PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت سرور برای مامبو

hamid_ahmadi
06-29-2006, 11:35 AM
سلام
من یک سرور 2003 نصب دارم که ip ولید داره و یک سایت هم دارم که با asp هست حالا میخوام که رو همین کامپیوتر یک مامبو هم نصب کنم که یک سایت خبری هم داشته باشم اما اون سایت قبلی رو هم لازم دارم.
حالا سوالام ایناس
1- چون من فضایی نخریدم و خودمون سرور داریم چه چیزایی لازم داریم که مامبو کار کنه درست و خوب
2-برای سایت asp هم مشکلی پیش نیاد؟
آیا همین که apache و mysql نصب بشه کافیه؟
چه نکاتی لازمه
آیا مثل همون حالت لوکاله؟

javad583
06-29-2006, 12:29 PM
با سلام:
اگر منظورتون از داشتن سیستمی با Valid IP سیستمی داخل ایران هست بهتون میگم که سخت در اشتباهید چون اولا از لحاظ پهنای باند و سرعت مشکل خواهید داشت و ثانیا از لحاظ پشتیبانی تخصصی.
در هر حال شما در کنار داشتن Apache و MySQL می بایست مفسر PHP و هم چنين Zend Optimizer را نيز بر روی سيستم خود داشته باشید. تنظيماتی نيز می بایست بر روی فایل php.ini سیستم خود اعمال کنید. هم چنین مامبو از لحاظ کاری کاملا همانند لوکال بوده و هيچ تضادی با دیگر برنامه ها و يا زبان های برنامه نويسی ندارد. (بعنوام مثال در وب سایت شخصی من 3 زبان برنامه نويسی PHP, Perl و Java در کنار هم در حال کار می باشند).

javad583
06-29-2006, 12:57 PM
البته با خود محیط cPanel هم می تونید این کار رو انجام بدید

hamid_ahmadi
06-29-2006, 07:41 PM
سلام
ببینید
ببینید ما تو محل کار این سرور رو داریم یک سرور واقعی هست نه یک کامپیوتر شخصی (از نظر سخت افزاری) فقط هم مخصوص کار سرویس دهی سایتمونه حالا
الان اون سرور موجوده و مشکلی هم نداره یعنی تو محل کار منه و ما میخواهیم واسه مجله خبری از مامبو استفاده کنیم
اما سایتمون هم مشکلی پیدا نکنه من میخوام بدونم چه کارهایی روی این سرور 2003 باید انجام بدم ؟
در ضمن مگه cpanel رو میشه تو 2003 نصب کرد
اگه آره از کجا download کنم؟
یا مثلا plesk رو میتونم نصب کنم؟؟؟
اینا خودشون همه چی دارن؟ php , mysql , zend optimizer؟؟؟؟؟
اگه میشه واضح تر توضیح بدین؟؟

Siamak
06-29-2006, 08:03 PM
CPanel یک برنامه مجانی نیست و تجاریه. البته شما نیازی هم به اون ندارید.
CPanel روی سرور هایی نصب میشه که کاربر استفاده کننده نمیتونه به بخش کاربری و کنترل سیستم دسترسی داشته باشه. شما که دسترسی دارید احتیاجی به اون ندارید.
شما بدون هیچ مشکلی میتونید یک دیتا بیس بسازید و مامبو رو نصب کنید.
توصیه میکنم برای کار بر روی دیتا بیس از PHPMyAdmin استفاده کنید. برای نصبش کافیه اون رو توی یک شاخه با همین نام در فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آپاچی کپی کنید.
اگر سوالی بود مطرح کنید.

hamid_ahmadi
06-29-2006, 08:17 PM
میشه لینک دانلودشو بگید؟
apache چه ورژنی رو نصب کنم؟
دیگه غیر از apache و phpmyadmin چیزی نمیخواد؟ my sql تو همین phpmyadmin هستش؟؟؟

Siamak
06-29-2006, 08:45 PM
نخیر.
PHPMyAdmin فقط یک ابزار کنترل MySql هست. شما باید MySql رو داشته باشید تا کار کنه.

