که می خواین اطلاعات فرم بهش ارسال بشه رو انتخاب کنید . 'گزینه ی بعدیش یعنی Report رو روی All values ست کنید . و ذخیره رو بزنید . البته این برای یک ایمیله برای فرستادن به دوتا رو نمی دونم . شاید با کاما "," بشه دوتا ایمیل براش تعریف کرد . اگه نشد باید تو کداش تغییر بدید .

البته باید بگم که دکمه ی submit رو که طراحی می کنید باید براش اسکریپت ff_validate_submit رو از قسمت script هنگام ساختن دکمه انتخاب کرده باشید .

2- خوب سه تا فرم بسازید و برای هرکدوم مراحلی رو که گفتم انجام بدید ... برای اینکه سه تا فرم رو در سایت نشون بدید : هر فرم که می سازید یه name داره . منویی از جنس کامپوننت از مدیریت منوی اصلی بسازید . بعد اون رو به کامپوننت فسیل بدید . سپس به تنظیمات منوش رفته . از قسمت پارامتر هاش . نام فرم رو وارد کنید تا اون منو بشه مخصوص فرم دلخواهتون . برای هر سه فرم این مرحله رو برید .

tina1385
05-26-2008, 06:51 PM
ممنونم .از پاسخ دقیق و واضحتان.آبتین عزیز
اگه فرمی که ساختم بخوام بصورت table به ایمیل بره و دقیقا همون table ها در ایمیل ارسالی دیده بشه چکار باید بکنم ؟

abtin
05-27-2008, 08:00 AM
این کار غیر ممکن نیست . ولی شما باید برای submit pices ها اسکریپت های خاصی تعریف کنید . شاید این اسکریپت ها در کتابخانه های این کامپوننت به صورت آماده باشه .

پیشنهاد می کنم در صفحه ی manage form .. یه منوی کشویی هست جلوش نوشته Package : از اون samples رو انتخاب کنید و نمونه فرمهای نسبتا پیشرفته ی ساخته شده با این کامپوننت رو بببینین .

همچنین قسمت های Manage Script Library و Manage Piece Library را بررسی کنید .

در ضمن انجمن های گفتگوی خود این کامپوننت رو فراموش نکنید . ;)

سعید
05-28-2008, 04:21 AM
ویرایش فرم -> ثبت قطعه ها - > پایان ثبت -> انتخابی

// declare globals used in this piece
global $mosConfig_mailfrom, $mosConfig_fromname;

// include FacileForms standard library
$this->execPieceByName('ff_InitLib');

// send the mail
$mailbody='متن ایمیل'

$this->sendMail( ' FROM email -Display as FROM adress ', ' Display Name ',
'Target Email - email of recipient', ' SUBJECT' , $mailbody );

;)
هر چند تا که دلتون بخاد ;)

tina1385
05-28-2008, 09:17 AM
باتشکر از راهنمایی تان من این کد ها را کجا قرار بدم تا فرم با table هابه ایمیل مربوطه ارسال بشه ؟ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید

سعید
05-29-2008, 05:01 AM
باتشکر از راهنمایی تان من این کد ها را کجا قرار بدم تا فرم با table هابه ایمیل مربوطه ارسال بشه ؟ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید

کدوم کد ها ؟
کدهایی که من نوشتم ؟

ویرایش فرم -> ثبت قطعه ها - > پایان ثبت -> انتخابی

یا کدهای خودتون؟
یک قالب html بزنید. محل قرارگیری متغیرهاتون رو در اون تعریف کنید. قالب رو در $mailbody قرار بدید.

// send the mail
$mailbody='متن ایمیل'