PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل منوی درختی با sef

reza_pa48
06-29-2006, 05:17 PM
سلام
من در سایتم از منوی درختی استفاده می کردم و لینکاشو درست کرده بودم. مثلا به این شکل : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =2
بعدش sef رو فعال کردم و لینکها به شکل

در اومد.
بعدش مجبور شدم منوی درختی رو پاک کم و دوباره لینکارو به فرمت قبلی(همراه با آیدی) درست کردم. ولی وقتی روی لینکا کلیک می کنم به یک صفحه می ره که می گه : شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. مجبورم sef رو غیر فعال کنم تا لینکا درست کار کنند. مشکل از چیه؟

Siamak
06-29-2006, 07:12 PM
آدرس درست و قابل دسترسی رو بدید (و یا عکس قرار بدید) تا بشه دید و اظهار نظر کرد.
این آدرس مربوط به لوکال هاست شما هست. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

reza_pa48
06-29-2006, 10:29 PM
چشم.
ببینید این آدرس سایت منه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خوب اگه به منوی درختی سمت چپ نگاه کنید و روی اسم یکی کلیک کنید دو تا زیر منو باز می شه. مثلا لینک بیوگرافی الان که sef رو غیر فعال کردم اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=46 و کار می کنه بعدش که sef رو فعال می کنم این لینک تبدیل می شه به : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و وقتی روش کلیک میشه
Forbidden
You don&#039;t have permission to access /content/view/13/46/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

haya
07-04-2006, 03:12 PM
من هم با کامپوننت 404 SEF مشکل دارم ، از طرفی هم کار جالبیه چطور میشه بدون دردسر با اون کار کرد؟

reza_pa48
07-04-2006, 05:06 PM
ببینید بدون کامپونت هم میشه با امکانات خود مامبو sef رو فعال کرد.منم از اون استفاده می کردم.
تا وقتی که منوی درختی رو پاک کردم و دوباره ساختم.

haya
07-04-2006, 06:35 PM
چطوری میشه راهشو کاملا توضیح بدید؟

reza_pa48
07-04-2006, 11:25 PM
بفرما آقا پیمان
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا اگه شما هم یک کمی در مورد این کامپونت توضیح بدین :P