اینم لینک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

javad583
06-29-2006, 08:49 PM
میتونید از نسخه پایدار سری 2 استفاده کنید. اگر سعی دارید بصورت روی سرور خودتون کار کنید سعی کنید هرکدوم از این نرم افزار ها رو جدا جدا نصب کنید تا Conflict به پایین ترین سطح خودش برسه نه اینکه با برنامه هایی مثل phpMyAdmin کار کنید.

hamid_ahmadi
06-30-2006, 07:32 AM
سلام
میشه دقیقا اسم نرم افزار های لازم رو نام ببرید و ترجیحا ورژن و لینک دانلود اونهارو؟؟؟
خیلی ممنون میشم :)
مثلا من phpmyadmin رو گرفتم اما نمیدونم دیگه چیا لازمن؟؟؟

Siamak
06-30-2006, 09:06 AM
توی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> همه پروژه های اپن سرس موجوده. هر پروژه ای رو سرچ کنید پیدا میکنید.
نرم افزارهای مورد نیاز.
MySql
PHP
Apachi
Zend Optimizer
ولی توصیه میشه که بجای ویندوز از لینوکس استفاده کنید.

hamid_ahmadi
06-30-2006, 08:20 PM
ببخشید اما ورژن این فایلها مهم نیست؟؟
یا مثلا اینها کدوم ورژن هاشون بیشتر مچ هستن یا مامبو؟

Siamak
06-30-2006, 08:57 PM
PHP مهم هست که 5 نباشه و 4.2 یا بالاتر(به جز 5) باشه.

firoozmandan
07-02-2006, 03:33 AM
البته این نکته رو باید اضافه کنم که مامبو به تنهایی کاملا با PHP5 سازگار هست اما بعضی از کامپوننت ها هستند که یه مقدار با php5 مشکل دارند ;)

یا علی

sorry4uboth
07-02-2006, 09:05 AM
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما یک سرور با یک VALID IP دارم. و سایتم رو هم خودم هاست میکنم. پیشنهاد من به شما اینه که یه ویندوز 2003 web edition نصب کنی و برنامه appserv رو هم نصب کنی / به شرطی که ویندوزت نسخه اصل با service pack باشه و بتونی آپگریدش بکنی امنیتش تامین میشه در ضمن میتونی از linux هم استفاده کنی . در مورد سرعت هم که اقای احمدزاده فرموده بودند بستگی به پهنای باند کاریت داره اگه پائین باشه خیلی اذیت میشی. پهنای باندت چقدره؟send &amp; receive

hamid_ahmadi
07-02-2006, 09:55 AM
پهناي باند من 2MB هستش !
كافيه؟
در ضمن من apache 2 رو نصب كردم اما چون iis دارم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> حتما بايد با پورتي تايپ شه كه واسه apache تعريف كردم مثلا:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چيكار كنم كه هردوشون كار كنن؟ اونم بدون اينكه شماره پورت رو بديم؟

sorry4uboth
07-02-2006, 10:11 AM
در مورد پهنای باند کافیه اگر که بازدبدکنندگانت زیاد نباشند
در مورد IIS هم که گفتی اگه ازش استفاده نمیکنی که خوب از داخل Services برو و disableش کن.
اگر هم استفاده میکنی میتونی از redirector دامینت استفاده کنی و اونو روی پورت مخصوصش هدایت کنی
اگر از نظر خودت اونقدر حرفه ای هستی که بتونی یه سرور apache رو با یه mysql روی سیستمت ست کنی این کارو انجام بده اگه میبینی برات دردسر میشه میتونی از solution های web developer و web server استفاده کنی مثل appserv یا erfan server یا easyphp که البته آخری رو پیشنهاد نمیکم چون در صورتی که بخواد از روی یه کامپیوتر دیگه load بکنه خودش میشه یه باگ.
مورد آخر هم اینکه اگر سرورت رو secure نکنی ممکنه توسط یه هکر اسیب بدی ببینی پس مقوله امنیت رو حتما و حتما جدی بگیر.
موفق باشی

javad583
07-05-2006, 09:21 PM
جانم چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی بعدشم میکنی تو گوشت!! خوب برو یه هاست و دامنه بگیر خیال خودتو راحت کن
من خودم دو ماه پیش واسه یه شرکت اماراتی هاست راه انداختم فکر میکنید به همین راحتی هاست؟ فقط اینکه سایت بالا بیاد که شرط نیست فاکتور های دیگه ای هم هست...

sorry4uboth
07-06-2006, 08:28 AM
البته در اینکه شکی نیست وقتی بتونی با 60 70 تومن یه هاست خوب بگیری.
باید دوستمون به راه اندازی ftp و mailserver و قطعی های مدام شبکه ایران و تحریم IP های ما توسط بعضی کشورها هم فکر کنند.

جناب احمدزاده هم درست میگن اما قصد فقط تبادل نظر و انتقال تجربیات بود نه تحمیل نظر شخصی.

javad583
07-06-2006, 01:47 PM
نه قصد جسارت رو نداشتم فقط خواستم برخی مشکلات رو یاد آوری کنم.